Venusbloeikracht

Venusbloeikracht

Voor alle mensen die verbonden zijn met de Venusstraal.

Voel je die beklemming diep binnen in jou? Op je hart, op je keel, op je thymus? Het kan echt pijnlijk zijn. Benauwd. Alsof je hartklachten hebt of geen adem krijgt.
Weet je wat dat is?
Diep in jouw hartebron ligt het zaad van de Venusbloemen klaar. Diep verstopt. Door de eeuwen heen naar binnen getrokken en bewaard in de kern van je hart.
In vroeger tijden toen deze zaden bloeiden was dit zichtbaar in de aura. Vanuit de bronpunten in de chakra's, met name de hartebron ontvouwden zich enorme lotusbloemen. En als ik zeg enorm, dan bedoel ik ook enorm. De bloembladeren strekten zich heel ver uit. In roze gouden tinten. In lagen van licht en liefde. Ieder bloemblad vertegenwoordigde de essentie van deze liefde. De Venuskracht was daar mee verbonden. Via de kruin, via de rug straalde dit licht moeiteloos in en voorzag de bloemen van energie. 
De dragers van deze lichtbloemen zagen er zelf uit als een bloem. Tenminste dat leek zo. Omdat deze bloemen in lagen zich openden en via elk chakra zijn bloeikracht naar buiten brachten, leek de ziel die dit droeg zelf op een wandelende roze gouden lotusbloem. Echt prachtig. De gouden wortels van de bloemen liepen als meridianen door het gehele energieveld en hielden de bloemen krachtig en prachtig in bloei. Een Venusziel die deze kracht in zich draagt, voelt nu dat deze bloembladen op het punt staan zich weer te ontvouwen. En dat is heftig. In de loop der eeuwen hebben deze zielen hun bloembladeren gesloten en na verloop van tijd de knoppen zelfs via de thymus naar binnen getrokken. Bijna onmogelijk, maar waar. Om zo'n machtige kracht naar binnen te trekken valt niet mee. Toch was het noodzakelijk. Want er zijn tijden geweest waarin andere zielen de kracht van de Venusbloemen ondermijnden en besmeurden. Zij wilden de bloemen vernietigen en de wortels uittrekken. Daarom hebben deze prachtige zielen de bloemen diep naar binnen getrokken en hen bewaard in hun wezen. Nu de Venuskracht sterker wordt en de tijd dit van ons vraagt, worden we geprikkeld om weer tot bloeikracht te komen. In onze vierde dimensionale laag waar de engel Chamuël ons waarborgt en vasthoudt in zijn liefde worden de zaden van deze bloemen wakker gemaakt. En tot bloei gebracht. Ze willen naar buiten. Dat veroorzaakt druk in de borstkas. Ook omdat er nog steeds een angst in deze wezens aanwezig is om deze bloeikracht vrij te geven. Die angst is terecht. Veel Venusbloemdragers zijn eeuwen lang onderdrukt en hebben beneden hun lichtpeil moeten leven. Soms volkomen eenzaam en afgesneden van de bron in hun kern. Nu wordt het tijd dat deze schitterende bloemen weer gaan bloeien en ik roep een ieder die dit onderkent, voelt, vermoedt op om de Liefdesbloemen in hun wezen de kans te geven uit te groeien tot hun normale grootte. Laat hen maar open bloeien uit de kern van je chakra's. Laag na laag ontvouwt zich vanuit dit tot nu toe vacuüm gezogen/afgesloten punt. Wees niet meer bang om te bloeien. De Venusbloemen die uit jouw wezen ontspruiten mogen en kunnen op dit niveau hun liefdeskracht onbelemmerd de wereld instralen. Jouw leven instralen. Jij bent de hoeder van dit licht, de tuinman en verzorger. Laat je angst maar los. Ook al wordt jouw liefde door anderen betwijfelt, twijfel zelf niet meer. Zie voor je dat laag na laag, van chakra naar chakra deze enorme roze gouden bloemen open bloeien en jouw aura draagkracht verlenen. Want dit is wie je werkelijk bent. Je hoeft jezelf niet meer te verstoppen, het zaad van de liefde niet meer weg te stoppen. Jij bent liefde. Straal en glans en bloei naar hartenlust. Dans in het licht van je liefdevolle zelf en hou van jezelf. Niet iedere persoon op deze aarde is een Venusmens. Er zijn een aantal zielen op aarde die specifiek via deze lichtpoort en de roze gouden straal naar de aarde zijn gekomen. Zij dragen de grootste bloemen in zich mee. Toch zie je de Venusbloemen in allerlei varianten ook bij anderen tevoorschijn komen. De essentie van Liefde is nl geen kracht die je voor jezelf kunt houden. De geboorte van het Venuslicht is een machtig gebeuren. En niet meer te stuiten. We geven het zaad door naar een ieder die het wil dragen en de essentie van liefde wil koesteren en dragen. Ik wens de wereld toe dat de Venusbloemdragers in hun kracht gaan staan en dit licht door geven. Zodat we allen bezwangerd raken door deze kracht en in BLOEI komen te staan.
De druk in je borst, de pijn in je hart wordt minder als je beseft dat er een wonderbaarlijke kracht van binnenuit komt die je eindelijk de vrijheid mag geven.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email