Aktivatie van de Piramide Zonnepoort

Aktivatie van de Piramide Zonnepoort

Weer gebeurde er iets heel speciaals vandaag, waar ik jullie deelgenoot van wil maken.
Annemarie is bij me, meteen begint de energie van De Grote Centrale Zon zich op te bouwen.
Ik zie een gouden poort opengaan, omgeven door goudgele vlammen. Door de poort zweven kleine zielsvlammetjes van goudgeel licht naar ons toe. Zonnezaadjes met een witte piramide in hun kern.
In ons hartchakra van wordt een gouden ring zichtbaar, in het bekken gebeurt hetzelfde. Het is de energie van de zonnewijzer die zich kenbaar maakt.
Ik heb een tijd geleden beschreven hoe in het chakra van Zuid -Holland de energie van de gouden zonnewijzer losgemaakt werd.
Ook hier ( Genk) zie ik nu de gouden zonnewijzerringen geactiveerd worden. Volledig beschreven met symbolen.
Door de poort komen twaalf priesters, gekleed in witte gewaden met goudgele capes. Hun energie straalt van ongekende schoonheid. Ze gaan op de net geactiveerde ring van de zonnewijzer staan, in een wijde cirkel om ons heen. Met de ruggen naar ons toe. Ze dragen grote, obeliskvormige, kristallen zuilen mee, van onder tot boven beschreven met inscripties. Vanaf de top van de zuilen ontspringen er lichtspiralen die zich in grote cirkels om de zuil heen wentelen. Ook in de cirkels worden nu goudgele symbolen zichtbaar. Tijdens het lopen door de poort zijn de symbolen geactiveerd, het zijn codes.
Het zonnezaad verbindt zich met de codes en wacht af.
De priesters heffen de zuilen onhoog en beginnen een diepe AUM -klank te neuriën. Flitsen en stralen maken zich vrij uit de cirkels, ze schieten met grote kracht de ether in. Er wordt me verteld dat deze priesters twaalf richtingen vertegenwoordigen. Twaalf volkeren. De volkeren van de nieuwe tijd. Het zonnezaad begint zich naar de priesters te begeven. Het verbindt zich met de cirkels. De cirkels gloeien nog heftiger op, nemen het zonnezaad in zich op en slingeren hen met grote kracht de ruimte in. Mij wordt verteld dat deze zaden zich gaan verbinden met de harten van de velen die het volk van de nieuwe aarde gaan vertegenwoordigen. 

Print Friendly, PDF & Email