Straling.

Straling.

Hallo allemaal.

Deze morgen vond ik een mail in mijn brievenbus met de vraag hoe ik in het verhaal rondom 5G straling sta. Ik krijg regelmatig deze vragen, ook over andere ontwikkelingen  rondom de behandeling in het algemeen van onze planeet. Daarom wil ik daar vandaag iets dieper op in gaan. Niet om mijn mening te verkondigen want die is niet zo belangrijk, maar om te schetsen hoe ingewikkeld het is om er überhaupt een mening over te hebben.

Alles draait om evenwicht in frequentie. Als de planeet homogeen zou resoneren op een gelijkwaardige frequentie omdat het leven in zijn algemeenheid gelijkwaardig resoneert, dan zouden we deze problemen al veel minder kennen. Onze wereld is verdeeld in velden. Ieder individu in elk veld resoneert op  de  behaalde frequentiewaarde in dit veld dat qua Bovis-waardes onder of boven de 6500 in meting staat.  Vanaf 6500 kan je spreken van een voorzichtige opbouw. Als er dus veel lage waardes , oftewel een meting lager dan of net iets hoger dan 6500 zit, dan kun je erg veel last hebben van storingen in deze velden.  Het zijn zeer kwetsbare waardes. Hierdoor kun je daadwerkelijk ook last hebben  van de straling van apparaten of telefoonnetwerken. Zeker als je jezelf in dit gebied gaat conformeren aan mensen, ziekelijk bent of bij stromingen aansluit die er op uit zijn om de trilling laag te houden. Op onze werelden zijn sommige delen van de planeet nog laag afgestemd. Maar overal ter wereld leven ook laag afgestemde zielen die tussen de anderen in wonen. Zij houden bijvoorbeeld de aanhechtingswaardes naar corruptie, drugs, alcoholmisbruik in stand.  Zo zijn er foute zakenmensen, die op welke wijze dan ook, niet hoogwaardige producten of medicatie de wereld in brengen om de energie laag te houden. Landen waar mensen niet nadenken over hun daden, bijv.  in de landen waar ten behoeve van de westerse consumptie groentes gekweekt worden in plastic broeikassen. De mensen die daar werken worden als slaven behandeld, het plastic van de kassen wordt om de zoveel tijd vervangen en gewoon weggegooid, zodat er in de bodem plastic lagen ontstaan die duizenden jaren nodig hebben om afgebroken te worden. Ik kan veel voorbeelden geven, waarbij je kan bedenken dat er geen bewustzijn ( niet nadenken over je daden) of juist te veel bewustzijn ( Hoe verdien ik zo veel mogelijk geld en dan niet de gevolgen daarvan onder ogen zien voor wat het betekent op deze wereld) aanwezig is.

Wat kunnen wij hier aan doen. Ten eerste werken we keihard achter de schermen om het algemene trillingsgetal van onze wereld omhoog te krijgen. Niemand ziet dat we dat doen, maar we doen het wel.Zo scheppen we een klimaat waarbij actie en reactie veel sneller zichtbaar worden.Zo maken we de wereld wakker t.a.v. hun daden en er zullen er mensen opstaan die iets aan deze zaken willen veranderen.

Houd er rekening mee dat er nog mensen in onze samenleving zijn die al eerder aan te vroege frequentieverhoging hebben willen doen ( Atlantis) waardoor de wereldfrequentie verstoord is geraakt. Nog altijd zijn we bezig om hierin evenwicht te scheppen. Een aantal van hen zit juist in het zakenleven, de bankwereld, de IT of ze houden zich bezig met  de wetenschap. Jammer genoeg vind je hen ook in de spirituele wereld.

Zo zijn er zielen uit die tijd die hiervan geleerd hebben en in opstand komen.  Er zijn degenen die agressief reageren op de vervuiling van de planeet. Hun oudetijds-reacties zijn bedoeld om opstand te forceren, wat meestal nergens toe leidt. Zij willen ook altijd in discussie gaan. Veel oud-Sirianen onder ons hebben die energie van roepen en tieren en daardoor in boosheid de wereld willen veranderen nog steeds in zich. Zij willen iets goedmaken, maar kiezen de verkeerde manier. Zij scheppen altijd angst met hun aantijgingen en conclusies, waardoor de frequentie van de wereld besmet wordt met angstmoleculen. Angst lijdt tot twijfel, boosheid en andere zaken waardoor we in korte tijd (als we  hier in mee gaan) de wereld omlaag trekken. Daar doen de zielenwerkers van de planeet nooit aan mee.

