De Moedergodin

De Moedergodin

Nu het licht van Venus geboren is in de kern van onze planeet, is er  tegelijkertijd een nieuw geboorteproces op gang gekomen voor de mensheid.

Het Venuslicht mag door de aderen van de tijd heen gaan stromen, om zich over te zetten in de meridianen van de planeet.  Eerst en vooral in de hartsmeridianen.

Hiertoe is onze planeet onder de hoede gesteld van de Moedergodin. Deze godin bedraad zich door de hiërarchische rijken heen door meesterzielen. Een aantal namen wil ik noemen Quan Yin, Lady Nada, Maria, Isis. Er zijn uiteraard veel meer namen bekend.

Op 21 december 2013 is het Eenheidsraster geactiveerd.

De mannelijke en vrouwelijke energie is in een nieuwe, harmonische symbiose samen gekomen. En vanuit dit gegeven is er een enorme geboortestroom op gang aan het komen.

Het zindert in en om de planeet van nieuw leven.

De draagkracht groeit.

Maar er is tegelijkertijd nog veel pijn in de vrouwelijke geschiedeniskronieken aanwezig. Pijn die tot in de diepste cellen van het collectief bewustzijn geheeld moet worden.

Twee aspecten van de Moedergodin werken op dit moment samen om de mensheid een draagkrachtig geboorteveld te geven.

De energie van Maria ( blauw, lila, zilver) en de energie van Isis ( oranje, geel, goud) zijn in de Overziel van de planeet samengesmolten tot een stroom van geneeskrachtig licht.

Dit licht stroomt via het hoger zelf door de fontanel de pijnappelklier binnen. En verdeelt zich van daaruit via de thymus door ons gehele wezen.

De lagere chakra’s met als kernpunt het 2e chakra worden bedraad met het licht van Isis. Warmte, geboortelicht, koestering, draagkracht, creativiteit. Isis brengt in ons Ikbenpunt een cirkel van licht in beweging die vanuit de buik als een wiel van licht door onze onderste chakra’s draait. Naar beneden toe uit cirkelend, tot in ons aardechakra.

Maria heeft als kernpunt het keelchakra gekozen. Het blauwe licht trekt zij mee in de lichtcirkel die geboren wordt in de hogere chakra’s. Zij gaat ons helpen  de innerlijke stem te ontplooien die nodig is om stemrecht te verwerven.

De twee cirkels bouwen zich op. In het  Ikbenpunt vallen zij samen en vormen van daaruit een patroon. Een grote cirkel in de ondersta lagen en een in de bovenste lagen. Die in de kern van het Ikbenpunt door onze wil wordt samengevoegd in Eenheid. Zo ontstaat de Lemniscaat. De cirkel van oneindigheid. Het eeuwige leven. De kleuren van deze stromen worden door de lemniscaat door ons  totale bewustzijn heen gepompt en voeden onze cellen met dit licht. Elke impuls die doordringt in de kern van een lichtcel doet deze ontwaken. De lemniscaten verspreiden zich op deze wijze tussen en in de cellen als een geometrisch patroon.

Op deze wijze draagt de Moedergodin ons door de geboorte tijd heen en tevens stimuleert zij onze nieuwe vermogens en geeft zij ons heling op de littekens die als echo’s in ons bestaan leven.

De moedergodin weeft met dit licht een soort baarmoeder.

Waarin we onszelf opnieuw herbronnen mogen en groeien in dit licht.

2014 is de baarmoedertijd.

Alles begint opnieuw.

Voor hen die voor de LIEFDE kiezen.

Een wedergeboorte.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email