Het Levensboek.

Het Levensboek.

 

 

 

Er vinden nu op dagelijkse basis veranderingen plaats in ons DNA.

De energiestroom tussen het  IKBENpunt en ons hoger hartchakra is een feit. Van hieruit vindt er een omloop plaats die ons bewustzijn van binnenuit voortdurend voedt. De energie stroomt ook onze ruggengraat in, Vooral via bovengenoemde poorten. Vanuit deze twee poorten is de “ IKBENLIEFDE frequentie” geboren. Een natuurlijke energiestroom binnen in ons, die de werkelijke essentie van ons wezen duidt.

Daarom heb ik jullie uitgedaagd de laatste jaren om tot de 8-macht te komen in jezelf. Een basiskracht die nodig is om synapsis te kunnen bouwen voor het essentiële zelf.

Het Ik ben Liefde verhaal start op, en daarom moeten er verhaallijnen uit ons bewustzijn verdwijnen die het tegendeel beweren.

Dat is een ongelooflijke beweging. Onze ruggengraat is nl. een opslag voor de oude energiepatronen. Het DNA is daarnaar gevormd en van hieruit “scheef” gegroeid.

Je kan de ruggengraat vergelijken met de rug van een boek. Als de rug de bladzijden niet bijeen houdt, dan is het boek geen boek, maar een los samenhangsel  van bladeren dat door de eerste de beste windvlaag verspreidt wordt in de levenstuin van de tijd. Onze verhaallijnen zijn middels de rug verbonden met elkaar. De collectieve verhaallijnen en de individuele verhaallijnen lopen door elkaar heen.  Ze zijn stevig ingebonden.  De energiebeweging die middels de rug tussen de diverse hoofdstukken van al onze verhaallijnen  stroomt heeft dus veel samenhang. Te veel eigenlijk. We lopen krom van de belasting in deze verhalen. En moeten moeite doen om onszelf stevig rechtop te houden.

Hier kunnen we nu iets aan doen. Als je de artikelen rondom de DNA-verandering gevolgd hebt van de laatste tijd, dan weet je dat er veel meer licht door de ruggengraat stroomt. Dit licht wil een uitstromende beweging maken. Terwijl de oude geschiedenis een instromende beweging maakte. We keren ons geschiedenisboek dus letterlijk om. Via het  “IK ben Liefde Licht” stroomt er nieuw, vers licht ons levensboek in. En dit licht elimineert de verhaallijnen uit de oude geschiedenis.  Waarin de energie van valse liefde,  manipulatieve liefde, liefde als verdienmodel de boventoon voerden. Je hebt misschien al gemerkt dat je het soms ongelooflijk warm krijgt. De brandende liefde in jezelf, het zonnevuur, raast door de bladzijden van je levensboek en verbrandt de oude principes.

Dat ruimt enorm op. Tegelijkertijd kan je daar erg moe door worden. Het is niet niks wat er in jou gebeurt. Een alchemistische reactie is bezig om van binnenuit de onechtheden weg te branden. Rondom 21 december zal er heel veel uit de oude geschiedenis ophouden te bestaan. Je ruggengraat recht zich en maakt zich klaar om hoogwaardig licht uit te gaan stralen, op permanente basis.

Het harde werken aan jezelf, de keuzes die je gemaakt hebt voor jezelf, de veranderingen die je toegelaten hebt te mogen gebeuren, het loslaten van zoveel drama. Het loont zich. Jouw bereidheid om los te laten en opnieuw te beginnen betaalt zich uit in levenslicht.

De poorten in het bewustzijn schonen zich op, en stralen helderder naar buiten toe uit. De chakra’s draaien op een hogere snelheid en maken mooie kleuren aan. Het Yang-vat produceert goud licht op hoog niveau. Het Yin-vat verwerkt dit tot scheppend licht.

Massaal draaien we door naar deze frequenties. Het is niet meer te stoppen. Ook al lijkt dat soms wel zo.

Want de wereld om ons heen voelt de veranderingen ook en probeert manmoedig stand te houden in zijn dogmatische burchten. En vanuit die burchten slaat zij soms genadeloos om zich heen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Blijf daarom dicht bij jezelf. De veranderingen in je skelet, gewrichten, organen en zenuwstelsel zijn gigantisch.

Het is een bepalende levensgebeurtenis, die de tijdslijnen vanaf nu voor eeuwig zal beïnvloeden. Kijk niet om, versteen niet op je tijdslijn, maar stroom door. Houd de beweging er in. Je kan niks verliezen wat in aanvang al niet van jou was. Want de wezens van het zonnezielenvolk zijn tijdsreizigers, slechts op bezoek in dit fenomeen. Wat wegvalt, kan je in een andere vorm terug opbouwen. Het scheppende vermogen van dit volk is grenzeloos. En nu het vuil uit de filters verdwijnt komt er steeds meer schoon licht binnen stromen.  Dit licht gaan we gebruiken om de kanalen van de wereld uit te zuiveren. Een Tsunami van licht zal de oude grenspoorten van alle tijden doorspoelen met zuiverheid en liefde. En daarna zullen deze poorten voorgoed ophouden te bestaan.

Vanaf 12-12 -2019 zal deze Tsunami zich opbouwen en de wereld doen schudden op zijn grondvesten. De opbouw hier naar toe is al begonnen vanaf 10-10-2019.

Denk niet te veel hierover na, laat het gewoon gebeuren en kijk naar de wereld door een innerlijke glazen ruit. Je ziet alles gebeuren, maar maakt er op dat niveau geen deel van uit.

Ons DNA overschrijft zichzelf en zal vanuit dit principe invloed hebben op het DNA van alle levende wezens op deze planeet. Er vinden veranderingen plaats in collectieve processen en individuele processen. Het is werkelijk groots.

In de energetische hartenkamers ligt ook een dik boek opengeslagen. Dit boek vertegenwoordigt alle emotieverhaallijnen die je ooit hebt doorleefd. Vanuit het hoger hartchakra loopt er een Draad van Liefde naar dit boek.  Als een smeulende lont die direct naar  de rug van het hartenboek toe beweegt. Laat de rug oplichten met zonnevuur en begin van daaruit met Liefde alle pagina’s die belast zijn te verbranden.

Vanuit jouw proces zal het dan oversmeulen naar het proces van de wereld. Het grote hartenboek aller tijden, waarin alle doorgemaakte processen opgeslagen zijn.

Het is GROTE NAJAARSSCHOONMAAK op alle lagen en binnen alle geledingen waar je bij betrokken bent geweest. Laat het gebeuren en denk niet na. Het kan,  mag en zal geschieden. In overgave naar de Bron van Leven. In overgave naar onszelf. In overgave naar de Liefde die in ons woont en nooit verloren is geraakt.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet

 

 

Print Friendly, PDF & Email