De wereld staat stil.

De wereld staat stil.

 

We zitten midden in de hektiek van een zich van binnenuit veranderende wereld.

Er gebeurt veel, in en om ons heen.

De grootschalige, wereldwijde DNA-verandering heeft zich in  gang gezet. En is niet meer te stoppen.

We bouwen een hogere frequentie van liefde op.

Ons hartchakra levert daarvoor enorm veel vermogen aan, onze thymus zorgt er voor dat de energie direct omgezet wordt en door gestuurd naar het fysieke hart. Vanuit het fysieke hart komt er nu een sterke 4-dimensionale kracht op gang. Deze kracht verspreidt zich via het bloed door ons gehele lichaam. Het energetisch hart maakt een nieuwe kopersoort aan, deze  hogere lichtdeeltjes kunnen sterkere trillingen vervoeren en zij wekken een immense energie van binnenuit op.

Zo veel dat er bij veel mensen een wonderlijk fenomeen plaats vindt.

Alles in het universum is ontstaan uit plasma. Grote stromen plasma meanderen door de kosmos en zorgen er voor dat er een scheppende, dragende  energie wordt aangeleverd naar de plaatsen waar iets nieuws wordt gecreëerd.

Bij de zich van binnenuit vernieuwende mens, komt er schoon plasma vrij. Deze stuwt zich naar buiten en vormt om ons heen een laagje geleiachtig licht.  Elektrische stroomimpulsen vanuit de kosmos, ons eigen hart en ook vanuit de aarde zorgen er voor dat de elektronen en neuronen in dit plasma worden geordend naar een nieuw model.

De oude tijd bestond vnl. uit te vol geladen plasma, vervuilde impressies die zich in dit plasma tot klonterige massa verzamelde en daarmee ook het scheppende leven stil zette. Als je dan een groep zielen de plasmatijd instuurt, die het vermogen hebben om de oude plasma stromen om te kunnen bouwen naar nieuw,  dan is dat heel bijzonder, dan kan er iets veranderen van binnenuit. En na 2000 jaar keihard werken gebeurt dat nu ook. We scheppen nieuwe plasmastromen. In dit plasma kunnen nieuwe denkbeelden een plaats krijgen,  er kan weer veel meer liefde stromen. In de 4e substantie (want na aarde, lucht en water komt plasma) kan de energie van de 4e dimensie aarding vinden.

Onze planeet is voorzien van diverse stroom- netwerken. Allemaal gebundeld in een logisch patroon en verbonden met de innerlijke kern van de planeten om ons heen. Momenteel staat de Kernpoort van de planeet Venus wijd open om de stroom van Liefde die vanuit het universum naar de aarde wordt gestuurd door te geven. Via de op aarde levende mens die in staat is om deze frequentie door te stralen naar het hart van de aarde worden de oeroude stroomnetwerken tot leven gebracht. De Venuspoort werkt bijv. sterk in op het Avalon-stroomnetwerk, met als hoofdpoort Engeland. Maar ook in Egypte wordt straling opgewekt via de oude Hathor tempellijnen. Na de energieverhoging van afgelopen februari zijn veel mensen in een nieuwe uitlijning terecht gekomen, in een nieuwe stroomversnelling. Via het nieuwe plasma worden sterke stroom-pulseringen naar de oude energienetwerken van de Aarde over gebracht. En deze netwerken voorzien ons ook op hun beurt weer van kracht. Doordat deze stroom sterker wordt gebeurt er meteen iets in ons. Ons DNA in de ruggengraat wordt sterk opgeladen en tot verandering aangezet. Met behulp van het Fuchsia kleurige licht worden de DNA-poortjes doorgespoeld en wordt alles omhoog gebracht naar een nieuwe resonantie. De complementaire kleur groen/blauw die daarbij ook loskomt zorgt er voor dat de oude patronen in dit verhaal kunnen genezen nadat de opschudding heeft plaats gevonden.

Er zijn mensen die via hun zielenlicht inwerken op verschillende waardes. Er is een groep die zich vnl. met alles wat met lucht  te maken heeft, bezig houdt. Anderen vnl. met water en weer anderen met de aarde. De luchtgroep heeft gedurende dit proces veel via de longen omgezet. De longen zijn de grootste lichtpoorten in ons systeem. Door via de longen te transformeren, kom je letterlijk bij de levensadem van de planeet uit.  Neus, mond, keel, longen kunnen het hierdoor zwaar te verduren hebben gehad.

De “ water groep” heeft de blaas, nieren en alles wat op water  en uitscheiding is ingesteld gebruikt om de systemen te zuiveren. De nieren staan garant voor de belangrijkste aanvoer van levensenergie.

De “Aardegroep “ heeft de transformatie vnl. laten plaatsvinden via de botten en beenderen in hun systeem.

Daarnaast is er een kleine groep die dit alles tegelijk doet, ook aanwezig op aarde. Hun fysieke lichamen hebben het zwaar te verduren gehad.

