De Witte Tempel 13 | Het Kristallen Voertuig

De Witte Tempel 13 | Het Kristallen Voertuig

De volgende waarneming deed zich voor toen we met zes mensen bij elkaar kwamen voor een energiesessie. 
Er kwamen vele lichtwezens om ons heen staan. Zij werkten in op ons Ikbenpunt in de buik en lieten ons zien dat in dit stadium van de evolutie dit punt nergens meer aan vast hoeft te zitten. Dat het flexibel is en door ons hele bewustzijn heen kan reizen. Alsof dit punt door een liftschacht van boven naar beneden kan reizen en overal zijn rust en innerlijke kracht kan neer zetten. Op een gegeven moment liet men dit punt zelfs groeien..het groeide zo ver uit dat het als een prachtig kristallen ruimte om ons heen kwam te staan. Waar we ons heel comfortabel in voelden. 
Toen het mooi en ruim om ons heen stond werd ons gevraagd met de lichtwezens mee te gaan. Wij volgden hen en zij brachten ons in een ruimte die veel leek op een hangar. We zagen duizenden kristallen voertuigen staan. Je kon zien dat zij lange tijd niet gebruikt waren. Er werd ons gevraagd naar de voertuigen toe te gaan en ons af te stemmen op ons eigen voertuig. Dat deden we en ieder werd naar zijn eigen voertuig toe getrokken. Het leek net alsof het ons riep. Alsof het ons kende. Dichtbij gekomen, werd ons gevraagd in te stappen. Ook dat ging gemakkelijk. Er was geen deur zichtbaar. Op het moment dat je het voertuig aanraakte opende het zich en werd je er door opgenomen. In het voertuig gezeten, voelde het aan als bekend. Het omsloot ons. Het was ontroerend om te voelen hoe dit voertuig zich naadloos aanpaste aan ons bewustzijn. We werden er totaal èèn mee. Er werd ons gevraagd het voertuig op te laten stijgen. Simpel door dit te willen/denken. Meteen startte het voertuig op en gingen er lampjes branden en lichten knipperen. Het steeg loodrecht omhoog en ontwikkelde al heel snel een enorme snelheid. Het voelde heerlijk aan. Moeiteloos vlogen we door de atmosfeer van de aarde. We zagen de planeet razendsnel kleiner worden en in een flits doken we de Siriussluis in. Andere voertuigen kwamen rondom ons vliegen. We zagen de personen in die voertuigen gewoon zitten. We konden zwaaien naar elkaar. Het voelde zo vertrouwd en veilig. Met grote snelheid vlogen we hoog de Siriussluis in. Hoger dan we ooit geweest waren in lange tijd. We schoten door een lichtpoort heen en zweefden een andere dimensie binnen. Duizenden planeten werden zichtbaar. In vele kleuren goud, geel, lichtende warmte. We herkenden dit gebied. We vlogen een deel van het Centrale zonnestelsel binnen. En we werden er door verwelkomd. Ongelooflijk wat een uitzicht. Met duizelingwekkende snelheid vlogen we de dampkring van een planeet binnen. We remden keurig af en landden op een platform. Op dat platform stonden schitterende wezens. Hun ogen straalden zonnewarmte uit. We werden hartelijk begroet en verwelkomd. Ze kenden ons en wij kenden hen. 
Men nam ons mee naar een prachtig gebouw. Groot, doorzichtig, nergens afgeslotenheid, enorme ruimtes. In die ruimtes stonden een soort van ligbanken klaar. En er werd ons gevraagd op die banken plaats te nemen. Dat deden we. Allemaal op een eigen bank. De lichtwezens kwamen om ons heen zitten in lotushouding. Zij vroegen ons om te gaan liggen, ons te ontspannen en ons hart te laten spreken. Zij wilden heel graag de taal die in ons hart gesproken werd beluisteren. Zij vertelden ons dat we heel lang weg geweest waren. Dat men zich steeds op ons had afgestemd en onze namen had uitgesproken