Dan is er de categorie zielen die hieronder al eens geleden heeft, en daardoor maar een echo van angst of twijfel hoeft te voelen, om dieper in de angst te schieten. Dat zijn degenen die schuilkelders bouwen, hamsteren op zolder of anderszins de wereld willen laten weten op deze wijze dat er iets mis is. Waar ze gelijk in hebben, maar niet op die manier.

Dan zijn er degenen die vanuit hun diepe liefde voor al wat leeft zich diep geraakt voelen door de respectloosheid waarmee men maar doorleeft, zonder naar de gevolgen om te zien. Meestal zijn deze mensen hoog-gevoelig voor straling van welke aard dan ook, deze maakt hen ziek, waardoor men verzwakt, zich onmachtig voelt en vaak een zoektocht langs allerlei artsen en natuurgeneeskundigen aangaat, om heling te vinden. Ook zij stralen nog lage waardes uit, omdat hun stoflichaam niet gezond is.

Er zijn uit alle tijden daders en slachtoffers op aarde en zij stralen allemaal hun energie uit in de matrix van de planeet. Waardoor er storing optreedt in de matrix van het Heilig Hart.

Tel daarbij op dat dit lichtstelsel  geseald  is ( op duizenden kilometers afstand van de aarde) in een  beschermende laag kosmisch afdeklicht. Zodat de foute straling die van onze planeet afstraalt niet dieper de kosmos in kan dringen.

Tel er ook bij op dat er enkele kernbommen zijn ontploft, waarbij recent in de tweede wereldoorlog nog een enorm gat in de stratosfeer is geslagen ( dat overigens gerepareerd is door onze kosmische vrienden).

Dat houdt in dat we hier op de planeet zelf voor een oplossing moeten zorgen waarbij: A. het bewustzijn verhoogt wordt. B. Het trillingsgetal stijgt. C het morfogenetisch veld veranderen kan. D. De gifstoffen opgeruimd worden.

Hoe doen we dat?  Niet mee te gaan in angstscenario’s of boosheid,  gestaag doorwerken aan de uitzuivering van alle gifstoffen op onze planeet helpt wel. Hetzij energetisch, hetzij fysiek.

Energetisch is er achter de schermen al veel veranderd.

Nu is het moment dat we ook de fysieke gifstoffen en foute stralingen aan gaan pakken.

Vooral het fysieke gedeelte is erg belangrijk. Er zijn al middelen of stromingen op Aarde (vanuit de Bron gestuurd) die ons gaan helpen om de gifstoffen weg te werken ( lees bijvoorbeeld de boeken van Anthony William, Medical Medium, Lifechanging Foods of Liver rescue maar eens).

Als wij onze lichamen en ons DNA uitzuiveren van foute straling en gifstoffen dan groeit de algehele weerstand van elk mens op aarde en een mens die zichzelf sterker en gezonder voelt, kijkt anders naar de wereld om zich heen. Als onze hersenen nieuwe synapsis gaan bouwen en de neurotransmitters beter gaan werken, dan denken we anders.  Als onze cellen gezonder zijn en onze mitochondriën weer op een goede manier de voedingsstoffen gaan uitwisselen, dan zou het zomaar kunnen dat het trillingsgetal van de planeet enorm stijgt op korte termijn. We worden meer transparant ofwel neutraal. het licht schijnt van binnen naar buiten door ons heen en verhoogt de algemene trilling.

Dan beïnvloeden we onze omgeving in kracht.

Nu moet de omgeving ons vaak helpen om ons te beschermen, juist tegen die straling die te hoog is. Dan doen bijv. de bomen en planten, en daardoor sterven zij af. Zij nemen in zich op, wat ze kunnen om ons te beschermen. Tegelijkertijd worden we daardoor ook wakker. Want als de bomen afsterven, wat is er dan mis in onze leefomgeving.

