Het Moederlicht.

Het Moederlicht.

Op dit moment bewegen we ons nog steeds door een enorme ombouw heen. We doen waar we tweeduizend jaar geleden aan begonnen zijn, en….we maken het af.

Dit deel van het universum maakt een kwantumsprong naar de toekomst en er is niets belangrijkers dan gefocust te blijven op ons doel. Laat je niet afleiden door de agenda’s van de wereld zelf, door complottheorie agenda’s, door frustratieagenda’s. Er heerst grote verdeeldheid op aarde en de constante verhoging van de energiefrequenties maakt veel echo’s los in mensen. Een lichtwerker oftewel zielswerker doet wat hij/zij moet doen. We hebben tweeduizend jaar lang zware energie omgezet naar kracht. Deze kracht moet nog steeds gestabiliseerd worden en aangevuld. Dat doen we vooral met behulp van de energie van de 4e dimensie. We zorgen er voor dat de brug die we slaan naar de 5e dimensie met liefde geankerd wordt in de hyperruimte van de 4e dimensie. Als we dat niet voor elkaar krijgen, dan kunnen we de overstap naar “boven” niet maken.

Op 21 december 2020 staan de universele energie en ook de planeten uitlijningen  zodanig klaar dat  in dit deel van de kosmos de sleutel van licht en liefde sterk genoeg is. Zodat we dwars door de poorten van de  oude, zwarte maankracht kunnen breken. Deze kracht heeft er nl. voor gezorgd ( al sinds Atlantis) dat we niet door de hyperruimte konden heen bewegen. De kosmos ademt in en uit. Tijdskrommingen bewegen door elkaar heen en scheppen nieuwe patronen.  Vooral Lemniscaten. Sinds de val van Atlantis is de inademing een feit, maar is de uitademing gestagneerd. We bleven maar rond draaien in een bepaalde tijdskromming, zonder dat we een volgende “loop” konden bereiken. Eens in de zoveel tijd, kwamen voor dezelfde “deur” te staan, maar we konden er niet doorheen breken. Sinds 2012 zijn de trillingen zodanig gestegen dat we wel door deze poort heen kunnen breken en aan de volgende “loop” oftewel kromming kunnen beginnen.

De zielen die meer dan 2000 jaar geleden met Meester Jezus zijn meegegaan, om dit kruisveld uit te zuiveren hebben hun werk goed gedaan. Ten koste van hun eigen levensontwikkeling. Die zij voor deze periode “ on hold” hebben gezet. Want de impasse waarin deze planeet verkeerde moest doorbroken worden. Daarom is het nu niet handig als je jezelf zodanig hiervan af laat leiden dat je mee gaat in de pijn van de wereld zelf. Er zijn veel Karma uitzuiverende ofwel DNA ombouwende programma’s gaande, die echt nodig zijn.  Dat kan ook gelukkig niet meer stop gezet worden.  21 december 2020 komt steeds dichterbij en we moeten door die Tijdsdeur heen. Dat is nu eerst belangrijk. Als we daar door heen zijn kunnen we nog steeds licht en liefde sturen naar de andere “loop”. Maar we moeten er niet zelf in blijven steken. Daarom kan ik niet genoeg benadrukken dat we ondanks alles wat er gebeurt, echt ver weg moeten blijven van drama, slachtofferschap, boosheid en manipulatie. Bemoei je er niet mee. Houd jezelf  voor ogen dat degenen die nu het hardste roepen, waarschijnlijk ergens in het verleden zelf de zwarte agenda het meest hebben gediend. Dus laat hen de klus maar klaren, laat hen maar recht zetten, wat letterlijk krom is gegroeid.  En laten we vooral als lichtpilaar in de woedende stormen aanwezig blijven. Slechts door pijlers te bouwen waar het nieuwe licht zich aan kan hechten, blijft de toekomst overeind. Bedenk ook dat de schaduwmachten gebruik maken van het feit dat wij ontzettend bang gemaakt zijn voor “zwart, duisternis en lijden”. Dat wordt nu gebruikt om ons af te leiden.

