De Venusvlammen

De Venusvlammen

Ik zie de engel Chamuel naderen als ik aan het werk ben. Hij stelt zich op aan het hoofd van mijn cliënte. Ik zie dat zijn handen in een zegenend gebaar openvouwen en tegelijkertijd gaat ook het hartchakra stralen. Gouden, roze stralen van licht en liefde schieten los uit zijn borst en handen. Ze omwervelen het lichaam en draaien cirkels van energie rondom de ruggengraat.
Dan is er contact met het hartchakra van de vrouw. Er schiet een flits naar de kern van het 2e chakra, het Ikbenpunt. Dit bloeit open in roze goud.
En plotseling komt er een vlammend licht los uit haar bewustzijn. Van tussen de voeten naar omhoog.
Het lijkt een groot vuur van Venuslicht. Maar als je goed kijkt zie je individuele vlammetjes in het grote vuur. Ze dansen en wervelen om elkaar heen. Ik zie gezichtjes in de vlammetjes, handjes en voetjes. Het zijn lichtwezentjes. Engel Venus wezentjes die dansen in het licht van het vuur. Ze dansen omhoog langs de engel-lichtspiralen en draaien in een oneindige beweging om haar heen. Ze stralen zo'n liefde uit dat ik het niet benoemen kan. Ik zie hun aura's, van transparante blijdschap en licht. Ze gloeien op en doven uit. Elke keer als zij een pijnpunt vinden in het bewustzijn van deze mens gloeien zij op in een stralend gebaar. Even lijken zij uit te doven, maar dan zie je het licht weer opstralen en is de pijn die loskomt vrijgemaakt. En stralen zij als nooit tevoor.
Zo dansen zij op hun eigen wijze door haar bewustzijn heen. Alles aanrakend wat vast zit, zich verbindend met violet licht en ook deze trilling danst om haar heen. Het is een blije dans, een liefdesdans.
Naast haar staat een Venuswezen van een paar meter lang. Zijn rozengouden mantel straalt, zijn ogen zijn één en al liefde. Ook zijn handen lichten op in een zegenend gebaar. Ik zie dat de vlammetjes geboren zijn uit de kern van zijn hartchakra. De engel, Het Venuswezen en de vlammenwezentjes werken samen. Zonder woorden. Zich bewust van elkaar en zichzelf.
De Mantel van Liefde wordt door de vrouw heen geweven, om haar heen gelegd.
Na lange tijd respecteert zij zichzelf en haar verbinding met het leven. En het is zichtbaar. Het Ikbenpunt gloeit op in woordeloos licht. Goudroze engel stralen vlammen bloemen licht. Gecodeerd met de kracht van Venus. De onvoorwaardelijke liefde. De energie straalt van binnenuit op naar haar celbewustzijn en doorgloeit iedere cel met compassie en kracht. Opklimmend naar het hart. De troon van Liefde. En in het hart openen zich rozen, geurige rozen. Vol van liefde en bloeikracht.
Ook deze ziel keert terug naar waar zij vandaan komt.
Naar huis.
In verbinding met de Venussstraal klimt zij op naar de engel Chamuel en wordt herkend in zijn hart.
De engel straalt zijn vreugde uit naar De Bron. Ook daar wordt dit herkend.
En samengesmolten.
In het hart van De Vader en De Moeder. De eeuwige bron van Liefde.
Wedergeboorte vanuit de kern.
In een krachtig veld van bezielende liefde.
Dat geofferd wordt in het vuur.
En aangeboden aan de tijd.
Is het geen wonder dat ik nu iets beschrijf dat eigenlijk niet beschreven kan worden. Omdat ieder woord te weinig beeldkracht draagt om dit mooie wonder te vertalen.
Lees het niet met je ogen, maar met je hart.
Dat is de enige manier om dit soort waarnemingen te kunnen vertalen.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email