Liefde als geschenk

Liefde als geschenk

Velen van jullie kennen het gevoel dat je graag je liefde aan iets of iemand wilt geven, maar dat die stroom blokkeert omdat die ander jouw liefde niet wil/kan ontvangen.

Van kinds af aan hebben we hier vaak al mee te maken gehad.

Je stelde je hart open voor je naaste familie, en vervolgens werd je hierin diep teleurgesteld.

Zo hebben we al jong geleerd om onze liefde in ons vast te houden, naar binnen te werken en vervolgens ligt het daar maar in de kern van ons wezen en wordt er NIETS mee gedaan.

Daar is een oplossing voor.

Ik ga je uitdagen om die stroom van liefde niet meer op te sluiten noch in te houden.

Ook al kun je de persoon aan de “ overkant” van jouw hart niet bereiken, trek NOOIT meer je liefde terug in jezelf.

 Dat wordt teveel, je zou er zelf in verdrinken en daar nog de pijn van ervaren. Dat is niet nodig. Stel je hartenstroom open. Alsof er een kraan in je hart zit die oneindige liefde kan uitstralen.

Richt de stroom onbelemmerd naar buiten. Stroom om obstakels heen. Zoals mensen die je van liefde wilt voorzien, maar die deze liefde niet kunnen dragen. Iedereen bewandelt een pad, een tijdslijn, een zieleweg. Voel je vrij om van jouw liefde pakketjes te maken, met mooie strikjes er om heen.

Zorg er voor dat de pakketjes op de tijdslijn van die persoon klaar staan.

Ook al pakt niemand zijn pakje uit, stop nooit met pakketjes te maken. Op een dag struikelt men misschien over een pakketje ( jouw liefde) en vindt men eindelijk dit grote geschenk op zijn/haar pad.

Koppel er geen hoop of verwachting aan. Dan kun je geen onvoorwaardelijke pakketjes maken. Liefde onder voorwaarden willen we juist van af.

Ooit houden tijdslijnen op te bestaan, dat is eenmaal zo.

Alle pakketjes die achter gebleven zijn op tijdslijnen en niet uitgepakt stapelen zich dan grootschalig op voor de hemelpoort.

Wat een gedoe.

Heel veel zielen moeten zich letterlijk een weg banen door de Pakketjes om de Hemelpoort te vinden.

Dat is mooi, dat is goed. Als ze eindelijk met uitpakken beginnen en ze voelen dan alsnog de liefde die aan hen geschonken is, dan geneest dit hun ziel. Dan laden zij zich op in deze trilling en kunnen zij dit meenemen naar hun volgende leven. Of het leven daarna of daarna.. het maakt niet uit. Ooit beginnen ze uit te pakken en dan is jouw geschonken liefde nog in staat om over tijd en ruimte heen te reiken en levens van schoonheid te voorzien.

Zie je hoe belangrijk het is dan jij niet langer implodeert van binnen en in afwijzing leeft?

Het is niet belangrijk. Laat tijd en ruimte los en jouw liefde zal alsnog voedsel zijn voor de ziel.

En jij bent vrij.. vrij van het gevoel dat als jouw liefde Nu niet ontvangen wordt dat jij klem zit.

Je leven begint in verbinding met je hart op te starten.  Je schenkt Liefde aan steen, plant, dier en mens. Zonder verwachtingspatronen.  Al wat leeft en in staat  is om liefde te absorberen zal dat doen. Dit is het begin van JOUW vrijheid. Ademen in de hartetrilling van jouw Liefdeslicht. Vergeet hierbij niet om ook jezelf hiervan te schenken en…..vergeet vooral niet om deze pakketjes die je ongetwijfeld ook vind op jouw tijdslijn UIT TE PAKKEN. Dat zou jammer zijn, je kunt hen bij leven en welzijn maar al te goed gebruiken.

Leuke bijkomstigheid is dat als je niks uitpakt , de pakketjes ook voor jouw hemelpoort staan te wachten.

Wil je jezelf een weg banen naar die poort op dat moment of begin je NU  te ontvangen en uit te pakken.

Het is jouw keus.

Ik groet jullie vanuit De Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email