Reactivatie van de Hartestroom

Sinds afgelopen maand September is de sinds mensenheugenis aanwezige breuklijn in de zonnevlecht geheeld. Dat betekent dat de aansluiting naar De Grote Centrale Zon een stabieler feit is. Er komt langs deze ingang nu meer zonnekracht ons systeem binnen. Zonnekracht oftewel bezieling.
En om die bezieling gaat het. Wij mensen kunnen niet goed meer ervaren wat het betekent om echt bezield te zijn. We zijn “ blij”, maar kennen het echte gevoelsniveau van blijdschap niet meer. Enerzijds doordat de afscheiding naar de Centrale Zon een Feit was, anderzijds doordat we in de tijd van afgescheidenheid vele traumatiserende ervaringen hebben opgedaan in contacten en uitwisselingen van energie.
Doordat de aansluiting weer werkt worden we eindelijk in staat gesteld om uit onze diepere hartsbronnen te gaan leven. De kernen van zowel hartchakra als zonnevlecht zoeken weer contact met elkaar op een meer bezield niveau. Via een diepere laag in ons bewustzijn.
Hoe uit zich dat?
Je kun je de hartestroom voorstellen als een opgerolde gouden stroom. Die diep in de borst te slapen lag. Wachtend op betere tijden. Doordat die stroom nu geactiveerd wordt, is het mogelijk dat hij vrij komt. Hij maakt zich los uit zijn opgerolde ( gecentraliseerde ) houding en begint weer naar de handen toe te stromen. En dat is hard nodig. Want je ontvangende en gevende hart staat rechtstreeks geschakeld aan je ontvangende en gevende handen.
Als iemand je iets aanbied in gevoelscontact dan open of sluit je nl niet allen je hart, maar ook je handen. In onze tijd strekken we nog wel de handen uit, maar de innerlijke hartstroom verbindt zich er niet meer mee. Dus je pakt “ zaken” aan zonder dat je hart er nog bij betrokken is. Dat geeft de enorme beschadiging aan die er wereldwijd zit op contactniveau. We hebben geleerd de hartestroom diep in onszelf te houden, want de teleurstelling en afwijzing in Het Geheel is te sterk geweest. Dit is erg slecht voor zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid. Geen mens kan nl zonder een stukje bezielde uitwisseling. De oprechte belangstelling en het vertrouwen dat daarin besloten ligt is blijkbaar ernstig beschadigd. Ook oprechte vreugde is daarmee het zwijgen opgelegd.
In de tijd die voor ons ligt mogen we weer leren de bezielde hartestroom bewust naar de handen toe te brengen. Zodat de hartebron zich opnieuw verenigen kan met de innerlijke kern van onze handpalmen en de beschadiging die tussen deze twee polen zit geheeld kan worden. 
Daarmee verleen je jezelf ook een heropende uitstraling die belangrijk is voor het algemene gevoel van welbevinden.
Door je af te sluiten krimp je steeds verder in, maar wordt je ook steeds gemakkelijk “ geraakt”, want je wordt te klein om weerstand te bieden aan alles wat zich in en om je heen afspeelt. Door je terug te openen en jezelf “ groot” te maken en “stralend” maak je de vastzittende energie binnenin jezelf los. Dat vergroot je actieradius van levend licht vanuit de kern. Je krijgt letterlijk meer ruimte in en om je heen. Tegelijkertijd kan de Bezieling die binnenin jou te slapen lag mee naar buiten. Dat betekent dat je meer levensvreugde gaat ervaren, want je doet weer mee met het levende leven. Je sluit weer aan op de zielenstroom.
Daarom is het zo belangrijk dat de breuklijn geheeld is..het gaat niet alleen om universele zonnekracht, maar om bezielingkracht.
Hoog tijd dus dat we hier aan gaan werken en vooral; DAT WE HET ONSZELF WEER GUNNEN.
De nieuwe hartecodes liggen al klaar en worden overgedragen aan ons mensen…natuurlijk willen we graag drager worden van deze prachtige codes. En ons hart op een vernieuwde manier gaan gebruiken.
Aan onze zonneziel zal het NIET liggen, die geeft het ons…nu wij onszelf nog!!!

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email