De overlaptijd

De overlaptijd

De baarmoedertijd, zoals beschreven in de vorige waarneming “ De Moedergodin

wordt ook wel de Overlaptijd genoemd.

Je moet je voorstellen dat het leven op dit moment in drie fases is verdeeld. Je hebt de oude levenscirkel, stel je deze voor als grijs en mistig. Je hebt de nieuwe levenscirkel die er heel licht uitziet en daartussenin heb je nog een cirkel. De overlapcirkel die door beide patronen heen draait en tegelijkertijd autonoom is.

In deze cirkel bevinden veel zielen zich Nu.

Er is nog niet veel licht zichtbaar. Er heerst nog verwarring omdat de meesten dodelijk vermoeid uit de grijze cirkel in de overlaptijd aangekomen zijn.  Je ziet een aantal sterke lichtpuntjes in de cirkel. Dit zijn de lichtwerkers, de voorlopers. Zij hebben deze ruimte gebouwd als overbruggingstijd, zodat de zielen die van A naar B reizen in deze tijd kunnen herstellen en stabiliseren. Immers, met een kwetsbare lage trilling kun je niet meteen overstappen in de lichtcirkel.

De lichtwerkers doen er alles aan om iedere ziel die in de overlap cirkel aankomt te bedraden met Venuslicht en het licht van de Moedergodin. Deze cirkel is dus ook hoofdzakelijk oranje/goud gekleurd.  De baarmoeder.

Het is belangrijk dat alle zielen die nu in de overlaptijd aankomen bedraad kunnen worden door dit licht, zodat ook zij hun geboorteprocessen aan kunnen gaan.

De bedoeling is dat in deze overlaptijd steeds meer zielen arriveren, dat zij wakker gaan worden, zich ook bedraden en zodoende met elkaar een steeds sterkere baarmoeder beginnen te bouwen, waarin de komende eeuw alsmaar meer zielen aan gaan komen die uit de grijze cirkel in de overlapcirkel aankomen.

De drie cirkels draaien om hun eigen kern, zij hebben een energetische omloop. En beiden draaien zij door de overlaptijd heen en raken elkaar net niet. Allen die in de overlaptijd aanwezig zijn voelen dit. Als de cirkel van de oude tijd langs draait dan probeert deze aan te haken op zwakke plekken in het systeem. Je kan zomaar meegetrokken worden in de zwaarte. De magnetische waardes van deze cirkel hebben nog veel trekkracht. De bedoeling is dat als je meegesleurd wordt, dat je dit herkent en meteen uitzendt dat je dit niet meer wil, NOOIT MEER. Dan schiet je los uit de koorden die je vingen en schiet je weer terug in de overlaptijd, weliswaar snakkend naar adem, maar je bent er weer.

De nieuwe cirkel draait ook langs en moedigt je aan om te groeien, om stappen te zetten, om vooruit te gaan. Hierin kan het gevaar schuilen dat je verlangen om te groeien zo aangewakkerd wordt, dat je te snel wilt gaan en groeifases over slaat.

Kortom, ook in de overlaptijd is het nog niet allemaal zaligmakend. Je wordt in je eigen verantwoordelijkheden gezet en moet duidelijke keuzes maken waarbij je vanuit het hart/ de thymus reageren mag.

Hierbij kom je soms letterlijk klem te zitten tussen licht en duisternis.

En dan is het aan een ieder op zichzelf de keus waar men voor kiest.

Ondertussen blijft het licht van de Moedergodin allen omhullen en koesteren. Er komen op korte tijd nog twee ascentiegolven aan. 2018 en 2030. Er  zal dus nog veel instroom van nieuwe zielen in de overlaptijd plaats vinden.

Daarom is het mooi om te weten dat de Venusliefde die nog maar net ontwaakt zich hierdoor heen weeft als een koesterende deken. Als een verbindend element, waarin alleen echtheid houvast zal vinden. Een ieder die mentaal de poort door gaat, zal hierin geen houvast vinden en terugglijden in de oude cirkel.

Wees dus gewaarschuwd, herken om je heen de verschijnselen. De valse waardes, het geschreeuw van ego. Jij gaat je eigen weg, naar eigen keuze. De baarmoeder in, waarin nog niets IS, maar alles WORDT. Geduld en vertrouwen zijn hierbij de sleutels die je gebruiken kan.

Kijk ook nog eens goed waar je zelf staat, als je door de eeuwen heen veel zielen tot aan de deur van de overlaptijd hebt gebracht, moet je niet wachten tot zij oversteken.

Jij bent nodig in de baarmoeder zelf.

Het nieuwe leven stabiliseren.

Luister niet naar gejammer en verwijt. Flits je koorden los en wandel de overlaptijd in, waar het licht van de moedergodin gloort aan de kim van je hartenhemel.

De nieuwe tijd wordt geboren.

Kijk niet meer om.

Maar ga vooruit, alleen nog maar vooruit.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email