De Godenbron

De Godenbron

Een stem klinkt, zacht zingend.
Messata, messata, ninjoska
Mi -ente, Mi -ente
Passata, passata
Mi djorna mi djorna
" .
Woorden in een vreemde taal, de klanken versta ik niet, maar ik begrijp hen wel.
Vol liefde, vol tederheid…ik volg de stem met mijn hart.
Vrouwen verschijnen in prachtige oranje gouden gewaden. Ze dansen en wervelen om hun eigen as, ze vatten me bij de hand en nemen me mee.
Ik ga mee, de hartediepte in….ik volg een tijdloos pad. Het is licht, het is ruim.
Dan….een jungle, een geur van hout, mos, warme gronden. Ik hoor een stem zeggen; "ti casio mjasto. Mjasto maté mjasto maté".
Een warm welkom spoelt me tegemoet. Ik hoor water kabbelen. Ik zie een bron. Om de bron zie ik schrijnen van grotachtige vormen. In de vormen grote stenen hoofden. De hoofden slapen. We maken een buiging voor de hoofden en gaan stenen trappen af naar de bron. De zachte gloed van het water geurt me tegemoet. Ik zie nog meer vrouwen. Zusters. We worden bij de hand gevat. De bron ingeleid. De warmte is koesterend. We gaan dieper de bron in, zitten op de bodem. Het water sluit zich boven ons hoofd. Ik voel mijn kleren verdwijnen, naakt zit ik daar. Mijn zusters ook. 
Dan verandert de atmosfeer. Ik kijk omhoog en zie een lila hemel, wolken van roze goud. Een stralende zon. De jungle om me heen komt tot leven. De stenen hoofden ontwaken en blijken vast te zitten aan onzichtbare lijven. Ik hoor een stem zeggen; " De goden ontwaken, het is tijd ".
Ik kijk naar de bodem van de bron. Overal schitteren kristalletjes. Ze geven licht. Ik raap hen op. Duik naar de bodem van de bron. Pak er zoveel als ik dragen kan, ik zie mijn zusters hetzelfde doen.
Vogels zingen, een zachte wind waait door de bomen. Meer vrouwen komen aan. Ze staan om de bron en zingen in een pure vorm van meditatie, van liefde, van kracht. De bron wordt gezegend, wij worden gezegend. De monden in de stenen hoofden gaan wijd open staan. De bron begint te stromen. Het water stroomt door de geopende monden heen naar buiten. Er klatert water in bekkens, de bekkens lopen trapsgewijs naar beneden. Ik zie gebouwen. Schitterende piramidevormige gebouwen. Van goud. De zon boven ons hoofd bestraalt de gebouwen. Ze gloeien op in zuivere kracht. Het water uit de bron loopt naar de gebouwen toe, stroomt er om heen en ik zie prachtige rivieren van licht in de verte verdwijnen. Het gezang zwelt aan. Blijdschap is voelbaar, zegening en dankbaarheid. Dat het mogelijk wordt gemaakt. 
In mijn hart weet ik dat dit Venusbronnen zijn.
Mijn ziel zingt mee in dit geboortelied.
Dan verdicht de materie zich weer. Ik ruik de jungle, ik zie Mexico, Peru, andere heilige plaatsen op aarde. En ik weet dat de heilige bronnen aangesloten worden. In de materiële wereld zijn ze overwoekerd en onvindbaar voor niet ingewijden. Maar de hemel versmelt met de aarde. In een huwelijk van liefde en licht. Krachtplaatsen worden geactiveerd. Ik zie gebouwen om de bronnen heen, terrasvormig gebouwd, piramides van opeengestapelde woningen. Overwoekerd door de jungle. Ik voel de ziel van oude volkeren ontwaken. In de etherische vorm worden deze steden weer geactiveerd, bewoonbaar. Ooit zullen ze onder het struikgewas tevoorschijn komen.
Waar ben ik? Waar zijn mijn zusters? Wij zijn op aarde en in de bron. We smelten samen met de energie en zingen mee met het lied. 
Massate, massate, mji fasca, mji Gaia ".
Welkom thuis in de bron van Venus.
Welkom thuis in de bron van je hart.
Welkom thuis in de heilige ruimte van de God/Godin.
Niemand kent bewust de weg naar deze plaatsen. Toch zullen er de komende jaren mensen heen geleidt worden.
Maar wij zijn er al. Via de weg van het hart zijn we er gekomen. Uitgenodigd door de oerkracht die Liefde heet.
De Godenbron stroomt weer.
Door tijd en ruimte heen zullen de kanalen zich vullen met dit levenswater.
Er rest niets dan dankbaarheid voor dit wonderschone moment.
En de kleine kristalletjes die schitteren in ons hart.
Opgeraapt van de bodem van de zielzonnevenusbron.
Om uit te delen aan hen die er klaar voor zijn.
Dank zusters voor het delen. 
Dank voor het samenzijn in de hartebron.
Dank voor dit heilige moment.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email