De Rozenhartenhuisjes

De Rozenhartenhuisjes

De energie van de vierde dimensie krijgt steeds meer houvast in het wereldbewustzijn. Het is mooi om te zien wat er in de sferen gebeurt. Zo ben ik laatst met Ank weer eens in de energie van Het Rozenkwartscentrum in Zuid Holland beland. Het zielengeboortehuis. Op de plek waar ik als klein mensje ooit echt geboren ben.
De omgeving van dit centrum gaat er prachtig uitzien. Het centrum zelf straalt een goud roze gloed uit die de hele omtrek doorstraald. Overal langs en op de glooiende hellingen van het gebied zijn huisjes gebouwd. Eigenlijk meer kleine kasteeltjes. Roze kasteeltjes van doorzichtig roze gouden rozenkwarts. Net een sprookje. In deze kasteeltjes wonen zij die langs de innerlijke verbinding de weg naar huis teruggevonden hebben. Zij hebben de paden van het hart gevolgd en zijn innerlijk thuis gekomen. In het kasteeltje zelf zijn vele kamertjes, allemaal fijne hoekjes waar degene die er in woont zijn rust kan vinden. Het is echt net een sprookje en door degene die er woont zelf ingericht en gebouwd. In ieder kamertje heeft de bewoner/bewoonster een kristalletje geplaatst, dat als een klein lampje zacht zijn lichtje uitstraalt.
De huizen staan niet dicht op elkaar, maar toch dicht genoeg om contact te hebben als je dat wilt met je buren. Zo kiezen mensen vaak een buur die op aarde al een hartsverbinding met hen had.
Tussen de huisjes in zijn velden met prachtige bloeiende bloemen. De paadjes zijn van gouden tegels gemaakt en worden omzoomd door schattige, dansende bloemetjes die wuiven in de wind en ieder die hier loopt zijn glanzend gouden hartje toekeert. Waardoor je constant opgeladen wordt door de energie van de liefde, Venus.
Het is echt net een sprookje. Je kan zien dat deze mensen hun eigen sprookje hebben waargemaakt en in deze wonderschone wereld even bekomen van al wat ze op aarde hebben beleefd. Sommigen zullen hier arriveren na hun overlijden, velen komen hier als men slaapt en enkelen kunnen bewust hier naar toe reizen bij vol bewustzijn.
De kinderen uit het Centrum komen veelvuldig op bezoek. 
Ook zij brengen een blijde energie met zich mee en helen zo het kindsdeel in de desbetreffende persoon.
Velen die hier wonen hebben in hun jeugd geen echte liefde gekend en hun kindsdeel is daardoor beschadigd geraakt.
Nu kunnen ze samen helen in de kracht van het sprookjesland. Als ze willen kunnen ze een dimensie hoger gaan. Naar de dansende bomen en bloemen die ik al eens beschreven heb.
In een tussenfasewachten zij hun wedergeboorte op aarde of in het licht af. En zij kiezen dit zelf.
Is het niet mooi om te weten dat er ook voor jou een plaats is waar zo'n rozenhartenhuisje staat. Waar je naar toe kan gaan wanneer je maar wilt. Waar de sfeer van de omgeving en het huis zelf hartverwarmend aanvoelt. En je bij kan komen van al wat je pijn heeft gedaan.
De rozenhartenhuisjes zullen veelvuldig gebouwd gaan worden en een thuiswereld van hartslicht vormen die zich om de Venusstraal heen smelt als een natuurlijke habitat.

Tot ziens in deze wondere wereld, waar ook voor jou een huisje klaar staat als je wilt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email