Zwart-Wit

Zwart-Wit

We gaan deze maand door een belangrijke ompoling. De grootste in de geschiedenis van onze planeet.

Veel mensen krijgen bij het woord zwart onmiddellijk verbinding met alles wat laag en duister is. En jammer genoeg is dat terecht. Want de zwarte straal die als taak heeft een grondige ankering aan te brengen in de energie heeft zijn werk goed gedaan.  De zwarte straal is een van de belangrijkste scheppingsstralen. Het zwarte netwerk aanvaardt en " vangt"  alle andere kleurenstralen. Matrixen bouwen, netwerken weven, kan alleen gebeuren als de zwarte straal dit alles ankert tot in zijn kern. De negatieve energie die al geruime tijd op onze planeet aanwezig is en die dus het sterkst resoneerde in de netwerken is door de zwarte straal goed neergezet.De astrale sferen zijn door de zwarte straal geankerd, de lage gedachtes en intenties  van iedere levende ziel op aarde ook. Onze planeet zakte langzaam maar zeker verder en verder af. De zwarte straal trok ons naar beneden.

2000 jaar geleden zijn we begonnen in een ultieme reddingspoging om erger te voorkomen.. Via de Christusstraal zijn we afgedaald tot in de diepste tunnels en gangen van het zwarte licht. In een ultieme poging te voorkomen dat onze planeet zou imploderen.Afdalen in het zwart is niet gemakkelijk. Je wordt voortdurend omgeven door angst en gevaar. De zielen die 2000 jaar van hun zielepad hebben opgeofferd om de evolutie van deze planeet te redden zijn letterlijk door de hel gegaan.

Maar het heeft zich geloond.

De zwarte straal is van binnenuit opgeschoond. De lagere intenties zijn omgezet tot hogere en de collectieve factor in het geheel draait zich om. Het lichtbewustzijn, de drang tot vooruitgang, de hunkering naar liefde en bloei is groter dan de tegenkracht.

Twaalf jaar geleden is de beweging ingezet tot de ompoling zelf. En daar is op 11 september 2001 ( 11 jaar geleden) een ultieme aanval door het kwaad op in gezet. Door die aanval is er een golf van angst en boosheid door de wereld gegaan. Met als intentie de lage gedachtes en agressie hierin te kunnen stabiliseren. Vanaf dat moment hebben lichtwerkers overal ter wereld hun krachten verdubbeld om de zwarte vortexen juist niet te voeden met lage gedachten. Zij zijn als een filter tussen de energiegolven in gaan staan en hebben voorkomen dat die vortexen gevoed werden met kwaad. Er is een constante stroom van uitzuivering op gang gekomen, die van heinde en verre lage krachten uit hun duistere spelonken omhoog trok. Men wil altijd daar zijn waar de Aktie plaatsvindt. Ook miljoenen lichtzielen zijn gekomen. De strijd tussen licht en duisternis nam vorm aan. Armageddon voltrok zich onder onze ogen en we stonden er midden in.

Ik heb daar al veel over geschreven.Vandaag wil ik jullie laten zien dat dit niet voor niets geweest is. Want de zwarte portalen en vortexen beginnen zich daadwerkelijk om te keren.Het fenomeen voltrekt zich juist op tijd. Zoals het gepland was.De oude wereld kantelt energetisch om. De nieuwe wereld kan zich vormen. Maar dat kan pas als de zwarte netwerken schoon zijn. Een nieuwe wereld die zich op de oude ent, wordt besmet met het lagere en kan niet groeien.

Twee weken geleden is het begonnen. De volle manen van augustus hebben er aan meegewerkt. En nu begint alles te verschuiven, zich binnenste buiten te keren.De zwarte straal keert zich totaal om. Door ons bewustzijn heen. Met als gevolg dat de zwarte netwerken weer opgloeien zoals het behoort.Het zwart begint te stralen, te glanzen. Het wordt een mooi gevormd raster waar onze hogere gedachtes en intenties op aan kunnen sluiten en ankering in vinden.

Ik schreef een paar weken geleden over het loskomen van de pijnlichamen, dat had hier alles mee te maken.

September wordt nog even heftig. Maar geen nood. Het is van oudsher de Michaelsmaand. De 9 zit in de maand, loslaten van oude patronen en koorden  ( oude draken en reptielen). Achter de schermen vinden soms hevige energetische strijdtonelen plaats.Maar de uitkomst staat al vast.Het licht heeft overwonnen.

De zwarte Michael gaat over in de witte. Zij smelten samen tot een Eenheid en nemen ons mee in die samensmelting.

Gemakkelijk was het niet.Maar het raster is hersteld.

Op naar de volgende fase.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email