De Zwarte Traan

De Zwarte Traan

 

Deze week stuitte ik weer op een bizar fenomeen.

Bij mij was Franka, een mooie jonge vrouw, die ondanks haar jonge leeftijd al heel wat transformatiewerk heeft gedaan.

Ze voelde zich de laatste tijd alsmaar verdrietig en kon de echte reden voor dit verdriet niet vinden.

Ik verbond me met haar ziel.

Meteen zag ik schuin rechts naar boven zwarte druppels verschijnen. Ik volgde de lijn verder naar boven en kwam uit bij een voorouderpoort.  Bij de poort stond haar oma.

Zij liet mij zien dat alle tranen die ooit vergoten waren binnen deze familie als zwarte druppels aan de tijdslijn hingen. En toen ik nog eens keek formeerden alle tranen zich tot druiventrossen. Honderden druiventrossen die langs de ranken van de tijd hingen, klaar om geplukt te worden. Vol verbazing keken we samen naar dit fenomeen. Want Franka kon hierin mee kijken. Ook zag ik Meester Jezus verschijnen, in zijn witte mantel dit keer. Hij liet me de hele boomgaard zien. De dimensies braken open en ik zag zeer veel wijngaarden met  rijpe en onrijpe druiventrossen.

Toen zag ik plotseling een schimmige gedaante door de boomgaarden sluipen. Hij had een mandje bij zich en een schaartje. Overal knipte hij de  rijpe zwarte druiventrossen af en nam hen mee naar “ beneden”. Ik zag een ruimte met een wijnpers. De zwarte druiven werden in de wijnpers gedaan en ik zag vele  schimmige wezens met hun voeten stampen om de druiven tot wijn te maken. Langs een opening onderin stroomde de zwarte wijn naar buiten en deze werd opgevangen en in vaten bewaard.

Toen werd de wijn in kelken gegoten en ik zag wezens met de wijn afdalen langs trappen. Er werden ruimtes zichtbaar. En in die ruimtes zaten vage menselijke gestaltes die allemaal van de zwarte wijn te drinken kregen.

Toen we de trappen afliepen, steeg er al een gejammer omhoog en nadat de wijn gedronken was werd het gejammer eens zo erg.

Meester Jezus liet ons zien dat hij ons op deze wijze symbolisch toonde hoe het familieverdriet door de eeuwen heen bewaard werd en elke keer weer opnieuw als elixer in de voorouderlijnen gegoten werd. Waardoor binnen de familie een bepaald verdriet of anderszins negatieve emotie steeds maar weer werd bewaard. En hou ouder de wijn werd, hoe voller de smaak. Hoe meer men wilde drinken. Alsof er een soort van verslaving ontstond.

In de thymus van de aardse Franka begon een zwarte traan op te glanzen.  Eerst was hij grijs en doordrenkt met oude “ wijn”. Maar toen opende van schuin links boven haar, haar harte poort zich en via deze poort werd er een gouden elixer uitgeschonken in haar Harte tempel. De zwarte traan begon te glanzen en te stralen. De traan keerde zijn energie binnenstebuiten en meteen begon er langs de voorouderlijn een nieuwe stroom op gang te komen. Meester Jezus stond er bij en zag er op toe dat de zwarte druiven  in gouden druiven veranderden. Zijn licht en de liefde van vele engelen en lichtende wezens straalde door de oude druiven heen. Zij  werden als het ware schoon gewassen en van nieuwe smaken voorzien.  De oude smarten werden schoongemaakt met lichtende hartenkrachten. Steeds meer druiven zogen deze nieuwe kracht in zich op. Zij begonnen te stralen van binnenuit. En er werd gezegd dat het de heling en de kracht van deze energie is die de trauma’s binnen het DNA van families gaat helpen genezen.

Ik volgde de gouden stroom die van links kwam en zag dat de wijngaarden van het gouden Jeruzalem verbonden waren.

Dat duizenden zielen daar met al hun liefde en kracht de oude pijnen tot nieuwe wijnen hadden omgezet en dat het deze wijn was die door de aderen van de tijd mocht gaan stromen.

Het levenselixer van de TIJD. De gouden harte wijn die door de zielen van duizenden wordt uitgegoten in de tijd.

De zwarte traan in de thymus van Franka  straalde op als een nieuwe kracht. Zij voelde het verdriet wegtrekken uit haar cellen.

Het is begonnen.

De gouden wijn van deze kersttijd staat klaar om uitgegoten te worden.  En wij zelf zijn de wijnkannen die de wijn uit mogen schenken binnen onze voorouderlijnen.

Zodat de jammerende zielen in de kelders van ons onderbewustzijn de trappen gaan bestijgen en niet langer het familieleed als zwart bloed door hun energetische aderen voelen stromen.

De tafels staan klaar, gedekt met het  fijnste witte linnen. De wijnbekers worden uitgedeeld. Graalbekers van puur goud.

En straks tijdens de kerstperiode zullen miljoenen zielen drinken en proosten op de nieuwe tijd.

En zo stopt er een geslachtslijn die gevuld was met oude, karma tranen voorgoed.

Voor  vele families houdt de oude tijd werkelijk op te bestaan.

Er zullen nieuwe geslachtslijnen ontstaan, ontdaan van alle smetten.

Is dat geen reden om te proosten?

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email