Een blijde boodschap.

Een blijde boodschap.

 

 

Hallo allemaal, ik zou vandaag een ingewikkeld, veelbelovend up to date artikel kunnen schrijven over wat er gaande is op aarde en in de kosmos, maar dat doe ik niet. Niet omdat er niets te vertellen valt. Wat dat betreft zou ik elke dag iets kunnen schrijven, want in de kosmos is altijd beweging en groei te melden en in de toekomst blijf ik dat ook gewoon doen natuurlijk.

Laatst beschreef ik hoe jullie zielentrappen konden bouwen naar de hemel voor alle zielen die momenteel gaan doorgroeien in frequentie. Ik ga er nog steeds van uit dat jullie ergens in januari de moeite nemen om mij te melden hoe jullie dat gedaan hebben en waar, vooral waar. Dan zal ik daar een overzicht van maken zodat jullie zien hoe wereldwijd we werken.

Vandaag daag ik jullie uit om alweer iets te gaan doen met jullie alsmaar groeiende energie en lichtfrequenties.  Een groot deel van onze aura is vloeibaar, dus ook maakbaar. Met andere woorden: als je er intenties inzet dan schep je inprentingen die in de etherische werelden overal zichtbaar zijn.

Met die inprentingen kun je aktief aan de slag.

Ik heb bij dit artikel een bijna sprookjesachtig, schattig plaatje van zingende vogeltjes gezet. Dit plaatje kun je als kopieermachine gebruiken. Energetisch. Als ik aan jullie vraag om jezelf voor te stellen om deze vogeltjes  door  te kopiëren naar alle richtingen , dan zie je iets gebeuren. Je kan nl. de intentie zetten dat er duizenden vogeltjes uit gaan vliegen wereldwijd, die zich op daken, balkonranden en in tuinen neer zetten. Waarom ik voor dit plaatje gekozen heb moge duidelijk zijn. Je ziet hoe vreugdevol en liefdevol deze vogeltjes zitten te kwetteren op hun tak. In volledige harmonie met elkaar. En als je jezelf dit plaatje eigen maakt, dan kopieert je bewustzijn de trilling die erin zit. Deze trillingen kun je uitzenden, wereldwijd.  Het gaat er om dat je je lichtbewustzijn oefent om maakbaarheid te scheppen.

De sluiers tussen de etherische werelden in, zijn momenteel erg dun. In alle dimensies van licht komen er dieren voor, ook vogels. Vogels zingen altijd diep vanuit hun hart, zij kunnen niet anders.  Deze hartentrilling dringt door allerlei lagen van bewustzijn heen. Het is pure liefde. En heel transformerend. Een wereld zonder vogels  zou een dode wereld zijn. Door het zetten van intenties en de maakbaarheid in je bewustzijn verstuur je als het ware een uitnodiging naar de hogere dimensies.  Je intentie wordt een poort. En door deze poort kunnen duizenden lichtwereld -wezens binnen komen in de aura van de aarde. Als jouw intentie met veel liefde en echtheid is ingezet, vliegen de vogels mee op de {hart}-elijke golven van bewust ZIJN, die wij uitzenden. Hoe mooi is dat. Zie je het voor je? Dat is toch een blijde boodschap van jewelste.

De poort is open en we gaan er gebruik van maken. Ik hoop jullie gedurende het aankomende jaar steeds oefeningen mee te gaan geven, om licht in de aura van de planeet te kunnen overzetten. Het zijn nooit moeilijke oefeningen, die tijd is voorbij.

Voor nu….hoeveel vogels van lichtende liefde ga jij uitdelen aan de wereld. Zie ook voor je hoe deze vogels naar het blauwdrukpunt van de geboorte van Jezus vliegen. Naar Bethlehem. Zie alle lijnen van Liefde die precies onder de plaats waar het kribbetje stond tezamen komen en zie ook hoe er een pure liefdesgolf vanuit dit netwerk in het kribbetje overstroomt en van daaruit in alle levende wezens om deze gebeurtenis heen.

Zie duizenden etherische vogeltjes om het stalletje zitten en zie voor je hoe zij allemaal het Christus ( kristal ) licht in zich opnemen. Stel je dan eens voor hoe zij alle richtingen uitvliegen om de blijde boodschap uit te zingen. Niet te stoppen, alsmaar jubelend……Gloria in Excelsis Deo. De nieuwe tijd wordt wakker gezongen door de vele lichtgevende harten van mensen op aarde. En daarom wil ik  jullie vragen om de maakbaarheid in je aura te gebruiken om vogels te scheppen. Omdat dit zo een mooie manier is om de boodschap uit te kunnen dragen. Vogels vliegen overal, zij laten zich niet begrenzen, nergens. Zij zingen hoop, warmte, belofte, en liefde de wereld in.

Misschien zie je hen komen en in grote zwermen door de poort van je bewustzijn uitvliegen. Misschien weet je het alleen en zie je niets. Gebruik je fantasie, het mag en kan.

In ieder geval voel ik terwijl ik dit artikel schrijf, mijn bewustzijn groeien door alle tijdslagen en dimensies heen. Ik voel me een enorme boom van licht, en op mijn takken zitten duizenden vogelachtige wezens te zingen, te stralen.

Straks, als jullie er klaar voor zijn, worden zij uitgezonden. Naar jou, naar iedereen om je heen, naar de wereld.

 

De blijde boodschap van dit jaar verpakt zich in een nieuw jasje.

 

Het licht is geboren.

 

Ik groet jullie vanuit Het hart van alle tijden dat niets anders kan uitstralen dan  zinderende LIEFDE.

 

Print Friendly, PDF & Email