Engelenwolken.

Engelenwolken.

 

 

Niet lang geleden, zoals wel vaker gebeurd, kreeg ik bezoek van Het Collectief van Engelen.  Er bestaan meerdere Engelencollectieven, die ieder gericht zijn op hun eigen taakstellingen. Zij presenteerden zich als een collectief van witte engelen, die – zoals zij dat zelf benoemden-  verbonden zijn met alle mensen op aarde die  in speciale tijden – zoals nu – extra hulp nodig hebben.

Zij legden uit dat ze geen namen wilden geven , omdat zij als collectief werken en niet afzonderlijk benoemd willen worden.

Zij toonden mij dat zij in grote zwermen rondom de aarde hun werk doen. Velen van hen zijn verbonden met situaties, of plaatsen, of zoals ook vaak het geval is met een collectief van zielegroepen dat momenteel op aarde geïncarneerd is in de stof.

Zij toonden mij dat ze altijd verbonden zijn met de werkstellingen die zij vanuit de Bron meekrijgen. Het gaat om duizenden van hen. Via onzichtbare draden van licht zijn zij diep in de kern, via ons hart verbonden met ons.

Het pijnlijke aan de verbinding van hen met ons is: wij zijn hen vergeten. Niet in de zin van helemaal vergeten,  maar ons is geleerd door de eeuwen heen wat we van de  religies uit wel of niet mogen denken over engelen. Zij hebben bestempelingen gekregen die aan geen enkele beschrijving voldoen. Ons is vooral geleerd dat zij ver van ons afstaan, of dat zij wel dicht bij mogen komen wanneer wij volledig afhankelijk zijn en totaal verloren. Dat is niet de manier waarop deze engelen met ons werken. De afspraak was nl. dat de zielen die 2000 geleden met een speciale missie afdaalden in de stof samen zouden werken met het Collectief van Engelen. Wij zouden op aarde “ het vuil” omhoog” brengen en dan doorsturen naar de engelen, zodat zij dit vuil direct konden omzetten in licht. En hier kom ik direct op het “foute” standpunt uit dat ons aangeleerd is. Wij hebben geleerd dat engelen heilige wezens zijn en dat we hen vooral niet mogen bezoedelen met het vuil van onze aardse beslommeringen. Dat was een goeie truc van het On-licht om ons nodeloos lang met vervuild licht te laten rondzeulen, omdat we dachten dat wij dat als collectief op aarde en meestal zelfs als individu in de stof ZELF moesten opruimen. En dat hebben we ook gedaan. Ten koste van onze emotionele en fysieke gezondheid. Wij als zielenwerkers op aarde, zijn daardoor nodeloos verzwakt geraakt. Maar nu de trillingen stijgen en de mistsluiers verdwijnen worden we door dit Collectief van Engelen opgeroepen om weer samen te werken zoals het bedoeld was te gaan.

Hoe was het bedoeld. Wij zouden als menselijke wezens de fysieke verbinding aangaan met de geslachtslijnen, ons emotioneel aanhechten om zodoende de energie  te kunnen “ bewerken” . De losgemaakte, bewerkte energie zou dan doorgestuurd worden naar het collectief van opruim -engelen, in licht omgezet en door ons terug als schone kracht ontvangen worden, welke wij dan vervolgens konden inzetten  als nieuwe energiebron.

Hoe kan het dat engelen vuile energie op kunnen ruimen vraag je je af?

Heel simpel; engelen hebben geen emotionele verbindingen met de aardepatronen. Als er  vuile energie omhoog gestuurd wordt, dan wordt dit door hen niet als vuil ervaren, maar als anders. Niet kloppend met de trilling van liefde en licht. En dan wordt er in dit Collectief van Engelen een vanzelfsprekend omzetpatroon in werking gebracht dat de trillingen die anders zijn omzet naar de gewenste gevoelswaardes. Dit gaat zo snel dat je niet eens zou kunnen waarnemen dat die energie door hun bewustzijn wordt opgevangen en direct omgezet in licht. Hierna wordt het teruggestuurd naar de aarde en aangeboden als een nieuwe schone lichtstraal.

Er is dus een kink in de kabel gekomen. Wij hebben te veel van de taak van de hemelse engelen op aarde zelf gedaan.  En nu we dit weer mogen weten, mag dit dus per direct stoppen. Stel  je voor dat er engelenwolken bestaan. Groepen van engelen die boven onze hoofden zweven, heel hoog in de etherische velden. En dat je per kerende post zware, nare oftewel energie die niet op liefde gebaseerd is, naar boven zou kunnen sturen. En nee, ik vraag je niet in meditatie te gaan, niet te knielen en geen nederigheid te betonen. Ik vraag je onmiddellijk, welke bezwarende gedachten, gevoelens of  emotionele pijnen die je ervaart omhoog te zenden als niet bij jou behorende energie. De engelen zullen even wat meer werk hebben, totdat we dit tot een automatisme hebben geïntegreerd. Als je het zou kunnen zien, wat niet kan, want het gaat nog sneller dan de snelheid van het licht zelf, zou je kleine flikkeringen kunnen waarnemen in de engelwolken. Dat komt omdat ze nu veel uitgestelde energie in hoog tempo moeten omzetten en zij zijn daartoe bereidt. Zij zullen deze “ stroomstoring” in hun bewustzijn omarmen in liefde en ons uitdagen om niet langer rond te blijven lopen met te zware energie.

Probeer jezelf te trainen in het onmiddellijk opzenden van deze energie. Ook daar is kracht voor nodig want ja, je moet inderdaad loslaten en opzenden, en dat lijkt zooooo moeilijk. Het is echter niet moeilijk. Met wat training kun je dit als cadeau aan jezelf schenken. Maak het je zo makkelijk mogelijk. Zie een lange, duistere  flits omhoog schieten en zie een korte lichte flits omlaag komen. Of zeg gewoon in jezelf “ Engelenwolk”.  Leer jezelf een makkelijke techniek aan, waardoor je het moeilijke makkelijker loslaat.

Het zal ons in snel tempo helpen opschonen. Via de engelkern in onze Hartepoort zal er dan ook meer engellicht in je bewustzijn overstromen. Deze energie is tot in de kern verbonden met het Engelreservoir in het energetisch hart van de aarde zelf. En als wij als lichtschakel hier weer tussenin stappen, kan er een mooie stroom van engellicht naar de planeet vervoerd gaan worden.

Als zielenwerker zal je dit onmiddellijk begrijpen, je zult hier niet eens over na gaan denken, omdat het zo logisch is, je zult het jezelf herinneren. Letterlijk.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Heelheid heet.

Print Friendly, PDF & Email