De Witte Tempel 18 | De Tempelridders Arriveren

 Al een paar dagen voel ik een duidelijke werking om mij heen. Een werkingskracht die naar allerlei richtingen zijn energie verspreidt. Op een gegeven ogenblik ( ik ben juist terug van een werkproject in Hoofddorp NL) ben ik aan het werk met een cliënt die ik al geruime tijd ken. Zijn energie is flink in beweging, ik voel een enorme onderliggende kracht. Een kracht die door zijn bewustzijn heen wil breken. Ik probeer zo goed mogelijk de beroering die ontstaat naar zijn bewustzijn over te brengen en verdeel de energie. Plotseling opent zijn hartchakra zich en ik zie een gouden graalbeker omhoog stijgen. Energetisch water vloeit over de rand en er komt een stralend licht uit los. Het licht stroomt over de rand heen en verspreidt een steeds intensere gloed.

De beker groeit en neemt in omvang toe. De kracht er van doorstraalt de gehele aura van mijn cliënt. Van schuin boven breekt er een lichtstraal door zijn aura heen. Ik kijk omhoog en er opent zich een poort. Door de poort dendert in volle galop een enorm paard. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n groot paard gezien. Op het paard bevindt zich een ridder, ook al van reusachtige gestalte. Het paard draaft in volle galop naar ons toe, remt af, stopt recht achter mijn cliënt en steigert met maaiende benen boven zijn hoofd. Ongelooflijk wat een kracht hier van uit gaat. De graal begint eens zo hard te glanzen. Ik krijg in een flits beelden van ridders en de ronde tafel te zien. De beelden volgen zich in hoog tempo op. Dan beginnen er meerdere paarden op ons af te stormen. Totdat er 12 paarden, met er op 12 ridders in een grote kring om ons heen staan. Allen steigeren zij en dan gaan zij doodstil op alle vier hun benen staan. Het is zo imposant wat er gebeurt, dat wij allebei met dikke kippenvel het gebeuren ondergaan. Er wordt mij gezegd dat op de plek waar ik woon de verbinding geopend is waardoor deze ridders het aardse energieveld kunnen betreden. Dat zij altijd via deze poort de aarde zullen bezoeken en weer verlaten. Ook vertellen zij dat zij gekomen zijn om bepaalde taken uit te voeren. Taken waarvoor veel kracht nodig is. Kracht die wij niet persoonlijk bezitten. Een ongelooflijke vrede daalt op ons neer, alsof we ons voor het eerst sinds eeuwen geen zorgen meer hoeven te maken. Ze vragen ons een deel van onze verantwoordelijkheden aan hen over te dragen. Zij vragen inzicht in ons bewustzijn, in onze levenslessen, in onze afgehandelde taken. En dat alles gebeurt in een paar seconden tijd. We voelen een intense liefde en vooral een groot gevoel van respect naar ons uitgaan en dan keren de paarden zich om en allen galopperen zij weg. Ik probeer hen te volgen, en kijk hen zo lang mogelijk na. Zij verdwijnen in de verte en ik weet/vertrouw/voel dat zij grote daden zullen verrichten. Het voelt zo veilig en beschermend aan. Zij zijn mij niet vreemd. Ik ken hen, heb hen altijd al gekend en heb geweten dat zij ooit terug zouden komen hier bij ons. Dat het moment nu aangebroken is, is een ontroerend fenomeen. Heerlijk om te weten dat zulke prachtige, sterke lichtwezens zich voor ons gaan inzetten en ons werk gaan ondersteunen op hun manier. Ik denk niet eens aan strijd, niet aan vechten en winnen of verliezen. Ik weet dat waar zij verschijnen een grote gloed zich zal openbaren en dat in de intensiteit van hun kracht er wonderen zullen geschieden. Ik voel dat een deel van mij en mijn cliënt meegenomen wordt op deze reis. Dat we samen werken aan een zelfde proces. Dat we bij elkaar horen en elkaar respecteren om wie we zijn. En bovenal dat we weer een eenheid vormen met elkaar. Kracht, schoonheid en werking vormen met elkaar een bewegend beeld dat zich vertaalt in paarden en ridders. Grote hemelse krachten, gezonden door en werkend vanuit het licht. Wat een geschenk. Nog uren lang blijf ik de nawerking hiervan voelen en voel ik me gezegend dat ik dit heb mogen zien en ervaren. Ook mijn cliënt is diep onder de indruk en voelt zich verbonden met deze energie. Het voedt en versterkt hem tot in de kern van zijn wezen. – See more at: http://localhost/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=18%3Ade-tempelridders-arriveren&catid=17%3Ade-witte-tempel&Itemid=63&lang=nl#sthash.JcIdURM7.dpuf

Print Friendly, PDF & Email