De Venuspoort

De Venuspoort

Ik wil jullie weer deelgenoot maken van een paar ontroerende ervaringen.
Dit is wat ik zag…..

Bij mij is Rosa (! )  en we zijn rustig aan het doorstromen en balanceren. Plotseling zie ik kinderen aan komen lopen. Allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd, witte kleding dragend. Vanuit de stuit straalt recht omhoog langs de ruggengraat een roze abrikooskleurige vlam. Allen stellen zich in een twaalfvoudig cirkelvormig patroon rondom ons heen op. Het geheel wordt omsloten door een cirkel van engelen. Vanuit het hart van de engelen gloeien lichtvlammen op. Alle kinderen laten de vlammenstraal achter hun rug als een waaier openvouwen en dan wordt pas zichtbaar dat de vlam een prachtig hart vormt om en door hen heen. Kleine lichtvlammetjes komen uit hen los. De vlammetjes komen dichterbij, verbinden zich met ons. In een oogwenk zitten we midden in de dansende abrikooskleurige hartvormige vlammetjes. Het is net een feestje. We raken ontroerd en blij. De eerste cirkel kinderen komt dichterbij en raakt onze meridiaanpunten aan. Kleine vlammetjes schieten naar binnen, volgende de energiebanen en vermengen zich diep binnen in ons met elkaar.
Diep in het centrum van de buik zie ik een prachtige rozenkwarts kristal liggen. In het Ikbenpunt. Dit kristal wordt aangeraakt door het licht en groeit uit tot een volmaakt gebouw, een centrum van rozenkwarts licht. Blije kinderogen kijken van binnen naar buiten en ik kan aan alles merken dat dit een feestelijke gebeurtenis is.
We krijgen te horen dat dit centrum verbonden gaat worden met de rozenkwarts aderen die door het bewustzijn van Moeder Aarde heen lopen. Het centrum dat zich opent in de kern van Rosa zal geactiveerd worden in de Achterhoek, het centrum in mijn eigen kern in Genk. Aangezien we op dat moment in Zuid Holland aan het werk zijn, vragen we verbaasd of er dan op dit punt geen centrum kan ontstaan, maar we krijgen er geen duidelijk antwoord op.
Wel wordt ons getoond dat de aansluiting van de rozenkwartslagen op dit centrum weer een belangrijke ontwikkeling is in het evolutieplan. Alle mineralenlagen van de wereld krijgen er een nieuwe dimensie bij. En de oorspronkelijke etherische dimensies die aan dit alles vastgekoppeld zaten worden langzaam ontsluierd. In de etherische blauwdruk van de rozenkwarts energie zit een verborgen wereld die langzaam terugkeert naar de oppervlakte van ons bewustzijn. Deze centra worden heropend op kruispunten van belangrijke tijdslijnen. Het zijn de eersten  van velen die nog “ aan het licht gebracht mogen worden”. Langzaam maar zeker zullen de rozenkwarts centra, inclusief de hieraan gerelateerde tempels, vanuit het licht van Venus bestraald worden met hernieuwde intenties.