Daarom wil ik dit artikel schrijven, om jullie te doen inzien dat het oneindig belangrijk is dat we wakker worden en effectief onze eigen gezondheidstoestand aanpakken. Emotioneel en fysiek.

We helpen de wereld niet door laag afgestemd te blijven mee resoneren op de trilling van boosheid en angst. We helpen  de wereld door op te staan in Liefde voor al het leven, te beginnen bij onszelf. Want wij zijn de Acupunctuurnaalden die de meridianen van de wereld aantrillen en verandering aan brengen. Als wij sterker worden en gezonder, dan wordt de wereld gezonder. Dan wordt de algehele trilling gezonder en hebben we minder last van te hoge stralingsvelden in onze maatschappij.

Geef je leven terug aan jezelf, en besteed geen aandacht aan de roepers en volgers.  De meesten roepen niet uit Liefde voor de wereld maar vanuit de Angst dat zij ingehaald worden door hun eigen karma. Leer onderscheid te maken tussen degenen die karma in te lossen hebben en degenen die komen helpen om deze planeet van karma te bevrijden en voel ook waar jij staat in dat geheel.

Mocht je een karma echo vinden, stop dan met frustratielicht aan te maken. Maar erken dit en vergeef jezelf. ( Misschien met behulp van de techniek Ho’oponopono.)Vind jezelf terug in Liefde en stop met datgene te doen waarvan je nu beseft: “ dat schept vervuiling, dat geeft rommel en dat ruimt ook niets op”.

Kijk in je directe aansluiting naar anderen in welk veld je mee resoneert. En houd je eigen trilling hoog.

We hebben inderdaad een heilige taak t.o.v. al het leven, dat beseffen we maar al te goed. Daar zijn we leven na leven mee bezig geweest en nog altijd.  En nu is de tijd waarbij alle stromingen tezamen komen en dat geeft een wilde branding. Daders en slachtoffers zoeken nog altijd naar hun gelijk. De echo die door de wereld raast, roept oude herinneringen op. Van onmacht en pijn, van verlies en winst.

Ik hoop dat jullie een beetje begrijpen hoe we er zelf aan kunnen werken om het stroomveld van onze planeet van hoogwaardige frequenties te kunnen voorzien. En dat je nu herkend hebt, wat je daar zelf aan kan doen.

Op het moment dat er meer gelijkwaardigheid optreedt, wordt het moment geboren waarop we hogere, sterkere straling kunnen verdragen. Dan hoeven de bomen ons niet te beschermen en de gifstoffen in  zichzelf op te nemen.Dan gaat de natuur mee resoneren in het nieuwe veld. Wereldwijd. Dan kunnen we stap na stap ons bewustzijn aanpassen aan de nieuwetijds-waardes en alles wat er in technologie uitgevonden wordt  integreren op een rustige manier in onze maatschappij.

Er zijn de laatste 50 jaar tijd zoveel veranderingen geweest, zoveel uitvindingen gedaan, de wereld is wat dat betreft in een stroomversnelling geschoten, die de nu  op aarde levende mens niet volgen kan. Tenzij hij leert te stabiliseren en uitzuivert wat niet strookt met de trilling van leven die  vandaag de dag aanwezig is. Het is pas 100 jaar geleden dat in Europa en de wereld de vreselijke oorlogen  opstartten. Wij leven in de echo van dit fenomeen en zeker de generaties van net na de oorlog hebben enorm veel gifstoffen omgezet in hun bewustzijn.

Probeer alles te zien in de grootst mogelijke context en zoek daarin naar jouw waarheid.

Maar bovenal: blijf in je Liefde.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Leven heet.

 

Noot van de schrijfster: bovenbeschreven artikel toont slechts een deel van de totale waarheid en kan niet gezien worden als De waarheid.  Het is bedoeld om anders te leren kijken. Om te leren “omdenken”. Natuurlijk spelen er nog andere factoren mee. Ik laat het aan het inzicht  van de lezer over om dit in wijsheid te doorvoelen en te integreren in zijn of haar hart.

 

 

Print Friendly, PDF & Email