De Venusovergang van 6 juni 2012

De Venusovergang van 6 juni 2012

De pleïadische ring van vuur die op 20 mei geïnstalleerd wordt brengt met het blauwe licht ook de heling op de stem terug.


Nu het OORDEEL oplost is er ruimte voor andere trillingen.
Angst en vergelding duwt ons steeds terug in ons reptielenbrein. We vechten of vluchten in een voortdurende aanvals – en terugtrekbeweging. Deze beweging is er over de hele wereld de oorzaak van dat er veel wordt kapot gemaakt en de energie van karma steeds maar uitbouwt.
De Venusovergang van deze tijd is erg belangrijk. Het Venuslicht zal zich nl. bedraden door het collectief bewustzijn heen. Op alle plaatsen waar de koorden van HET OORDEEL en andere subsystemen oplossen komt het Venuslicht binnen. Dit licht hecht zich aan onze pijnappelklier en via de hormonen zal het ons lichaam binnentreden. Ook verspreidt het zich via de hersencortex en zoekt het zich een verbinding naar ons hart. Vanuit het hart zal het doorwortelen naar ons celbewustzijn.
In alle cellen zal het roze gouden licht geboren worden. Het Venus licht wordt wakker en zal vanuit ons wezen een zacht oranje roze gouden gloed verspreiden. Het is alsof we in de baarmoeder zitten. Alsof ons bewustzijn in de kraamkamer van het nieuwe leven plaats neemt. En het zal ons helpen weder geboren te worden. 
Het vermengt zich met het oranje van de buik. Net onder de baarmoeder en bij mannen diep in het scrotum zal het Venuskristal ontwaken. Het zal naar beneden toe langs de binnenkant van de benen de Venuskristallen wakker maken die met elkaar de Venuspoort vormen. Nu kan het licht van de onvoorwaardelijke liefde zich terug installeren in een gebied waaruit de liefde lang geleden vertrokken is. De energie van vruchtbaarheid, sexualiteit en liefde is zo verminkt geraakt. Zowel bij mannen als vrouwen. De wereld lijdt en zucht onder de verloren liefdeskracht. Trauma's door sexueel misbruik, ontkrachting van de vrouwelijke waardes op grote schaal, besnijdenis bij vrouwen, prostitutie van kinderen enz. hebben een zeer lage trilling op ons sexuele mechanisme aangebracht. Ook dit moet stoppen.
Het is dus uiterst belangrijk dat de Venusenergie toegang krijgt en ingang vindt in ons bewustzijn.
Aan de kosmos zal het niet liggen. En aan ons ook niet. Alles in ons wezen schreeuwt er om dat de liefde ontwaakt en het oordeel gaat verdwijnen.

Ik wens jullie een prachtige Venusovergang toe.

En groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email