Het Zonnekoord

Het Zonnekoord

Net zoals ik bij Het Michaëlskoord beschreven heb, is ook de activatie van het Zonnekoord er één die de moeite waard is. Deze prachtige lijnen van zuiver licht vormen de kern van heel veel andere lichtkoorden. Lange tijd is die innerlijke kern " onzichtbaar" geweest in onze systemen. Dankzij het harde werken aan de verhoging van onze frequenties worden de originele universele koorden weer actief. 
Het zonnekoord is van groot belang in ons bewustzijn. Het ondersteunt alle frequenties van Licht die er zijn. Omdat dit koord samengesteld is uit de hoogste substantie van zuiver licht die er in het Universum voorhanden is. De Grote Centrale Zon..de Vader – Moederbron van al het Licht is verantwoordelijk voor deze activatie. Voor het eerst in duizenden jaren bereiken de dieptetrillingen van deze Bron ons bewustzijn zodanig dat het tot in de laagste regionen doortrilt. Het Licht dat daardoor ontstoken wordt in ons diepste Zijn trilt door tot in alle lagen van Zijn. Ook in lagen waarin de duisternis zo compact was dat "Zonlicht" daar niet meer kon komen. Dankzij het feit dat we deze lichtkoorden weer gaan gebruiken wordt ons diepste wezen, onze energetische geschiedenis tot in de oorsprong aangekoppeld aan de Bron.
De zonnedraden glijden terug in de tijd, door de blauwdrukken van ons bewustzijn heen. Zo worden de blauwdrukken van alle tijden "lichtende Lampen" waardoor heen de zonnekoorden hun gloeidraden trekken.
Stel je jouw bewustzijn voor als een "lamp van Licht" , die op alle tijdslijnen nu hun gloed staan uit te stralen. Je bent niet langer onzichtbaar, je verblijft niet in de duisternis, je bent van binnenuit verlicht en jouw licht doorschijnt de nevelen om je heen.
Vanuit die nevelen zijn velen op weg naar het Licht. Je weet dat licht wezens aantrekt die verblindt door dit licht letterlijk tegen de lamp aan kunnen vliegen en zich daardoor kunnen verschroeien. Veel wezens zien het Licht en gaan er op af. Jouw bewustzijn mag hierin als Poort van Geboorte fungeren voor hen die door hun langdurig verblijf in de duisternis ( onbewustheid) tegen het licht aanvliegen.
De zonnedraden gloeien op en bouwen vanuit de kern een zachte, lichtende gloed op die vele meters in de omtrek stralend aanwezig is.
Op alle tijdslijnen, innerlijk verbonden door de zonnekoorden gloeien deze lichtkoorden op en doorstralen alle lagen van Zijn met een intense kracht. Verwarmend, zuiverend, uitnodigend.
Niet bang zijn dat de velen die aangetrokken worden door dit licht jouw lamp kunnen verduisteren. Dat is onmogelijk. Dit licht kan niet verduisterd worden. Het IS. Gekoppeld aan de kracht van De Centrale Zon straalt het zo'n intense gloed uit dat degenen die door de Zonnepoort naar andere dimensies trekken niet langer voelbaar zijn in jouw bewustzijn.
