De mantel der liefde

De mantel der liefde

Ik heb ze deze week weer veelvuldig mogen aanschouwen. De prachtige wezens van de Roze straal. De fakkeldragers van het Venuslicht. Zodra zij de werkruimte binnenkomen wordt de hele ruimte doorstraald met zulk een liefdevol licht dat de tranen spontaan in de ogen springen en er dik kippenvel op de armen verschijnt. Zij lopen niet, ze schrijden. Hun kleding bestaat altijd uit allerlei prachtige gewaden die in de mooiste varianten van roze wit lila en goud geweven zijn. Je kan zien dat het pure hartsliefde is die de kleding doet vormen. 
Hun hartchakra straalt werkelijk. En deze straling weeft draden van licht die zich weer omzetten in de mooiste kleuren en patronen. Zo maken zij naar wens kleden en mantels, zelfs sieraden.
Overal waar zij verschijnen wordt het hartverwarmend licht. Zij verwarmen de energie letterlijk met liefde en dat kun je niet uitleggen, dat moet je voelen.
De wezens die deze week kwamen hadden een speciaal geschenk bij zich. Zij hebben nl. met hun liefde in combinatie met hun hartswarmte Mantels geweven. Mantels van Venuslicht. Transparante Mantels die levende liefde uitstralen. Veel mensen worden in deze tijd herbedraad. En dat is nodig. Coderingen van alle energiestralen zoeken toegang tot de kern van ieders wezen en vragen toestemming om te verbinden. Zo ook de Venus-code. Deze kan pas werkelijk indalen als de ziel geleerd heeft oprecht van zichzelf te houden. De Venus-code valt dan als een druppel licht in de kern van het buikchakra en verbindt zich met het Ikbenpunt. Om van daaruit met een zachte gloed iedere energiecel te doorstralen met Venuslicht. Liefdevolle, gloedvolle energie die nodig is om oprecht te kunnen functioneren. Het is een heel werk om deze codering door het Totaalbewustzijn van de desbetreffende ziel te weven. Het kan gemakkelijk zijn in deze kwetsbare periode dat men weer begint te twijfelen aan zichzelf en de reacties vanuit de directe omgeving zodanig vertaalt dat het lijkt alsof men buiten deze liefde staat.
Daarom hebben de Venuswezens Mantels geweven. Voor ons. Om ons te omvatten met hun nooit aflatende liefde en de liefde in ons te helpen opvlammen.
Hoe werkt dit? Een Venusmantel is geweven van liefdevolle transparantheid, met zachte parelmoerkleurige impulsjes er in. Zodra een Venuswezen zo'n Mantel over je heen legt zoekt de mantel naar de liefde in je hart. En de verbinding met je IK BEN in de buik. Als het die liefde vindt smelt het samen met de mantel. De mantel zakt als een lichtgloed door je heen en verbindt zich onderweg met al je energiecellen. Bij de ruggengraat smelt het samen met je energiebanen die zich daar bevinden. Het weeft zich in het ruggenmerg in. Zo versmelt de mantel met je wezen. 
Je kan de mantel wijd uitslaan en op laten gloeien. Je kan de mantel liefdevol verzorgend om je heen slaan. Je kan hem laten wapperen in extase. Kortom eenmaal versmolten met je wezen kan je de mantel op alle manieren die je wilt gebruiken om jezelf te koesteren en de liefde die net ontwaakt is in en voor jezelf beschermen tegen negativiteit van buitenaf.

Als je eenmaal geleerd hebt met de Mantel te werken en gestabiliseerd bent in de kracht hiervan kan ook jij Mantels weven. Desnoods met hulp van de Venuswezens. Vraag hen je te helpen om meer Mantels te maken. Deze Mantels kan je nl. om anderen heen slaan. Anderen, die liefdevolle koestering nodig hebben maar deze nog niet zelf aan kunnen maken. Let op; je geeft dus nooit je eigen Mantel weg. Die versmelt met jouw wezen en dient alleen jou!!! Je weeft nieuwe mantels die je uitdeelt en om anderen heen mag slaan en met een beetje geluk versmelt het dan met hun eigen wezen, maar dat laat je los. Dat is niet aan jou. Dat is een keus die alleen zijzelf kunnen maken.

Is het geen prachtig gegeven dat we Mantels van Liefde gaan weven! Die onbeperkt uitgedeeld mogen worden en hun werk mogen doen.
De Venuswezens delen hun Mantels uit, ontvang hen met je geopende hart, smelt met hen samen en weef er meer. Oneindig veel meer. Zodat we de aarde kunnen bedekken met een Mantel van Liefde die oneindige koestering uitstraalt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email