De dansende bloemen van Venus

De dansende bloemen van Venus

In het samenwerken met de galactische roze gouden straal van Venus gebeurt zoveel moois dat ik jullie wat beschrijvingen wil geven.

De dansende bloemen.
Mensachtige, ranke wezentjes in allerlei groottes en bloemvormen. Hun lijfjes zijn slank, gelijkend op een bloemenstengel. Hun ledematen bestaan uit takachtige, zeer flexibele armen en benen. De handen zijn bladachtig, vanuit het hart kunnen zij in een oogwenk bloemen tevoorschijn laten komen. Die vanuit de handpalm en de vingers groeien. Ze hebben zeer lieve gezichtjes, maar wat onduidelijk van proportie. Je voelt meer hun intentie dan dat je hun gelaatsuitdrukking ziet. Vaak worden de gezichtjes omzoomd door bladerkransen en bloemen in allerlei soorten en kleuren. Moeilijk te beschrijven, elke beschrijving doet hen eigenlijk tekort. Alles wuift en danst aan hen. Ook maken zijzelf dansende bewegingen. Vaak in rijdans -achtige composities. Zij vormen dan een cirkel om iemand heen en beginnen allemaal tegelijk naar voren te bewegen. Hun armen naar achteren gestrekt en naarmate zij dichter bij komen "knakken" zij in het middel naar voren toe en buigen als het ware met hun armen naar degene die zij toezwaaien. Dan bewegen zij terug naar achteren. Het tempo wordt steeds opgevoerd, maar blijft vloeiend. Zij hebben het vermogen om zowel naar achter als naar voren om te kunnen " knakken" in diepe buigingen. Ze zijn heel flexibel. Alles zwaait en beweegt. Dan laten zij de rijvormen los en dansen in achtvoudige patronen, cirkels en andere golvende bewegingen om iemand heen. Draaien om hun eigen as, springen hoog op en landen vervolgens weer op hun voeten. Het gaat soms zo snel dat je het niet meer als een afzonderlijke beweging kunt waarnemen. Al hun bewegingen smelten als het ware samen en vormen een geheel. Een stromende, dansende, golvende beweging die veel blijdschap op gang brengt.
Velen stralen de roze gouden gloed van Venus uit, maar alle andere kleuren zie je daar door heen iriseren, niets is onmogelijk. Het valt me op dat alles blij, licht en subtiel kleurrijk is. Het lijkt of ze oude patronen ontwarren en tegelijkertijd nieuwe patronen inweven in iemands aura. Het is heel ontroerend om hen aan het werk te zien. Zoveel onvoorwaardelijke liefde stralen zij uit. Het beneemt me regelmatig de adem.

                                                               vogeltjes                                                             

Dan wil ik jullie de vele vogelsoorten die in deze straal zich manifesteren nog eens beschrijven. Duizenden kleine vogeltjes die goud roze en wit van basiskleur zijn. Lange staarten ( als bij een pauw) korte, breed uitwaaierende staarten, in alle kleuren van de regenboog, in welke te verzinnen variant dan ook. Zij zingen zo prachtig, hun gezang doet de rillingen over mijn rug lopen. Vaak vliegen zij in formatie en maken de energie los in iemands bewustzijn of in een bepaald gebied. Zij gaan zitten op iemands schouder ( meestal links) en zingen hun lied van het hart. Dat maakt uiteraard weer veel los in de desbetreffende hartslijn bij de persoon die dit overkomt. Mensen beginnen spontaan te huilen en/of te lachen. Maar iedereen voelt zich opgetild in een sfeer van blijdschap. Ook zitten zij vaak op kruispunten van energielijnen en " zuigen" met hun lange, kromme snaveltjes het gif uit de reservoirs weg. Of spuiten nectar naar binnen. Heel subtiel, nooit pijnlijk, alles met de grootste omzichtigheid.

Dan zijn er de duizenden oranje gouden ibissen, de heilige vogels van de Roze Tempel. Ze zijn zo groot als flamingo's. Hun dimensie is zeer recent toegevoegd aan de galactische bron die in Zuid/ Noord Holland ontspringt.
Ik zag hen plaats nemen op hun gouden nesten. Zij legden allemaal een gouden ei en begonnen deze uit te broeden. Zie hen zitten op hun nesten in het roze gouden water van de vijvers rondom de rozenkwarts Tempel, is het niet prachtig? Als zelfs deze vogels terug gaan keren op hun nesten en elke morgen hun rondes doen in dit gebied dan wordt de hoop geboren in het hart van ieder die met deze energie verbonden is. De priesters van De Roze Tempel begroeten elke dag de gouden dageraad en sturen de vogels de lucht in met een roze gouden boodschap van liefde voor allen die in dit gebied wonen en leven. Elke dag laten zij roze gouden veren vallen en degene die hem opvangt is vervuld van stralend geluk, de hele dag lang. De veer wordt op een altaar gelegd in het huis van de gelukkige vinder en zo is het mogelijk dat de Roze Tempelenergie aanwezig is in het hart van ieder huis.

                                       bloem28

Ik heb jullie zeer recent de dolfijnen beschreven die aan deze straal gekoppeld zijn. De duizenden andere vissoorten zullen ook terug keren in de vijvers en wateren van de roze gouden bron. De bronnen springen vrij en maken de biotoop klaar voor het nieuwe leven. De bronnen openen zich diep binnen in ons wezen. Ik heb prachtige watervallen gezien, gesitueerd rondom een bronmeer. Roze gouden watervallen, de aura's ( mist) vulden de omgeving met een vibrerende glans. Het bronmeer zelf is heerlijk aangenaam van temperatuur, je kan er zelf in rondduiken en spartelen als een vis/dolfijn. En zult dan een prettig gevoel van vrijheid ervaren. Rust en geluk.

De vlinders in prachtige kleuren, insecten in wondermooie gedaantes, het is te veel om op te noemen. Toch wil ik jullie al vast een glimp meegeven van deze vierdimensionale wereld die via het Hart van Moeder Aarde aan het ontspruiten is. Achter een vileine sluier voltrekt dit zich, bijna aanraakbaar. Voor hen die willen luisteren naar de Stem van het Hart manifesteerbaar. Het is te mooi om te negeren.

Ik wens jullie toe dat je een diepe duik neemt in het Bronhart van deze Straal en met Liefde de ontluikende vegetatie en het ontwakende dierenleven wilt bekijken. Dan zal je hart vervuld zijn met Liefde en dankbaarheid en kun je de energie van de driedimensionale TIJD beter aan.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet. 5344385

Print Friendly, PDF & Email