De Witte Tempel 26 | Intenties

De Witte Tempel 26 | Intenties

Vandaag wil ik jullie drie waarnemingen beschrijven die mijns inziens allemaal met elkaar te maken hebben. De beelden die ik zie gaan elkaar steeds meer overlappen. De graalcodes, de tempelenergie, kosmische bundeling, het gaat meer en meer een geheel vormen met elkaar.

Dit is wat ik zag.
Ik ben aan het werk met Annemarie. We komen uit bij de graaltempel-eilanden. Ik zie haar priesterlichtdeel op de uitkijk staan. Dan zie ik ridders aankomen. Een stuk of twaalf. De ridders overhandigen haar iets dat lijkt op een perkamenten rol. Uit een gouden koker komt hij tevoorschijn. De priesteres begint te lezen. Ze staan met elkaar bij een enorm kristal. Om het kristal stroomt water dat alle kleuren van de regenboog weerspiegelt. Tijdens het lezen verbinden de letters van de rol zich met hun hartsenergie. De hartsenergie wordt een intentie, een soort van gebed. Dit gebed wordt opgenomen door het regenboogwater en het kristal en opgedragen aan het licht in de kosmos. De regenboogkleuren, het hartslicht, de intenties wervelen op. En..de kosmos geeft antwoord.. er ontstaat een lichtopening, alsof plotseling de zon door de wolken breekt en alles helder wordt. Een stroom van witte duiven komt naar beneden, bezoekt de Tempel en vliegt van daaruit de wereld in. De priesters en ridders staan in stilte te kijken en voelen zich oprecht verheugd. Een boodschap van vrede wordt de wereld ingestuurd. Als antwoord op de diepste intenties die mensen wereldwijd hebben uitgezonden.

De ridders nemen afscheid en vertrekken. Ik volg hun pad. Ze komen uit bij een groot slot. Dit slot heb ik al eens eerder beschreven in een vrij recente waarneming. Toen bleek dat dit slot op een kruispunt van tijdslijnen stond en lange tijd niet gebruikt was. ( voor meer duidelijkheid hierover, lees die waarneming). Bij het slot aangekomen blijken er vertegenwoordigers uit vele windstreken aanwezig te zijn. Lichtwerkers die met elkaar op dit punt de wereldwijd verzamelde intenties bespreken en uitwerken. En tot aan de kerst vele intenties de kosmos in zullen gaan sturen, zodat deze door de kerstgedachte ondersteund kunnen worden.

Als ik een dag later aan het werk ga met Ilse, gaat het verhaal gewoon verder. We zien een grote zaal met lange tafels. Rondom die tafels zie ik vele " bekende" gezichten. Gezichten van zielen die ik in mijn herinnering meedraag. Ons zielsdeel vliegt als het ware door de zaal. Deuren schieten open, we vliegen de buitenlucht in en kijken op alles neer. We zien het slot, met een gracht er om heen, vele wegen die vanuit het slot alle kanten uitwaaieren. Naar alle windstreken. We vliegen over de zee. Dan zie ik de graaleilanden weer, de tempels er op. We vliegen verder, hoger en hoger de kosmos in. Door de poort van het Centrale Zonnestelsel, waar ik miljoenen lichtplaneten waarneem. Met razende vaart worden we naar één van de planeten gebracht. Ik zie weer een soort van tempel, met pleinen er omheen. Terrasvormige pleinen. Duizenden zielen die zich op de trappen verzameld hebben. Op het bovenste plein staat een lichtpilaar met een prachtig zonnekristal.. allen draaien zich naar het kristal en openen hun harten, wij doen gewoon mee. De hartsenergie begint te stralen….de stralen verbinden zich met het kristal, het kristal gloeit op. We voelen dat er op alle duizenden planeten in dit lichtstelsel hetzelfde gebeurt. Iedereen zend zijn hartsintentie naar de Grote Centrale Zon. De Zon geeft antwoord. Een ongelooflijk mooi, warm goudgeel licht komt vrij. Dit stroomt naar allen die deze intentie opdragen aan het licht. Ik " voel" velen die gewoon op aarde leven, maar in hun zielsdeel hier vertegenwoordigd zijn. Het licht wordt sterker en sterker, verbindt zich van lichtstelsel naar lichtstelsel. Alle zielen keren zich om en stralen het licht naar de aarde toe vanuit hun hart en handen. Deze wordt omvat door dit licht. De Graaltempels vangen het licht op. De Witte Tempel in het midden " vangt" de sterkste straal op. Het zonnekristal in het hart van de Tempel ontwaakt en schiet zijn stralen als een waaier van licht naar buiten toe. De stralen schieten over naar de andere Tempels, allen beginnen de energie op te vangen en om te zetten in frequenties die door het aardenetwerk kunnen worden verdragen. Een gloed van goudgeel licht begint de omgeving te verlichten. Van bovenaf is dit een prachtig gezicht. De ceremonie is ten einde. Razendsnel worden we terug getrokken naar de aarde, vliegen we over de tempels, de zee, terug in het slot, waar we plotseling weer aan de tafel zitten. Waar iedereen elkaar begint te omhelzen. Ik zie tranen van vreugde bij allen. Het is zo ongelooflijk mooi. De lichtconferentie gaat verder en het visioen sluit zich.

Het 3e visioen voltrekt zich een dag later bij Marjolein. Ook zij is een zonnepriester van de oude tijd.
Ik zie de Tempelpleinen in de energetische blauwdruk van de aarde weer. Vele priesters verzamelen zich rondom een plein dat volledig ingelegd is met prachtig blauw mozaïek. We staan bij de blauwe Tempel. De Tempel van Heling. Ik zie de zonnegloed komen uit het Hart van de Centrale Zon. Het blauwe mozaïek wordt volledig doorstraald met dit licht. Alle kristallen in het mozaïek gloeien op. De priesters verbinden zich. Ook in hun bewustzijn beginnen er prachtige blauwe kristallen op te gloeien. Van kobaltblauw tot roze-lila. Alle kleuren van heling en liefde en verhoogd spiritueel bewustzijn worden zichtbaar. Alsof elke priester een lichtstraaltje van heling kan en mag zijn. Hun hartenkristal gaat draaien en stralen. Vanuit de borst komt een breed spectrum aan kleuren vrij. Doorgloeid met het gouden licht. Ik voel zo'n diepe verbondenheid naar elkaar dat de tranen me in de ogen springen. Dit is Eenheid tot in de diepste kernen van het celbewustzijn. De priesters stralen hun intenties van liefde, warmte en heling de wereld in. Maar ook stralen ze deze kracht over naar elkaar. 
Ook Marjolein wordt er diep door geraakt. Ze voelt in haar ziel deze verbinding. Heftig dus!! Ik vraag haar de diamanten kernen in de chakra's op te laden met dit licht. Van binnenuit. Zodat in het dagelijks leven deze energie – in verbondenheid met de andere priesters en de tempels- naar buiten kan stralen. Ze doet dit en ik zie de prachtige kleuren nu ook uit haar los komen.

Dit zijn drie voorbeelden van intentionele activaties. Tot diep in de kerstperiode zullen deze speciale activaties doorgaan. Op allerlei niveaus. Is het niet prachtig.

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

– See more at: http://localhost/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=170%3Ade-witte-tempel-26-intenties&catid=17%3Ade-witte-tempel&Itemid=63&lang=nl#sthash.FZ8Znwdj.dpuf

Print Friendly, PDF & Email