Het Venuswater

Het Venuswater

De energie van de roze straal is behoorlijk actief de laatste tijd. Heerlijk. Dat betekent dat er weer veel universele liefde het Aardeportaal mag instromen. De engel Chamuël is degene die alle stromingen in de juiste banen leidt. Alle lichtwezens van welke oorsprong dan ook die met de Venusstraal verbonden zijn werken met hem mee.
De Venuspoort laat stromen van licht door. Net roze goud water. Dit water stroomt diep in onze hartchakra's. Raakt aan de Bron van het Universele licht en doet rondom deze Bron een heilige ruimte ontwaken. In die ruimte treden kinderen binnen. Zij zetten zich rondom de Bron en leraren van de roze straal onderwijzen hen. Ik zie onder hen mensen die nu zelfs op aarde leven en vanuit hun ervaringen de nieuwe lichting zielen les mogen geven hoe het op Aarde werkt.
Op het Bronwater drijven duizenden kleine lichtjes. Het roze gouden water is bedekt met Lotusbloemen en zowel de bloemen als het water zijn bedekt met lichtgevende pareltjes. De pareltjes hebben kleine vleugeltjes. Terwijl de kinderen les krijgen verheffen zij zich uit het water en zetten zich in een spiraal om de kinderen heen. Hun bewustzijn is daardoor omgeven door een spiraal van roze gouden, gevleugelde lichtdruppels. Oneindig mooi om te zien. De druppels smelten samen met hun wezen. Deze lichtjes zullen met hen mee gaan tijdens hun aanstaande geboorteproces op aarde en mogen uitgedeeld worden aan de mensen op aarde. Zij die er klaar voor zijn ontvangen zo'n druppel in hun wezen en dit zal ook in hun bewustzijn een spiraal van roze gouden kristallen druppeltjes doen ontwaken die van boven af door hun chakra's zal meanderen. Eindigen in een punt. Deze punt gaat over in een aardemeridiaan en zal zacht trillend de meridiaan stimuleren. Zo geven we met elkaar de kracht van de vierde dimensie aan de Aarde door. De meridianen van de aarde zullen zich openen en het licht zacht pulserend doorgeven aan de Aarde zelf. 
De lichtspiralen zullen door alle dimensies en tijden heen de roze gouden spiralen in de blauwdrukjes van ons doen ontwaken. We zijn oude zielen. Onze blauwdrukjes zijn nu schoon gefilterd en via deze blauwdrukjes kan er helder licht doorgegeven worden naar het Hart van Moeder Aarde. Zie je het voor je hoe in duizenden blauwdrukjes tegelijk dit prachtige licht ontwaakt en via alle wortelverbindingen de energie zich gaat verplaatsen. Zich doorgeeft van tijd naar tijd. Door alle dimensies heen een stroom van licht opbouwend. Het Venuswater stroomt er door heen. Opent bronnen en beken. Vult waterstromen en Zeeën. Via prachtige roze gouden watervallen valt het water van dimensie naar dimensie. Een roze gouden stroom van hartelicht slingert zich door alle tijden heen. Alle lagen van bewustzijn worden er door aangeraakt en verbonden. Op zeer diepe niveaus begint dit water zijn reinigend en opbouwend werk te doen. Duizenden gevleugelde lichtpareltjes stromen mee en laten hun lichtjes schijnen. Alle wateren bezaaid met miljoenen kleine lichtwezentjes die hun energie ver uit laten stralen. Een ieder die in dit water zou baden wordt bedekt door deze druppels van licht en reinigt zichzelf tot in de diepste niveaus. Tot half mei zal de Venusstraal enorm actief blijven. Uit de sterrenpoorten valt het roze gouden hemelwater en besproeit de Aarde en zijn dimensies met een liefdevol licht. Prachtig.
Het valt door ons heen in de tijd en verbindt met zijn wortelkanaaltjes alle atmosferen.
Zie je de roze gouden dolfijnen er in zwemmen en zich al springend verplaatsen? Zich van de watervallen af laten vallen en door alle dimensies heen zwemmen? Zie je hoe langs de oevers van deze wateren het vruchtbare leven ontspringt en dat er een veelvoud van bloemen, struiken en bomen opbloeit en groots uitgroeit? Zie je hoe de engel Chamuel vanuit het Hart van de Venuspoort met zijn liefde dit alles doorstraalt?
Zie je hoe in alle dimensies de lichttempels ontwaken en zich verbinden met deze kracht?
Zie je hoe dit alles zich binnen in jouw Hart voltrekt, in jouw heilige ruimte. En dat jouw hartslag samenvalt met dit grootse gebeuren?
Ik wens je toe dat je een bad neemt in dit heldere water en je mee laat drijven met de stroom in gelukzaligheid en verwondering.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

 

Print Friendly, PDF & Email