Aardeheling 2: Uluru

Aardeheling 2: Uluru

Vervolgens werden we naar de derde plaats geleid die we op die dag mochten verbinden.

Deze ligt in Australië. En heet Uluru of Ayers rock.

Dit is een rotsformatie in centraal Australië. Een plaats van magie en schepping. Een bezienswaardigheid in Australië. Het oude volk dat hiermee verbonden is heet Anangu. Deze zielen dragen de oude codes van de scheppingsmatrix mee in hun wezen.

Ondergronds is deze plaats verbonden met Kata Tjuta, ook wel de Olga’s genoemd. De plaats is 600 miljard jaar oud.  Is onderdeel geweest van het oude land MU. Waarvandaan de scheppingsmatrix is opgebouwd.  De codes van het Moederlicht zijn via Mu, met behulp van het vaderlicht (RA) heel belangrijk voor al het leven op aarde. Nu het  gouden Vaderlicht indaalt, wordt ook het oranje-rode Moederlicht geactiveerd. Via Uluru. Omdat op deze plek de baarmoeder van de wereld ligt. Je ziet het zelfs op een van de foto’s die ik hierbij plaats. Alsof er ondergonds een welving loopt die op zich een bekken vormt in de aarde. In deze ader, in dit bekken bevinden zich miljoenen potentiele DNA-codes. Van volkeren die al geschapen zijn en van volkeren die nog geschapen mogen worden. Het land Mu mag dan wel op de bodem van de oceaan liggen, maar dat betekent niet dat de verbindingen verbroken zijn. En zodra er in en rondom onze planeet bepaalde matrixen hersteld zijn kunnen we weer gebruik maken van die databank vol nieuw leven. En gaan er weer belangrijke portalen werken tussen de verbindingen in.

Zonder hier al te diep op in te gaan wil ik jullie laten zien, dat niets toevallig is. Plaatsen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, blijken toch belangrijk te zijn voor elkaar, voor het herstel van bepaalde krachtsplekken. De energetische gouden Tempel in Turkije zal ooit weer als vanouds dienst doen als inwijdingstempel voor zielen die naar de aarde komen. De piramide van Djoser zal als krachtpomp fungeren en alle andere aardepiramides op gang helpen brengen. Het vaderlicht zal stromen, het moederlicht zal haar baarmoeder openen en nieuw leven zal ontstaan uit de kern van onze tijd.

Ik hoop dat jullie daar naar willen kijken niet naar de gruwelijke laagheid die zich uitspeelt om ons heen.  De kaarten zijn geschud, de Galactische Federatie zal als het gemuteerde DNA hersteld is deze weer verdelen over de Bronplekken van onze planeet.

Heb geduld vrienden, heb geduld en laat jezelf niet meeslepen in onwaarachtigheden.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email