Probeer aan te voelen bij welke groep jij hoort.

Er zijn een aantal vermengingen ook mogelijk. Zeker in deze tijd. Datgene wat het meeste aandacht vraagt aan zwakte momenteel, geeft ook meestal jouw zielenwerking aan.

Er is een speciale eenheid die ik voor het gemak “De Bloedgroep” noem op aarde. Zij hebben de taak om alle zuiveringen door hun bloed  en lymfe heen te laten stromen. Zij zijn verbonden met de vorige groepen en brengen alles bij elkaar in hun bloedplasmawezen.  Dit plasma wordt nu helemaal omgevormd. Dus  “De Bloedgroep” heeft hierin een grote taak te verrichten. Het is via de draagkracht en verrijking in hun bloed en de verbinding met de aderen en  het lichthart van de planeet dat zij de verandering in gang kunnen zetten.

Nu we door de grote verandering heengaan, is het belangrijk dat de levensadem van de planeet wordt veilig gesteld. Je ziet meteen een wereldwijde uitzuivering via het longnetwerk optreden. Binnen dit netwerk vindt de DNA verandering eerst plaats, want zonder levensadem is er geen levenskracht op te bouwen.

Daar onze planeet ook nog sterk verbonden was met een karmaplan, zijn er nu op aarde mensen aanwezig die voor dit doel geïncarneerd zijn. Hetzij omdat zij ooit een rol gespeeld hebben in het bevuilen van deze planetaire levensadem. Zij lossen dan een oude schuld in. Hetzij omdat er zielen aan mee werken die zichzelf daarvoor opofferen. Maar dit zijn meestal niet de zielen die hieraan onder door gaan. De zielen die wel sterven hieraan, werken meestal een diepe uitzuivering uit in de familielijnen, de voorouderpoorten en zij nemen daardoor een deel van het karma weg uit het aardebewustzijn. We zien om ons heen dat dit momenteel op grote schaal gebeurt. Blijkbaar de enige manier om doeltreffend en daadkrachtig hieraan te kunnen werken.  Elke uitzuivering hierop is er een van groot belang. De engelen weten dit. De lichtmeesters weten dit ook. Daarom hebben wij jaren geleden al opvangruimtes gebouwd met behulp van de Elohimstralen ( lees op de site even terug) om al deze zielen een plekje te kunnen geven in de tijd. Zij worden geholpen, opgevangen en terug gebracht naar hun essentie. Geen enkele ziel gaat hierin verloren. Dit is van te voren geweten.

Mede daardoor staat het menselijk leven op aarde even stil. Ieder wordt op de snelst mogelijke manier gereset op de eigen zielenplek. Voor de een betekent dit een kleine verandering , maar voor vele anderen betekent dit een enorme verschuiving. We staan aan de ochtend van de grootste evolutiesprong ooit. En dat is van te voren geweten, maar niet kenbaar gemaakt.  Het is een logische, maar verrassende reactie op de grote verandering van deze tijd.

De levensadem van de planeet, de geur van angst en onderwerping gaat vervangen worden door de geur van liefde.

Veel mensen gaan in deze tijd hun liefde terug vinden, hetzij voor de ander of voor zichzelf. Een proces dat echt nodig is. De energie van de 4e dimensie dendert hierdoor heen. De Avalon stroom pulseert. Het nieuwe plasma ontwaakt en bouwt om ons heen het Liefdeslichaam terug op. Een energieveld dat nodig is om vanuit liefde te kunnen ontwaken en scheppen.

Grijp deze kans met beide handen aan om helemaal uit de wereld te blijven als je kunt. Vermijd alles wat mogelijkerwijs een virus zou kunnen overdragen. Je bent beschermd, maar je moet de goden niet verzoeken , dat zou heel dom zijn.

We steken massaal over, op aarde, maar ook in de astrale werelden. De rivier de Styx is nog nooit zo druk bevaren geweest als nu. Deze mythische rivier staat symbool voor de scheiding tussen het levende leven en het dode leven, oftewel het bewuste en het onbewuste. Bewustzijn is nodig om tot verandering te komen en daarin in vol vertrouwen, de angst in de ogen te zien. Het is een plasmastroom, een levensader tussen alles in.

Besef dat je deel uitmaakt van een bijzondere tijd. Waar kies je voor? Voor de drama en hectiek van een wereld die zijn karmapatronen schoonwast en daar niet aan voorbij kan gaan of voor de innerlijke rust en het vertrouwen in jou. Kijk naar de wereld en zet je Liefdesfrequenties hoog aan. Grote stralen van plasma- roze- fuchsia -groene energie die uit jou weg stromen in het netwerk van de tijd.

Laten we het 4D netwerk zo snel en doeltreffend mogelijk vullen met hoogwaardig, oplossend, genezend licht.

Dan steken we in hoog tempo over naar de 5D-tijd.

De hele planeet krijgt een kosmische bloedtransfusie en dat is werkelijk fenomenaal.

 

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email