De geboorte van de liefde

De geboorte van de liefde

 

Ik wil nog eens terug komen op het feit dat we net een periode achter de rug hebben waarbij velen van ons, 2000 jaar lang, nonstop in de matrix van de planeet zijn afgedaald om  ons lichtwerk te doen.

Een van de belangrijkste doelstellingen hierin was om het PIJNLICHAAM van de aarde te ontmantelen en uit te zuiveren.

Het pijnlichaam van de planeet was met dikke kabels verbonden aan belangrijke poorten van de aarde. En via deze poorten met alle mensen die op aarde en in de astrale werelden wonen.

Om ieder mens heen kon je een holografisch, ongeveer 10 – 15 cm breed, duister, koud  energielichaam waarnemen dat via koorden met de chakra’s en al onze meridianen verbonden was.

Via het leven dat een mens beleefde en de daarbij behorende angsten, pijnen en frustraties werd dit pijnlichaam vrijwel dagelijks gevoed en in stand gehouden.

En ieder individueel pijnlichaam voedde het collectieve pijnlichaam, zodat het holografisch pijnlichaam  van onze planeet  steeds verder uitgroeide tot een bunker van ondoordringbaar beton. Doordat dit pijnlichaam zo sterk werd, kwam er weinig licht meer van de aarde af gestraald. Deze energieband binnen de energievelden werd zodanig gevoed, dat de  lagere astrale werelden zich hieraan konden hechten en poorten bouwen.

Via de poorten van het Pijnlichaam van de planeet konden er vele zielen naar de lagere werelden getrokken worden en van hieruit hun steeds moeizamere levens weer beginnen.  Want als je door de pijnpoorten van het pijnlichaam teruggebracht wordt in het aardse leven dan hoeft er maar weinig te gebeuren om dit energielichaam weer te activeren. Zodoende werd dit stelsel met zijn vele poorten, gangen en koorden een gevangenis, waarin we onszelf kwijt raakten.

Daarom is er vanuit de kosmos een proces in gang gebracht, door zielen die al voorbij hun karmaprocessen en de daarbij behorende lessen waren, weer terug te brengen in dit veld. Zodat zij vanuit hun lichtkern dit pijnlichaam van binnenuit konden doorstralen en ook veel pijn hieruit konden transformeren, transmuteren en transfigureren.

Keihard is er gewerkt om deze lagere werelden te infiltreren en in kaart te brengen.

Prachtige lichtwezens hebben zich opnieuw verbonden met het rad van karma, om de wereld door zijn steeds ingewikkelder wordende karmaprocessen heen te helpen.

Degenen die afgedaald zijn via de Christusmatrix hebben een deel van hun kosmisch leven hieraan “ opgeofferd’.

En nu zijn we zo ver dat de werelden van het pijnlichaam steeds transparanter worden.

Zij brokkelen af en verliezen hun hevigste pijnen.

Op vele lagen is er sinds 21 december 2012 veel veranderd.

Sindsdien stroomt er veel meer licht in  de pijnwerelden en dit licht lost in een soort van ketting-reaktie ook steeds meer pijnen op of brengt hen aan het licht.

Om ons heen is dat ook zichtbaar.

Het individuele pijnlichaam van een aards mens wordt transparanter.

Bij sommigen begint dit lichaam al op te stralen in een mooie kleur.

Vooral sinds de gouden uitlijning van  21 december 2014 is er  mooi, goudgeel licht ingestroomd, waardoor het etherische gedeelte van dit pijnlichaam weer verbonden is met  ons hoger Zelf en via dit veld met de Grote Centrale Zon.

In deze tijd komt er alweer een andere verbinding bij.

Nu de Yin-Yangtrilling samensmelt in een nieuwe verbinding en het hart zich hierin verenigt, komt er liefdeslicht vrij. Laten we dit in het roze-goud zien. En als dit licht groeit en van binnenuit door de koorden het voormalig pijnlichaam van de aardse mens instroomt dan zie je iets wonderschoons gebeuren.

In plaats dat het pijnlichaam de mens voedt en daardoor de mens het pijnlichaam, in een eeuwigdurende wisselwerking met elkaar, stroomt er roze-goud liefdeslicht binnen in dit holografisch lichaam.

En hoe meer een mens van zichzelf gaat houden en voor zichzelf opkomt, hoe meer van dit hartslicht er in het voormalig pijnlichaam houvast gaat vinden.