Het Zonnekoord dat door je bewustzijn heen loopt bevat vele coderingen. Die coderingen zijn geschakeld aan oude patronen. Ze werken in op de aarde energie en maken veel oude codes los die niet langer verankerd mogen zijn in het aarde bewustzijnsveld. De codes bevatten kennis over eeuwenoude zaken. Namen van oude tijden, situaties en personen zijn er in verweven. Zacht pulserend werken deze codes vanaf de tijdslijnen zich door de dimensies heen en openen energievelden die lange tijd afgesloten waren. Het zuivere licht reist met ongelooflijke snelheid door de tijd en breekt intens door alle poorten van Zijn heen. In de afgelopen weken is de verankering van deze koorden een feit geworden. Hun inwerking is intens. Tot in de kerstperiode van 2009 zullen zij hun golven en inwerking doen voelen. Het licht wil geboren worden tot in de diepste Kern. Het Kerstkind van dit jaar zal de geboorte van dit Licht doen verankeren tot in de diepste niveaus. Velen die dit voorvoelen zijn op de vlucht geslagen. Bang als ze zijn voor dit heldere licht, dat niets verborgen houdt en alles aan de oppervlakte zal brengen. Diepe geheimen, dubbele bodems, onechtheid, valse maskers. Het "Zonlicht" brengt alles in het levende licht en zal inwerken op verborgen schaduwpatronen. Het vluchtgedrag zal paniekreacties veroorzaken, onvoorziene wendingen op allerlei gebied. Maar voor dit Licht kun je niet wegvluchten, Het Is. Men zal proberen het licht uit te doven, misschien zelfs jou als lichtdrager willen verzwakken. Je kunt alleen verzwakken als je niet gelooft in de Kracht van het Aloude Licht in je zelf. Het Zonnekoord breekt door alle bodems van je bestaan heen en wil jou diep, diep ankeren in dit Zelfbewustzijn, zodat je veilig bent en schaduwpatronen jou niet van je stuk kunnen brengen. Laat je niet meeslepen in drama's die nog sterk gecodeerd staan aan oude patronen. Het is jouw drama niet. 
Geloof in de kracht van het Zonnekoord en zie het laag na laag door al je bewustzijnspoorten heen zakken en zich aanhechten in de kern van Moeder Aarde Zelf. Het is heftig, het breekt door al je niveaus heen naar de diepte van jouw oeroude Zijn. Laag na laag, poort na poort, draaiend om zijn eigen stralende, goudgloeiende as, werkt het zich naar beneden. Naar de Bron, de zonnewijzer in het Hart van de aarde. Het Hart van Het Leven.
Zie dit koord in jezelf oplichten en besef dat vanuit jouw wezen Nu dit stralende Licht naar buiten breekt. Alsof de Centrale Zon op de aarde zelf begint te schijnen. De Grote Centrale Zon bestaat uit miljoenen kleinere en grotere Lichtzonnen. Je bent verbonden met één of meerdere van deze zonnen en het licht er van breekt door je poriën heen naar buiten. Het is warm, het is heftig, maar o zo mooi. Het lijkt je wereld op zijn kop te zetten, maar dat doet het niet, het verbindt. Doordat je zo lange tijd de echte verbinding niet hebt gevoeld kan dit verwarrend lijken te zijn. Het zet je buiten de tijd, buiten het denken en voelen. Het is alsof je buiten jezelf treedt en op je kop staat. Het is thuiskomen in een wereld van oneindig veel mogelijkheden die nergens aan vast zitten en overal mee verbonden zijn. Hoe dubbel kan het voelen? Maak je dus geen zorgen. Je bent niet ziek, niet in de war..je bent bezig de ankers vanuit de Lichtbron zelf te plaatsen in alle tijden. Is het niet prachtig dat door jouw bewustzijn heen deze ankers uitgegooid kunnen/mogen worden en dat we daardoor ons gehele Lichtstelsel van miljoenen van deze zonnekoorden mogen voorzien. Zie je hen door het universum heen schieten, door ons heen, naar de kern van de aarde? Miljoenen zonnedraden die vanuit de kosmos het leven op aarde in een gloeiende, stralende kracht zetten en van nieuw leven voorzien. Wees blij en trots dat je een zonnekoord drager bent en dat het misschien wel heftig aanvoelt, maar dat het de moeite waard is om deze energie te mogen planten tot in het Hart van de Aarde zelf. Duizenden zaden van zonnig licht zullen hieruit ontspruiten en de aarde tot innerlijke bloei gaan brengen. 
Ik wens je toe dat je zonnekoord straalt en glanst en blij om zijn eigen as heen danst. Ik wens je toe dat je in de verbinding met dit koord zelf durft te dansen en blij door het leven heen beweegt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email