langs de kosmische wind, in de hoop dat wij hen zouden horen en de moed niet op zouden geven op aarde. Zij gaven ons de gelegenheid om ons hart te luchten. Er werd geen woord gesproken, maar de hartsenergie opende zich en sprak in zijn eigen taal de woorden die hier werden verstaan. We huilden met ons hart, toonden alle beelden die nodig waren om deze wezens te laten zien waar we geweest waren en wat er met ons was gebeurd. We spraken in woordloze tijd en het duurde een flits in een eeuwigheid. Onze woorden werden begrepen en verstaan. De wezens openden hun harten voor ons en namen alle trillingen die we uitspraken in zich op. Ze verwerkten alles en stuurden ons een niet aflatende stroom van warme liefde toe. Voor het eerst in vele eeuwen kregen we het gevoel dat we ECHT begrepen werden en dat er ECHT naar ons geluisterd werd. De wezens stonden op en drukten ons aan hun eigen hart. Het was zo mooi, zo ontroerend overweldigend. Ze spraken woorden van licht in hun hartetaal en verwerkten die in onze hartstrilling. Ze spraken een taal die we niet konden spreken, maar die we tot op diep niveau konden verstaan. Ze spraken woorden van warmte en hoop en gaven deze woorden met ons mee. Na verloop van tijd ( een deel van die tijd is uit het bewustzijn gewist) werden we terug gebracht naar de aarde. Niet met ons kristallen voertuig. Zij brachten ons zelf weg en zeiden ons dat de kristallen voertuigen lange tijd onder een sluier van onzichtbare energie hadden gelegen. Verstopt voor kwaadwillende ogen. Onze voertuigen zijn de eerste van een hele serie die allemaal opgehaald gaan worden. Vele zielen zullen 's nachts in hun slaap opgehaald worden, naar hun voertuig gebracht en naar deze wezens toe worden gebracht. En allen zullen de kans krijgen om hun hart te laten spreken. Om hun hart leeg te maken van alle verdriet en pijn opgedaan in de aardse jaren van leven. De voertuigen zullen achterblijven,ver buiten het bereik van louche handen. Zij zullen opgepoetst worden en nagekeken en op een bepaald moment zullen we weer opgeroepen worden om onze voertuigen te komen halen. Dat zal gebeuren op het moment dat de dimensies zich zullen openen en we frank en vrij door alle energielagen heen kunnen vliegen. Er zal goed op onze voertuigen gepast worden.
Wat een geluk dat de lagere astrale meesters nooit geweten hebben dat deze voertuigen hier stonden. Binnen hun bereik. In Belgisch en Nederlands Limburg zijn van oudsher vele landingsplatforms voor buitenaardse schepen (je kunt dit teruglezen in de verankeringssessies). Blijkbaar hebben we nu zo'n platform ontsloten en vrijgemaakt. De prachtige voertuigen zijn goed bewaard gebleven. Onze eigen voertuigen. Waar we ooit in gevlogen hebben om deze planeet te kunnen bereiken. Nooit hebben we bewust geweten dat er zo'n voertuig aanwezig was en dat we er al eerder mee gevlogen hebben. Alhoewel ik al vele malen de wereld vanuit de kosmos heb mogen bekijken vanuit een vliegend object en ook duidelijke herinneringen heb aan het vliegen met grote snelheid. Al van jongsaf aan. En het gaf altijd al een gevoel van enorme vrijheid. Dit was in ieder geval een schitterende ervaring. Iedereen die aanwezig was bij deze gebeurtenis was ontroerd en stil van verbazing. 
Een middag om nooit te vergeten. – See more at: http://localhost/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=196%3Ade-witte-tempel-13-het-kristallen-voertuig&catid=17%3Ade-witte-tempel&Itemid=63&lang=nl#sthash.Fs4sbdv0.dpuf

Print Friendly, PDF & Email