Het mooie is dat juist nu in deze tijd de schone, zwarte kundalini wakker wordt. Deze komt omhoog vanuit ons perineumcentrum en voorziet ons hele systeem van een dragende, ankerende kracht. Deze kracht is vrouwelijk. In het moederland was dit de belangrijkste vrouwelijke energiestroom.  Hierin zitten nl. de partikels sterrenlicht en aardestof die scheppende patronen kunnen vormen. Vooral de Flower of Life en de Tree of Life constructies kunnen vanuit deze straal wonderschone  patronen bouwen.  Deze patronen lopen in verbinding met elkaar door de hele kosmos en zijn dus van wezenlijk belang voor het scheppen van nieuw leven. Het is dus niet voor niets dat juist deze kracht door de wezens van Onlicht aan banden is gelegd, omgekeerd en vast gezet.

Nu kan een echte  zielswerker met een oud bewustzijn, schoon lemurisch zwart licht omhoog pompen in zijn/haar systeem vanuit de aardetijdslagen, vanuit zijn/haar herinnering.

Dat kunnen ook alleen de alleroudste priesterzielen uit die oudste tijden, vandaar dat wij hier nu ook zijn. Eva moederlicht wordt wakker,  zij regeert over de schone zwarte straal energie, die uit de kern van de aarde omhoog borrelt als olie uit de tijdsbron van weleer.  Eva is Mu-licht, Ma-kracht, Moederlicht.  De baarmoederfrequentie voor al het levende weefsel.

Het schone zwarte licht, vol met regenboogpigmenten, koppelt zich aan de Yin-poort in ons bewustzijn en vult onze aura’s met nieuwe kracht. Dat is even schrikken voor sommigen. We zijn zo gewend om met licht te werken dat we het zwarte licht hebben uitgebannen. We zijn steeds omhoog aan het kijken naar de kosmos, maar deze kracht komt uit de schoot van Moeder Aarde  zelf en reikt naar ons uit in al haar liefdevolle talenten. Als helend licht verbonden wordt aan schoon zwart licht, dan stijgen onze trillingen nog sneller. Want zwart ankert alle energieën die boven de 50% marges uitkomen. Dat bereik je niet door om te kijken en je vast te laten zetten in angst en frustratie. Zit je klem in jezelf, gebruik dan dit “nieuwe “ licht om jezelf sterk te maken. De schaduwwereld is hier niet op bedacht.  Deze weet niet dat we schoon zwart licht inzetten, om oud vuil zwart licht op te ruimen. We kunnen dus even in alle veiligheid nog eens langs onze oude poorten wandelen en besluiten dat de tijd van oud voorbij is en dat de tijd van nieuw begint. Zet glanzende, facet geslepen zwarte diamanten in elke oude poort die jou omlaag trekt. Accepteer niet langer dat dit gebeurt. Stop het NU en roep de wezens van de zwarte straal aan om je te helpen. Er bestaan prachtige zwarte engelen, draken, eenhoorns die achter de deur staan te wachten om ons wakker te maken in dit nieuwe Eva-beleid.  Zet de kernkracht van diamantair licht in al je chakra’s aan. Het wit is al sterk genoeg, daar hebben we keihard aan gewerkt vanaf maart 2020. De Yin en Yang vaten vullen zich nu in gelijke trillingen. Geen scheefstand, geen ongelijkheid meer. Het Hexagram van scheppende machten herstelt zich door al onze lagen heen. Het Adam/Eva voertuig start op.  Het hart verbindt zich opnieuw met het verstand. De breuklijn is overstegen. Lang geleden al voorspeld middels vele volkswijsheden. De vrouwelijke Kundalini is bevrijd, in ons, op alle heilige plaatsen in de wereld, in alle poorten van onlicht en licht. Het is niet meer tegen te houden. En juist dit zorgt er voor dat we dit jaar in de hyperruimte van de 4e dimensie kunnen springen. En vooruit kunnen gaan i.p.v. weer duizenden jaren in dezelfde tijdskromming te blijven ronddraaien.

Spring je mee? Ik hoop het. Laat je drama los? Ik hoop het. Ga je in je kracht staan? Ik hoop het. Kijk je vooruit i.p.v. achteruit? Ik hoop het. Houd je op met jezelf te vergelijken hoe anderen het doen? Ik hoop het. Ga je jezelf eindelijk herinneren waarom je hier bent? Ik hoop het. Ga je geen tijd meer verliezen aan zaken die er nu niet toe doen? Ik hoop het.

Ik hoop en bid dat we met duizenden tegelijk in de nieuwe ruimte binnen kunnen treden en van daaruit het startsein gaan geven voor de wederopbouw van een zo goed als verloren wereld.

Verlies jezelf niet meer in de schaduwen van de tijd, sta op in het licht van Nu.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email