——————————————————————————————————————————————— 
                                                               
Twee dagen later komt Brenda binnen. Brenda woont in Zuid Holland en is van oudsher ook diep verbonden met het licht van Venus.  Als ze op de tafel ligt, zie ik een Moeder Aardeachtig vrouwtje komen. Ik benoem dit type op deze manier omdat het allemaal oervrouwtjes zijn om te zien. Heel simpel gekleed, allemaal op elkaar gelijkend. De kleur van de kleding wisselt. Ze stralen onveranderd altijd een diepe liefde uit.  Deze vrouw was gekleed in volledig roze kleden, roze omslagdoek om haar hoofd ( als bij Maria). De kleur roze wisselde van intentie per moment. Dit vrouwtje begon te werken aan de hartslijn van Brenda. Ze liet me weten dat ze o.a. ook de kwaliteit van energie van alle rozenkwartsen verzorgde in de omgeving. Net zoals planten behoefte hebben aan verzorging en aandacht hebben mineralen dat ook. Ik zag haar o.a. door het huis van Brenda lopen om de rozenkwartsen die verspreidt bij haar in huis liggen op te laden en te verzorgen.
Ik pakte de rozenkwarts die op tafel lag en legde hem op Brenda’s buik. Meteen begon het kristal te stralen. Ik voelde de kinderen uit het vorig verhaal zich verbinden me het proces en nu werd duidelijk dat het derde Rozenkwartscentrum dus via haar geactiveerd mocht worden. 
Zo mochten we op een paar dagen tijd ervaren dat de engelen van de roze straal, welke gedaante ze in welke dimensie dan ook vertegenwoordigen bezig zijn met de integratie van de energie van het Hart. Dit licht wordt vanaf NU weer op geheel nieuwe wijze verbonden met de levensprocessen.
Waar komt dit derde centrum te staan?  Het is gesitueerd in het gebied Delft- Hoek van Holland-Rijswijk. 
Ook hier verrijst nu een etherisch centrum uit rozenkwartsadem . Ik ken een aantal zielen die hier al van oudsher wonen en sterk verbonden zijn met de adem van de plaats zelf. 
Mijn eigen familie woont in het epicentrum er van en ik zelf ben er geboren. 
Al een eeuwigheid geleden is me ooit getoond dat mijn thuisbasis de Roze Planeet was. Het was zo overweldigend toen, dat ik heb moeten huilen vanwege de diepe herkenning. Dit gebeurde tijdens een sessie met Ank, waarin we elkaar als zusters herkenden, afkomstig van diezelfde planeet. We zagen precies wie we waren, wat de bedoeling was van Alles en waarom we nu HIER op aarde waren.
Ik heb een tante die zelf ook spiritueel bezig is ( tot ontsteltenis van de rest van de familie) en ik hoor haar nog zeggen over één van haar dochters die erg de weg kwijt was op dat moment” Het kind komt van Venus, ze is in de war, want ze kan niet leven hier in de harde energie” . Ze maakte de fout dit hardop te zeggen tegen iedereen, waarop iedereen vond dat niet de dochter maar zij volkomen malende was…Maar ik wist dat mijn tante gelijk had.

Ik beschouw het dat ook als een groot cadeau dat één van de richtstralen van Venus nu ingeslagen is o.a. op dat punt. Dat betekent dat deze oerpunten in het aarde bewustzijn weer gereactiveerd mogen worden d.m.v. dit licht. Dat betekent dat de engel Chamuel vanaf NU volop aan de slag kan om de hartenpoorten in Europa te ontsluiten. 
Als we Europa vanuit de lucht bekijken dan zien we dat dit geen overbodige luxe is. Ik zal in een andere waarneming beschrijven waarom ik dat zeg.

Ik wil alle Venuskinderen die in dit gebied wonen een “ hart” onder de riem steken door hen te laten weten dat zij zeker niet voor niets op deze plaats geboren zijn. Ik hoop dat zij de nieuwe energie zullen aanpakken om zichzelf tot in de kern op te gaan laden. En hun uitgeputte systemen zullen zich vullen met nieuwe kracht.
Ik wil hen vragen hun talenten te gebruiken om dit licht te “ vangen” met hun ziel. Zodat het van nu af aan nog intenser en dieper in kan stralen op de levensprocessen.
Jullie zijn veilig nu…de energie van thuis straalt door je heen.

Er wordt gewerkt aan een verdieping in de verbinding tussen deze drie centra. De energie tussen deze drie centra (Zuid Holland, De Achterhoek en België ( Genk)) worden intens doorstraald met de Venusstraal. 

Alle lijnen gaan bij elkaar komen. Op zielsniveau vindt er weer een intense heling plaats.
Ik beschrijf geen algemeenheden. Ik beschrijf alleen pure waarnemingen. De energie die hierin verwerkt is raakt precies degenen die hiermee verbonden zijn.
Ben jij een kind van de roze straal? Herken je de zielsbestemming in dit verhaal, dan volstaan deze woorden om je te doen realiseren dat ook jij gekomen bent om de straal van de Liefde te verankeren in de wereld. 
Ieder doet dit op eigen wijze.
Het Tempelcomplex in Castricum begint steeds dieper in te werken, de Roze Tempel verbindt zich met de energie die bij deze ontwikkelingen hoort.

Elke dag gebeuren er wonderen. Wie ogen heeft om te zien, mag kijken hiernaar.

 

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email