De doorstart

De doorstart

De nieuwe tijdslijnen die dit jaar opstarten op de geboortedag van veel zielewerkers zorgen er voor dat onze planeet een doorstart gaat maken.

Dat is een ingewikkeld proces dat  zeer zorgvuldig begeleidt wordt door de wezens van Licht die hiervoor zijn aangesteld.

Wij op de aarde zelf, zorgen er voor dat we op de juiste tijd en plaats aanwezig zijn, waardoor de doorstart zich kan voltrekken door ons heen.

Het belangrijkste  punt, het herstel van het hartchakra van de planeet heeft zich vorig jaar energetisch voltrokken.

Dat  dit gelukt is , is een enorm wonder.

En ook nodig voor de verbinding van de hartsenergie van elk levend wezen op aarde.

Sinds het moment dat het hartchakra weer aangesloten is geraakt op de Kosmos, komen er voortdurend lichtimpulsen binnen. Dit chakra bevindt zich in Engeland, in het gebied waar de poorten van het oude Avalon zitten.

Deze aansluiting bevindt zich in de omgeving van Glastonbury.

Het is een wijds uitgestrekt gebied. En er worden nog steeds elke dag reparaties in uitgevoerd, maar via de heilige lijnen die zich door de wereld heen bevinden wordt er steeds meer hartslicht over gepompt naar de krachtplaatsen van de aarde.

Dit licht wil zich via de Tempel van ons Heilig Hart verbinden met de innerlijke Liefdessnelweg die we aan het bouwen zijn.

Zo kunnen we dit jaar aansluiten op de kosmische poorten die zo belangrijk zijn voor de groei van de hartetrillingen. Het zal niemand verbazen dat de Venuspoort daar een enorme overzet rol in speelt. Het roze gouden licht, komt hier binnen en wordt naar de planeet Aarde gestraald. Het hemelsblauwe licht van de Moedergodin, de trilling van onvoorwaardelijke Liefde  heeft zich hier aan gekoppeld.

Deze trilling omstraalt de planeet met een warme gloed en dringt diep door in de natuurrijken. En via de natuur in de elfenrijken en engelenpoorten.

Via de Andromeda nevelen komen de groen/goudgele trillingen binnen. Deze werken via de energetische poort van ons aardehart, diep in op de fysieke verbindingen.

De miltpoort en de leverpoort aan weerszijden in de zonnevlecht, zorgen er voor dat deze trillingen zich aan alles wat met groei en organismes te maken heeft kunnen koppelen.

Zij ontgiften het systeem en helpen de Venustrilling om zichzelf goed te kunnen installeren.

Door de indaling vorige maand van dit Andromeda licht zijn er veel helingsprocessen in ons diepste celbewustzijn opgestart.

Met name op het gevoel van eigen waarde is er veel aangeraakt en verschoven.

Niet in paniek raken dus, als je dit hebt ervaren. Het is Liefde die je aanraakt, niets anders dan dat.

Vooral op de ondermijning van je vrouwelijke kracht is dit een heftige aanraking geweest.

De Andromedra nevelen zijn transporteurs voor de zonnemoleculen uit de Grote Centrale Zon. Een majestueuze, mannelijke energie werkt van hier uit in op ons eerherstel en onze kracht.

Zo werken de Moeder Godin en de vader God ieder op hun manier op ons in.

Hun kracht vloeit samen in de Grote Zon in onze borst.

Het kruispunt waar de gouden kruislijnen ontwaken.

Zij sturen impulsen via de Tempel van het heilig Hart naar de Thymuspoort. Deze zet op zijn beurt de trillingen om in werkkracht,  aangepast aan iedere laag van ons celbewustzijn. Want de thymus weet precies waar de aanpassingssystemen, ofwel de mankementen zitten en dient als doorgeefluik voor ons hele systeem.

De thymus is de werkplaats van waaruit alle reparatiecelletjes verstrekken die met de Liefdesstroom mee de snelweg op mogen gaan,

Dus als de reparateur ruimte maakt en je oude cellen afbreekt, zodat jij jezelf als een wrak ervaart, dan is dat goed.

Na de reparateur komt nl de installateur langs.

Als je niet in paniek raakt en  niet je oude waardes triggert, dan komt de installateur vanzelf de nieuwe materialen aanleveren.

Heb geduld.

Forceer niks.

En laat je vooral niet gek maken door de oudetijdswaardes die in paniek om zich heen slaan.

Jouw  voertuig staat in de hartegarage van  deze tijd.

Er moet nog flink aan gesleuteld worden.

Liters en liters harte olie moeten nog worden aangemaakt om straks je voertuig op de snelweg te krijgen.

Ik zou je willen adviseren, om rust te nemen terwijl je voertuig in de garage staat.

Rust, ruimte, liefde en verzorging heb je nodig.

Meer niet.

 

Ik wens jullie een prachtige hersteltijd toe en groet jullie vanuit de Bron de Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email