De Kristalpoorten

De Kristalpoorten

De universele volkeren om ons heen spelen het levensspel met ons mee. Steeds meer sterrenpoorten worden aangesloten als kosmische verbindingen. De twaalf Zonnepoorten als centraal geheel hierin ingebed.
Ik zag iets prachtigs gebeuren. Nu de oervolkeren hun zielen laten spreken, maken er zich uit hun collectief bewustzijn enorme kristallen los. Deze kristallen worden in het centrum van elke Zonnepoort geplaatst. De twaalf zonnepoorten die ons bewustzijn omcirkelen en stralend naar alle kanten hun licht uitdragen worden nu opgevuld vanuit het midden met zo'n kristal. Alsof zij precies in hun setting glijden. Zij draaien rond hun eigen as. De kristallen krijgen een gezicht, mond, ogen, oren, een stem. En tegelijkertijd beginnen die stemmen te zingen. Tezamen met het trommelen van de oerzielen, is dat een ontroerend mooi geluid. Ieder kristal in het centrum van de zonnepoort zingt zijn eigen scheppingslied. Wensen, verlangens, evolutie, er zijn geen woorden voor om dit te benoemen. 
De trommels en het gezang worden perfect op elkaar afgestemd. Duizenden aparte stemmen worden hoorbaar, verenigd in een collectief veld van kracht.
Het grote kristal in het centrum vertegenwoordigt de stem van duizenden, soms miljoenen wezens die in dit scheppingsprogramma verbonden zijn met elkaar. Hun zielen zingen, de trommels slaan en dit alles werkt aan de grondtoonverandering van ons lichtstelsel. Heel indringend, en toch op de achtergrond. Je ziet het niet, je hoort het niet, maar het doorstraalt iedere levende cel die in dit lichtstelsel op welke wijze dan ook vormkracht in zich draagt. Zo mooi. Zo rijk. Zo zuiver.
Vandaag werden in deze kristallen de zwarte kernen geplaatst. Diep zwart en zo schoon. Omvat door de kracht van de zingende kristallen. De verankering aanbrengend die nodig is om tot werkelijke gronding te komen.
In onze hersenstammen is dit voelbaar. Diep in het centrum van onze hersenen komen al deze trillingen bij elkaar. Smelten samen en brengen de energie van Eenheid tot stand. 
Zie je het voor je? De gouden zonnepoorten, de zwarte kern, er om heen de zuivere kristallen, facetgeslepen, alle kleuren van de regenboog uitstralend, zingend vanuit hun diepste wezen. De gouden symbolen die opgloeien in de poorten, de kristaldraden die losschieten, de engelen er om heen, de lichtmeesters.
Het is werkelijk een " wonderlijke" tijd. Als we de wonderen willen zien, zijn we rijk.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email