Zuurstof voor Europa

Zuurstof voor Europa

Nu de Zwarte burcht in de ziel van Europa meer en meer oplost ( lees Ondergang van een Imperium) komen er nieuwe ruimtes vrij in de aura van onze planeet.

Je kunt jezelf voorstellen dat een implosie van energie van zo’n krachtige aard gifstoffen achterlaat, breuklijnen veroorzaakt en dat er vanuit zo’n plaats storende energie op vrijwel constante basis de wereld ingezonden wordt.

Nu er meer en meer licht instroomt op de “ zere “ plek kan de energie daar veranderen en een nieuwe krachtsstroom opbouwen.

We hebben hier nog steeds hulp bij nodig.

O.a. de hulp van de natuurwezens. Ook zij konden nl niet meer verbinden met hun zielewerk- werelden vanwege de immense vervuiling die hierin opgetreden was.

Als het licht zich herstelt opent ook de blauwdruk van de natuurwezens zich weer.

En dat is een groot goed. Want een planeet die niet langer door natuurwezens wordt verzorgd is ten dode opgeschreven. De komende jaren gaan we er alles aan doen om  deze rijken weer te verbinden met de originele lichtpoorten van het oude rijk.

Alle energie werkt in symbiose met elkaar. De  rijken van de natuurwezens kunnen in natuurlijke harmonie op de engelrijken afgestemd zijn, die op hun beurt weer op de Meesterkrachten staan geschakeld en op de sterrenpoorten.

Als Bronenergie langs natuurlijke banen van hoog uit de kosmos tot in de kern van elke planeet kan stromen via bovengenoemde rijken, dan kun je de mooiste zaken scheppen.

Er ligt ons nog een intensieve taak te wachten.

Het verbinden van deze rijken moet met de grootste omzichtigheid gebeuren.

Want als het kwaad de ingang naar deze rijken vindt, wil het altijd infiltreren.

Dat mag NIET gebeuren. Ook hierin nemen we een speciale taak op ons.

De mensheid staat tussen alle rijken in en is verbonden met het leven tot in de diepste kern.

Een integer mens die het vertrouwen wint van natuurwezens krijgt toegang tot hun domeinen en mag op deze wijze nieuwe informatie ontvangen. Informatie die van groot belang is voor de groei van onze planeet. Natuurwezens kennen de kosmische wetten en weten vaak ook grote kernkrachten liggen. Ook weten zij precies hoe daar mee gewerkt kan worden. En dat mag niet fout gaan. Dat hebben we al eens ervaren na de val van Lemurie en Atlantis.

De mensheid zal inzichten krijgen hierover via lichtwezens uit de natuurrijken die ons zullen helpen en begeleiden op dit pad.

Een blij vooruitzicht.

Maar zover is het nog niet. Eerst moeten de rijken onderling weer verbonden worden en zullen we het vertrouwen moeten winnen/verdienen van deze prachtige wezens.

De instroom van nieuw licht zal door de natuurwezens verbonden worden met het aardelicht.

Dat is hun taak.

Duizenden van deze wezens staan klaar om herontdekt te worden.

Zij leven echt niet alleen in sprookjes.

Zij zijn waarlijk aanwezig, ongezien en vaak buiten ons gezichtsveld.

Net als engelen, net als lichtwezens van welke aard dan ook.

Maar wie oren heeft om te horen zal hen verstaan en wie ogen heeft om te kijken zal hen mogen zien.

Prachtig, het nieuwe begin.

Daar moeten we zuinig op zijn en alles op alles gaan zetten om het vertrouwen van deze wezens weer terug te vinden.

Ik beschouw dit als een van de opdrachten voor de komende tijd. Wees dan  ook niet verrast als je meer en meer artikelen gaat zien die over dit onderwerp handelen.

Waarin we steeds meer mogen leren hoe we met de aarde en het aardelicht om mogen gaan.

Dat is een eer.

En ik weet nu al dat er mailtjes gaan binnenkomen die zeggen: “ Tsss, belachelijk zeg, dat een volwassen mens in die onzin gelooft, jij bent knettergek. “

Maar ja , die kreeg ik ook toen ik artikelen schreef over entiteiten, lichtintelligenties, engelen en sterrenwezens. Dus zo veel verandert er niet.

En ondertussen hebben honderden mensen hiervan geleerd en het herkend. En gaan er steeds meer mensen open staan voor deze idiote waarheid. En dan ben ik er trots op dat ik misschien wel knettergek ben, maar in mijn nuchterheid toch deze zaken mag zien. Met deze wezens mag spreken, hun leringen mag ontvangen en met hen mag samenwerken. Laat mij dan maar een beetje gek zijn. En ik hoop dat jullie nog veel van deze gekke momenten willen delen, zodat we samen een beetje gek zijn. Maar wel oprecht bezig zijn om van deze planeet achter de schermen een levend orgaan te maken.

Waar al het leven op natuurlijke wijze ooit samen werkt. En elkaar in de eigen waardes laat.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

– See more at: http://localhost/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1553%3Azuurstof-voor-europa&catid=46%3Ade-zwarte-tempel&Itemid=108&lang=nl#sthash.pvOXY41J.dpuf

Print Friendly, PDF & Email