De stoe

De stoe

Ik geef jullie een fijne oefening om te kunnen werken aan bepaalde aspecten in je persoonlijkheid, die nogal hardnekkig te verwijderen zijn.

Doe als volgt; Zet jezelf op een stoel en plaats ( energetisch) tegenover je een tweede stoel.

Denk dan aan een eigenschap van jezelf die nogal eens de kop opsteekt. Het zou kunnen dat je teveel denkt en tobt. . Maak dan een beeld van die persoonlijkheid. Bijv. in de vorm van “ De Denker” van Auguste Rodin. 

                                                    TheThinker MuseeRodin

Je kan natuurlijk ook een ander beeld gebruiken, ik geef maar een voorbeeld.

Zie dat zorgelijke type tegenover je zitten en voel een diepe liefde opkomen voor deze persoon.

Begin uit je hartchakra liefde uit te stralen. En voel op een gegeven moment dat jouw hele wezen die liefde naar de “ overkant brengt” en  “ De Denker” met liefde begint te omstralen.  Leg al je aandacht hierin. Eis niks, straal gewoon en  probeer met al je liefde, aandacht en zorg de harde schil die deze denker omvat te laten smelten.

Het hoeft niet in een keer goed  te gaan. Misschien is het een proces waar je elke dag even aan mag werken.

Zo kun je ook van andere aspecten een persoonlijkheid maken, die je tegenover je zet.

Ben je heel druk en ongefocust, gestrest, zet dan die wiebelige figuur tegenover je en probeer haar/hem te kalmeren met je rustige liefde.

Op deze manier plaats je dit aspect even buiten jezelf,  je kijkt er naar, veroordeelt niet, eist niet, maar je geeft het een oneindige liefde die op den duur heling  oproept.

Voor jezelf is het goed om die liefdesstroom te activeren. Voor het aspect is het goed om de liefde te voelen en erin te genezen.

Als het goed is, zie je steeds meer liefde in de persoonlijkheid tegenover je groeien en komt er vertrouwen in plaats van getob voor in de plaats.

Je kan het ook anders inkleden. Nodig vanuit je hogere zielsleven die aspecten van jouw persoonlijkheid uit die al gegroeid zijn, geïntegreerd. Als deze zielsdelen tegenover je plaats laat nemen, wordt jij de ontvankelijke partij, die een heleboel liefde naar zich toe gestraald krijgt. Deze liefde mag je onvoorwaardelijk ontvangen.

Zie deze hogere delen als liefdevolle, stralende wezens die vol zachtheid naar jou kijken.

Zo kun je deze oefening inkleden zoals je wilt.

Nodig  de lagere aspecten uit en straal op hen in, nodig de hogere aspecten uit en laat je instralen. Jij bent in het NU de transmitter voor beide partijen.

Een heerlijk gevoel. Je krijgt het meer en meer zelf in de hand, zonder drama en gedoe.

Jij bepaalt wanneer je hier klaar voor bent.

Terwijl jouw liefde groeit, jouw 8-waardes in balans komen werk je op een mooie manier aan jezelf.

Ik wens je DE STOEL…de elektrisch magnetisch geladen Liefdesstoel , gebouwd vanuit het Licht/liefdesprincipe uit jouw Heilig Hart.

De Stoel mag af en toe best zinderen, en sidderen. Jouw liefde zet zich meer en meer over in de stoel. Je bouwt een zetel van heilige liefde waarin alles in jou tot overgave en integratie mag komen.

Ik wens je een prettige Stoeltijd toe.

Print Friendly, PDF & Email