Het Venuskoord

Het Venuskoord

Weer een galactische lichtstraal die aanklikt in het geheel. De Venusstraal boort zich met grote kracht door alle bewustzijnslagen heen in ons basiskristal. De energie van het hart. Het goudroze licht. Draaiend om de eigen as, van binnenuit opgloeiend in goudroze schittering werkt het zich door alle bewustzijnslagen heen naar beneden. Onderweg alle niveaus aantrillend en doorgloeiend met zijn licht. 
In ons basiskristal zijn verschillende facetten aanwezig. Ieder facet vertegenwoordigt een kosmisch energiedeel uit onze diepste herinnerring. Als de lichtstraal, het energiekoord zich verbindt met het kristal opent zich vanuit dat ene facet een lichtkamer. Deze kamer groeit uit tot een lichthuis. Elke lichtstraal opent op deze manier zijn eigen lichtkamers en van daaruit zijn eigen lichthuis. Zo worden de sterrenhuizen in ons diepste bewustzijn weer aangesloten op het kosmisch licht. Langs het kristalnetwerk zullen op deze manier steeds meer kristalhuizen ontsloten worden. Eerst en vooral rondom het basiskristal en van daaruit bouwen zij zich verder uit langs de kristallijnen. Zo kun je, je voorstellen dat er op een gegeven moment kristallen huizen ontstaan die innerlijk op een bepaalde manier op elkaar aansluiten. Diep in onze basis groeien deze huizen uit tot bouwwerken van licht. De kristalsteden worden geboren uit de kracht van onze herinnerring. De galactische stralen werken er diep op in. Dit gehele najaar zullen de energiekoorden zich dwars door ons bewustzijn heen in de diepte laten glijden. Zij zullen terug aansluiten op onze diepste kern. En ons terug brengen bij onze oorsprong. De koorden van licht doorgloeien al het leven en brengen verschuivingen teweeg die innerlijk voelbaar zijn. Hoe meer kosmische aansluitingen een nu op aarde levend mens heeft, hoe meer activaties er zullen worden uitgevoerd. Het is dus onmogelijk om jezelf goed te gronden. Je kunt geen houvast vinden in dit veranderende licht. Je kunt houvast vinden in jou zelf. Je hart, je wezen. Als dat niet stabiel is ga je een moeilijke tijd tegemoet waarin het lijkt of je van je grondvesten aftrilt. Het is nu of nooit. Ben je in liefde verbonden met jezelf? Sta je in je eigen kracht of lift je mee op andermans kracht?. Wordt jouw waarheid gereflecteerd door je hart of straal je een schijnwaarheid uit? Die nergens toe leidt? Het komt op echtheid aan. Verworvenheden. Kracht. Als in de diepste kern van jouw wezen je basiskristal gaat ontsluiten en kosmisch aansluit op het Totaal komt er heel wat meer licht je bewustzijn binnen. Jouw bewustzijn is de kapstok waaraan dit licht zich hechten kan. Is je kapstok wankel, dan val je om.
De trillingen die vanuit dit lichthuis, via je bewustzijn de wereld in gezonden worden zijn enorm sterk. Ook de draaisnelheid van je chakra's gaat veranderen. Zelfs de draairichting is anders. Ze verdiepen zich en draaien in meerdere richtingen tegelijk om de kern heen. 
Het licht dat uit jou de wereld in straalt dringt diep door tot in de kern. Alles veranderend en aanrakend met zijn kracht. Niets blijft hetzelfde. Alles verandert, de wereld verandert. De energie verandert. En er is geen weg meer terug.
De lichtkoorden gronden zich. In de kern van ons bestaan. In het hart van de aarde. In het hart van het Totaal.
Je kunt duizelig zijn, wankel. Hoofdpijn is een voorkomend verschijnsel. Zwakke plekken in het hoofd worden aangeraakt en kunnen soms de kracht van dit licht niet doorstaan. Ook in het borstgebied worden de lichtpoorten dieper ontsloten. Je longen, die als grootste lichtpoort in je bewustzijn fungeren hebben het zwaar te verduren. Energetisch filteren zij de onbalans uit je systemen. De lever en nieren werken eens zo hard om balans aan te brengen, verzorg hen goed. Zet in al je organen het " zonlicht" aan. Je hebt genoeg van dit licht gekregen in de maand September. Het zonnenkoord in je bewustzijn wil je helpen, gebruik het goed. Alle energiekoorden zijn er ook om je te helpen, vast te houden, overeind te zetten op je voetjes, te gronden in je werkelijkheid. Loop er niet van weg. Maar sta als een huis in het licht van deze tijd en zorg dat je in dat huis THUIS bent. Alleen dan kan je de verbinding voelen tot op het diepste niveau en wordt je ZIJN doortrild en opgelicht. Word het nieuwe licht verbonden en smelt het samen met je wezen, met jou, met je taak. Dan t(r)ilt het je boven de zwaarte uit en groei je boven jezelf uit. In wijsheid en kracht, in liefde en licht. 
STA STERK IN JOUW ZIJN EN LEEF IN HET LICHT VAN JOUW TIJD.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email