De Zwarte Straal

De Zwarte Straal

De zwarte straal maakt deel uit van een van de oudste netwerken. De zwarte straal, die de zwarte netwerken helpt vormen is nodig om alle andere kleurenstralen te ankeren. De zwarte straal vormt hierin de onderklank, de witte straal de bovenklank. In de netwerken die naar elkaar reiken worden de andere energiestralen ingeweven. Zo vormen zij met elkaar een logisch netwerk van krachtige kleuren en klankenergieën. En van daaruit wordt de nieuwe wereld gevoed met licht en kleur.
De energie van de zwarte straal is gewend om dat wat het aangeboden krijgt diep te verankeren. De zwarte straal helpt het licht om houvast te vinden en magnetische velden te creëren waarin het aardse leven vorm en gestalte krijgt.
Het drama voor de zwarte straaldrager is, dat de natuurlijke aanvoer van hogere energiestralen op een gegeven moment gestopt is. De val van Lemurië was het eerste drama, de val van Atlantis het tweede en zo zijn er na die tijd nog een aantal ernstige, kosmische afkoppelingen geweest. Daar een zwart licht drager gewend is om dat wat het aangeboden krijgt diep te gronden in het aardebewustzijn, pakt hij/zij de dan overheersende trilling op en begint deze te gronden. Wordt de drager geboren in een omgeving/ tijd die laag in energie trilt, dan gaat men die energie gewoon gronden. Met andere woorden; als de dominante factor laag gefrequenteerd is – en het collectief bewustzijn hierin mee resoneert – dan gaat men die lage frequenties inweven. Onbedoeld geeft men Moeder Aarde dan meer en meer van dezelfde energie die diep in de zwarte netwerken worden gestuurd. Pijn wordt meer pijn, leed wordt meer leed, ellende wordt meer..alles groeit uit en deze energie wordt gebruikt om de andere netwerken aan te sturen. Er ontstaan zgn. " kooirasters" waarbinnen de lage frequenties allen gevangen zet die aan dit bewustzijn vast zitten. Ook de laag astrale werelden zitten/zaten aan deze kooirasters vast..
De zwarte lichtdrager kan niets anders doen dan de energie gronden, daar is zijn bewustzijn nl. op gecodeerd. Schaduwwezens houden erg van zwarte lichtdragers, zij dwingen hen om de zwarte netwerken als gevangenissen van leed en frustratie uit te bouwen, waardoor zij hun macht kunnen vergroten door de mensheid in pijn te onderwerpen.
Een zwart lichtdrager kan daardoor een enorm trauma met zich meedragen. Men wil de meest dominante factor van die tijd niet gronden, maar doet dat wel. Er valt niet te ontsnappen aan de cyclus van wedergeboorte, waardoor er in elk leven een stapeleffect ontstaat dat de drager in diepere ellende brengt. De schaduwwereld houdt hun bewustzijn laag, waardoor zij niet weg kunnen uit de energiecirkel en leven na leven gedwongen worden om hen te helpen hun lage ideeën en krachten te verankeren.
Zo proberen zij hun levenscyclus uit te stellen, traag te incarneren, zelfmoord te plegen om zo snel mogelijk weg te kunnen of anderszins het aardse leven uit te stellen. Zij zijn vaak diep ongelukkig, zoeken de eenzaamheid op of krijgen zware psychische problemen, depressies omdat zij geen raad weten met hun eigen schuldgevoel.
Degene die ik vandaag bewust mocht maken van deze energie was er zelfs in geslaagd om maar half te incarneren. Door niet samen te smelten met haar Ikbenpunt. Bleef zij boven haar verbindingspunt zweven en kon zij deze niet gebruiken om trillingen te gronden. Tevens hield zij daardoor de zwarte put onder haar middel gesloten en zat ze er bovenop om te voorkomen dat de deksel van de put zou gaan. 
Heel voorzichtig heb ik met haar het proces omgekeerd. Ik heb haar mogen helpen om haar zwart kristallijnen energielichaam te openen in zijn originele setting.
Hieraan konden we de galactische stralen koppelen in hun regenboogpalet. Toen zijn we door het buikpunt heen afgedaald in de lagen er onder om het licht terug te brengen.
Diep daalden we af in de pijngangen en akelige patronen waaraan duizenden zielen in pijn en angst gevangen zaten. Coderingen van eeuwen oud. Een donker, ellendig stelsel van zwarte pijn.
In het afdalen kregen we gezelschap van een zwarte draak, die met grote passen voor ons uitliep en al stoom, rook en vuur door zijn neus blazend ruimte maakte in de gangen. Dieper en dieper daalden we af. We maakten ruimte en trokken het energielichaam van de draagster mee naar beneden om dit terug te installeren in zijn juiste vorm. De regenboogkleuren flitsten ons om de oren. We daalden af en bereikten de zwarte kathedraal. Hieraan koppelden we alle gangen en stelsels die vervuild zijn geraakt. In de kathedraal hoorde ik de tonen aanzwellen. Ik voelde de diamanten kathedralen "zingen" en we koppelden de energiepatronen aan elkaar.
Een mijlpaal. Nu kan de energie zich omkeren. Nu kunnen alle zwart lichtdragers ter wereld hun energie omkeren. Zij worden ontslagen van hun vreselijke taak. Nu de sterrenpoorten open gaan en de netwerken zich vullen kunnen zij eindelijk doen waar zij voor gekomen zijn. Het licht gronden voor de aanbouw van de nieuwe wereld. Zij hoeven niet langer bang te zijn dat ze de al bestaande pijn van een stervende aarde vergroten met hun licht. Zij kunnen afdalen in hun diepste kern en de regie overnemen. Zij kunnen de patronen versterken met zwarte tonen van ruimte, liefde en beweging. 
De zwarte kristallen worden hierin betrokken. Ook zij gaan helpen om de oude programma's om te keren. De zwarte tempels worden wereldwijd geactiveerd.
De kooirasters verliezen op den duur hun bestaansrecht. Dit heeft tijd nodig. Maar de zwart lichtdragers kunnen nu hun angsten en trauma's gaan verwerken. Door hun bewustzijn heen worden de zielenpijnen van de aarde geheeld in plaats van dieper en dieper ingeweven. Wat een verschil.
Door de zwart lichtdragers te bevrijden kunnen de zwarte meester-krachten op den duur niet meer bestaan. Tenzij ook zij hun krachten gaan inzetten om de nieuwe wereld te bouwen. Hoe meer zwart lichtdragers er wakker worden hoe beter het is. En het proces is Nu begonnen.

Deze mijlpaal is ongelooflijk.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email