He goud dat hierin al aanwezig is, neemt het hartslicht in zich op en geleidt het om ons heen.

De poorten naar de pijnlagen worden bedekt met roze-gouden bladgoud en daardoor kan de mens niet meer verdwijnen achter die deuren in de werelden van drama en macht.

Zie voor je dat net als bij de binnenband van een fiets of autoband dit energieveld zich oppompt door het licht dat van binnenuit wakker is geworden, omdat jij het letterlijk lichtlucht geeft.

Daardoor wordt je van lieverlee omhult door een holografisch roze-gouden energielichaam, dat met roze-gouden koorden verbonden is met je hart, je organen en alle chakra’s en meridianen.

Er komt steeds minder ruimte voor pijn en verdriet.

Er komt steeds meer ruimte voor licht en kracht.

Dit energieveld straalt.

Het straalt door al je energielagen heen naar buiten toe en geeft warmte af.

Heel wat anders dan het oude pijnlichaam dat steeds killer werd en de energiestroom als het ware  deed bevriezen, waardoor je in een ijskoude liefdeloosheid zat.

Al het vuur van de afgelopen maanden heeft er voor gezorgd dat de warmte in ons eigen hart ontwaken kon en het pijnlichaam nu kan opvullen met liefde en mededogen.

Natuurlijk kan het zijn in dit vroege stadium dat pijnen of onrechtvaardigheden je  dubbel zo hard treffen, omdat de liefde in het pijnlichaam nog niet sterk genoeg is, om al die pijn te absorberen.

Vanuit de buitenwereld wordt er veel aan gedaan om het pijnlichaam in en rondom ons in stand te houden, zodat het pijnlichaam van de planeet niet oplossen kan.

Maar….daar doen we niet aan mee.

We lossen in onszelf de oude pijnen in liefde op en neutraliseren de schade die er eventueel nog zit.

Voor vele zielen die 2000 jaar gevangen hebben gezeten in de hulpprogrammering van de planeet is dat niet eenvoudig. Ze zijn zo afgestemd geraakt op het “ redden” van de planeet, dat zij zichzelf vergeten zijn. En soms niet meer weten hoe zij liefde aan moeten maken voor zichzelf zonder dit in het pijnprogramma van de planeet af te staan.

Juist zij moeten zichzelf NU realiseren dat er een uitermate geavanceerd helingsprogramma voor hen  zelf klaar staat dat hen door deze moeilijke tijden heen helpt.

Maar het is een moeilijke tijd voor de reddingwerkers. Als zij nl. de liefde voor zichzelf  niet kunnen terugvinden en vasthouden zijn zij  niet in staat om hun liefdeslichaam zo krachtig op te bouwen, dat deze gaat stralen als de meest heldere lamp. Zij worden aangetrild in de echo’s van hun diepste pijnen om hen af te leiden van wat zij werkelijk kunnen. Sommigen van hen worden zelfs uitgedaagd om het leven op te geven.

Hun stralende Venushartelichtlichaam wordt de pleister op de zielswonden van de planeet.

Dus er is de schaduwwereld veel aan gelegen om dit fenomeen slapende te houden of weg te werken.

We moeten nu doorzetten en ons niet af laten leiden, ook al gaan we  zelf nog even door  diepe pijnpunten heen. Zie om je heen het liefdeshartelichaam geboren worden, in zijn meest stralende vorm. Daar mag je best wat fantasie voor gebruiken, zodat je jezelf al kunt beginnen voor te stellen hoe dit er uit gaat zien. De buitenwereld die laag afgestemd is, kan niet weten of dit al echt is of niet.  Deze  ziet simpelweg de geboorte van een enorm stralingsveld dat actieradius opbouwt naarmate je er meer mee werkt.  Gebruik je kracht, je licht, je vermogen om lief te hebben en vul je energieveld zo snel mogelijk op met deze innerlijke kracht.

Stel jezelf voor dat het deze kracht is die het collectief “ aansteekt” en dat er duizenden van deze lichtlichamen op het punt staan geboren te worden.

Dan zie je overal de lichtjes aangaan en het pijnlichaam van de planeet veranderen in een lichtlichaam.

Zo brengen we definitieve veranderingen aan in het Pijnlichaam van de planeet en maken er een Liefdeslichaam van.

En dit luidt de werkelijke geboorte van het nieuwe tijdperk in.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email