Tuinieren met het hart

Tuinieren met het hart

Vandaag wil ik jullie tips geven om vanuit de diepe vrede in je hart een tuin van hemels licht te bouwen om je heen.
Nu de energie van de Hathors, Quan Yin, de Venusstraal, zo actief is, is het buitengewoon prettig om hier op aan te sluiten op een praktische manier.
Ik hoop dat jullie het stuk gelezen hebben dat De dansende bomen van Venus is genoemd. Dan begrijpen jullie dat onze kosmische vrienden bezig zijn om hun tuinen van licht over te planten in de energie van de vierde dimensie.
Hoe kunnen we de lichtmeesters, de kosmischen en anderen helpen om de energie over te dragen aan ons mensen hier op aarde?
Gewoon door je fantasie te gebruiken. Niet omdat wat ik nu benoem een fantasiewereld is, maar omdat de wereld van de fantasie de brug kan slaan naar de voor velen nog onzichtbare werelden. In deze onbevangen trilling kan het zaad vanuit de hemelse tuinen houvast vinden.
Het is lente, werkelijk lente in de tuin van ons hart. 
In deze tijd is iedereen wel op een bepaalde manier bezig in zijn tuin of het balkon. Alles wordt weer fleurig gemaakt, bloemen worden geplant, straatjes omgelegd, vijvers gegraven. We zullen veel tijd buiten doorbrengen en de ruimte zoeken.
Wel, als je dan toch bezig bent op welke wijze dan ook in je tuin of balkon, visualiseer dan dat jouw andere lichtlichamen ook aan het werk zijn in de tuinen van de andere dimensies. Visualiseer dat je bloemen aan het overplanten bent uit die dimensies in je eigen tuin. Gebruik de trilling van Venus om hen te planten. Roze, goud en wit. Stel je voor dat als je werkt deze energie om je heen is en vanuit je loskomt in een sterke gloed. Dat het als een laagje roze bladgoud over de aarde heen komt te liggen en dat de aarde dit absorbeert en uitwasemt. Met je fantasie creëer je hemelse plantenbakken in wit en goud en daar plant je bloemen in met witgouden stengeltjes en blaadjes. De bloemen die hier uit komen dragen allemaal een zweem van roze in hun zieltjes. Allerlei kleuren roze doorstralen vanuit de plantenbakken je tuin. De gouden hartjes van die bloemen keren zich naar de Centrale Zon die je hierboven visualiseert. Dit licht schijnt vanuit de bloemenhartjes je tuin in.
Zo kun je de bloemen af laten hangen vanuit de vensters en daken. Je kunt je huis omringen met borders en plantenbakken.
Hetzelfde doe je met de bomen en struiken. Plant hen in witgouden aarde. Laat hen bloeien in allerlei varianten roze. Grote bloemen, kleine bloemen, bloesem waaruit later vruchten kan groeien. Kortom leef je uit. Je kunt op dit thema zelf van alles bedenken. Ik geef je alleen de bijzondere basis van de Venustrilling mee, die als vruchtbare bodem het geheel voeding geeft. Natuurlijk staat het je vrij bloemen in andere kleuren er door heen te planten.
Op de bijzondere plantengroei zullen ook vlinders en vogels afkomen uit andere dimensies. Ik zie hen vaak vliegen in allerlei kleuren en groottes. Niets is onmogelijk hierin. Hun staarten waaieren uit in de meest schitterende, iriserende tinten. Sneeuwwit met lila, of een veelvoud van kleur. Zo adembenemend mooi. Ik heb al vaker over deze vogels geschreven in andere stukken.
In de vijvers laat je mooie vissen zwemmen, ook in allerlei kleuren. Maar laat het water roze – goud zijn. Hartewater waar deze vissen hun voeding uithalen, zodat ze in leven kunnen blijven in je hemelse tuin.
Insekten horen er bij, Libelles, regenboogvleugeltjes.
Elfjes voelen zich hier thuis en meerdere gevleugelde wezentjes die soms te fantastisch zijn om te benoemen.
Door hen toe te laten in deze tuinen kunnen ze werken aan de verbinding naar het fysieke niveau en de tuinen gronden in de energie van de derde dimensie.
Als we een begin maken met de creatie hiervan en dus op hartsniveau via deze tuinen van licht verbonden blijven, groeit deze wereld als vanzelf verder uit. Want iedere bloem of plant draagt het zaad van nieuw leven in zich en zal zich willen vermeerderen. Zo kun je achter de schermen van het driedimensionale leven mee helpen om de beworteling van dit mooie licht te bespoedigen.
Leg over je straatklinkertjes een pad van kristallicht,in bijv. rozenkwarts.
Besproei je tuin met roze goud water. Kortom, maak er een feestje van en vergeet vooral niet een van de dansende bomen van Venus te planten.
Het is heel fijn om daadwerkelijk in je fysiek tuin wat mineralen te leggen in groepjes. Rozenkwarts is hier prachtig voor, dat verbindt natuurlijk de energie van bovenbeschreven tuinen. Maar ook andere kristallen kunnen als verbinding en krachtbron werken. Vergeet niet om in vijvers wat kristallen te leggen.
Plaats een Boeddha in je tuin. 
Ik wens je een nieuwe manier van tuinieren toe, waarbij je op meerdere niveaus, heel ontspannen maar doeltreffend werkt aan dit prachtige werk.
Dank je wel, als je dit leest en meteen de importantie er van voelt.

We zien in elkaar in de Tuin van het Hart.

Ik groet jullie vanuit de bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email