Lotuslicht zaaien

Lotuslicht zaaien

 

 

Ik nodig jullie uit om de energie van de Lotustrilling in de wereld te helpen vermeerderen.

De lotustrilling staat symbool voor de zuivere, liefdevolle, onbesmette terugkeer van de lichtende liefde op aarde.

Elke trilling bestaat uit een klank, een kleur, en een geur.

De geur van Lichtende Liefde is heel zuiver.

De geur van angst is doordringend penetrant en alles overheersend.

Vanuit de kosmos geroken is dit een vreselijk verschijnsel.

Onze wereld heeft eeuwen lang een vieze geur verspreidt die diep doordrong tot in de kosmische dimensies. Deze was gekoppeld aan het PIJNLICHAAM waar ik in het vorige artikel over schreef.

Vandaar dat de Galactische raad ooit besloten heeft om onze wereld af te schermen middels een onzichtbaar veld, een schild.

Daardoor bleef de geur rondcirculeren binnen ons eigen lichtstelsel en kon deze de rest van het universum niet meer besmetten.

Nu we terug aansluiten op de Lotusvelden, en we sinds eind juni in een hogere uitlijning gekomen zijn met de lichtwerelden kunnen we de trilling van de Lotus weer oppakken.

Dit geschiedt binnenin onszelf. Omdat er in ons bewustzijn waarden aanwezig moeten zijn waar deze trilling op aan kan sluiten.

De trilling van eigenwaarde, van eigenliefde bijvoorbeeld is heel belangrijk voor deze frequentie. De liefde en de waarde die in contact staat met het hart, niet met het ego.

Niet voor niets hebben we de laatste 25 jaar zo keihard gewerkt om deze trillingen terug op te halen. We hebben onze levens veranderd, onze gedachten, onze intenties.

En als de IKBENkracht in het tweede chakra sterk genoeg is om in de binnenkern terug aan te kunnen sluiten op de universele IKBEN, dan kan er iets prachtigs gebeuren.

De nieuwe Yang straal, die diep doordringt in de Yin maakt hierin een beweging los, die op liefde is gebaseerd. Liefde om een beter leefklimaat voor de desbetreffende persoon te scheppen, maar ook middels die liefde voor de hele wereld. Deze Liefde maakt de Lotustrilling vrij in het hart. En de trilling verbindt zich dan op steeds diepere wijze met de Yin.. Waardoor zij herstellen en groeien kan.

En dat wat zich herstelt en zich opricht, wordt dan automatisch binnenin de matrix van de planeet doorgegeven aan de rest van de wereld.

Alle zielen van de aarde en de astrale velden er om heen die er in geslaagd zijn om hun oude YIN/Yang te transformeren naar de nieuwe versie zijn nu in staat om de nieuwe frequentie  liefdeslicht aan te maken binnen in hun systeem.

Yang staat voor de vuurkracht, het schoonmaken, het pad vrij maken voor de Yin zodat deze vrijuit kan groeien.

Yin staat voor de waterkracht, het zuiveren, spoelen, zodat de Yang diep kan binnendringen in de baarmoeder van het scheppende leven.  Deze krachten tezamen vormen een nieuwe waarde. Waarin het nieuwe scheppingsformules kan ontwikkelen. Door de kracht van de Lotus hieraan te koppelen, komt het hart er direct bij en vormen zij samen een heilige Drie- Eenheid. De Vader, de Moeder en de Harteliefdesgeest.

Meteen begint deze formule zich te vermeerderen. Eerst zoekt het zich een weg door ons systeem en raakt alles aan wat dit nieuwe leven in de weg staat. Het mag opgeruimd, verandert van binnenuit en getransmuteerd worden. Dat is weer even een lastige tijd. Men voelt nog oude pijnen, angsten en verwarring. Wat gebeurt er, waar sta je, waar kies je voor.

Als die fase achter de rug is begint er in ons celbewustzijn een alchemistische reactie op te treden die deze Heilige formule tot in de kern van onze cellen accepteert, tot in ons DNA.

Van binnenuit beginnen we dan die formule uit te stralen. De geur die we verspreiden verandert, de toon die we uitzenden, en ook de kleuren die onze aura’s  van binnenuit uitstralen veranderen.

Heel langzaam aan beginnen we dan de nieuwe mens te vormen, die van binnenuit JA zegt tegen het levende leven en Nee tegen de illusies van de dood.

Door deze kracht heel bewust aan water te koppelen -middels intentie -veranderen we het oude watermerk binnenin ons.

Dat is heel belangrijk, want water geleidt en brengt de nieuwe frequenties door het gehele lichaam, naar alle vitale organen, de lymfe, het bloed, de hersenen.

Het prachtige werk van Emoto, de vorig jaar overleden Japanse wetenschapper is hier heel duidelijk over.

En hij heeft het ook bewezen hoe belangrijk emoties, intenties zijn voor het water in ons, in de wereld.

Drink gevitaliseerd water, zet positieve affirmaties in de waterfles, waterleiding. Simpelweg door er briefjes op te plakken met het woord LIEFDE er op geplakt. Dat kan al heel veel schelen.

Hoe meer deze formule in ons groeit, hoe sterker we deze uitstralen.

Giet gevitaliseerd water in vijvers, sloten en plassen.

Of laat vanuit je hart door je handen en voeten heen de energie in het water glijden.

Zwem in water en zie voor je dat de kleur van lichtende Liefde uit je weg straalt.

Stel je voor dat er in de kern van je tweede chakra een prachtige Lotus wakker wordt. Stralend en groot. Deze kan van onderaf groeien of van binnenuit.

Schakel deze Lotussen door naar je Nierpoorten, koppel hen aan je waterhuishouding.

Flits de Lotusgedachte door naar je hersenbrug en zie ook hier een Lotus openstralen. Zo kun je door het gehele lichaam heen Lotussen open laten stralen die jou gaan helpen  om in een meer relaxte trilling te komen.

Het is ideaal om de Lotusfrequentie in vijvers en sloten aan waterlelies te koppelen.

Of zie in gedachten Lotussen uit de modder van rivieren, sloten en kanalen omhoog komen, zodat de oppervlakte van deze wateren bezwangerd raken met Lotusbloemen.

Intenties zaaien werkelijkheden.

Op deze manier kunnen we met elkaar de geur van Lichtende Liefde met het water van onze planeet verbinden en uit het water de oude herinnerringen van angst en pijn wegwassen.

Het is zo belangrijk.

Denk niet te veel aan een bepaalde kleur, Laat jouw scheppende vermogen maken wat het kan maken, zodat het gebied waar je werkt krijgt wat het nodig heeft. En dat kan voor iedereen anders zijn. 

Laat los wat moet, laat toe wat mag.

Maar vooral …..herschep jezelf in een mens die niet langer gelooft in minderwaardigheden.

We zijn geboren om groot te mogen zijn. Groot in Licht en Liefde.

Steek jezelf niet langer weg in de modder van de oude tijd, maar groei uit tot een wonderbaarlijke Lotusbloem die tot in de wijde omtrek zijn geur verspreidt.

Want JIJ doet er toe.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde  heet

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email