Dansen in het Vuur

Dansen in het Vuur

In ons diepste Zelf, waar alles gekend wordt en waar vandaan alle patronen en handelingen in onze levens worden aangestuurd, ontbrandt een heilig vuur.
Het vuur van verandering, het vuur van zuivering, het vuur van Eenheid.
Het staat geschakeld op diepe processen die in het collectieve bewustzijn van onze planeet vrijgemaakt worden.
Engelenvuur.
Lichtend vuur.
Vuur dat uit onze diepste celkernen los komt en naar buiten toe brandt. 
Misschien ben jij ook een vuurwezen.
Geïnitieerd door de hoogste machten om in deze roerige tijden definitief de aanhechtingspunten van oude energiekoorden te verbranden.
Het kan zijn dat je dan midden in een " knooppunt" van deze bedrading leeft. Dat je gekozen hebt voor een leven waarin vele tijdslijnen en relatiekoorden bij elkaar komen. Door jezelf er in te laten zakken en de energie van binnenuit los te branden, vallen deze punten uit elkaar. Patronen gaan daardoor van elkaar af bewegen. Zijn niet langer in elkaar verstrengeld of karmisch verbonden. Mensen bewegen van elkaar af, verliezen elkaar uit het zicht.
We leven in een extreem vuurpunt. Van binnenuit branden de engelvuren en schroeien verbindingen definitief los. Er valt niet aan te ontsnappen.
Als het vuur brandt, dan brandt het echt. Enkele jaren geleden is dit vuur al aangestoken en de lange lonten zijn naar de diepte van ons bewustzijn gaan smeulen. Totdat het aankwam in een brandhaard. En in lichterlaaie schoot. 
De ondergang van Atlantis is zo'n brandpunt geweest. Vanaf dit markeringspunt is ons DNA ernstig verminkt geraakt. Er is " vals" bloed en wezensvreemd genetisch materiaal in ons DNA gekomen. Zo zijn er meer markeringspunten geweest.
In deze tijd eisen vele zielen hun oude rechten weer op. 
Zij willen hun DNA zuiveren en vrijmaken van patronen die ontstaan zijn vanuit macht en ontkrachting.
Je ziet het ook terug in de wereld om ons heen. Mensen eisen collectief hun rechten weer op.
Het is een " vurige" tijd.
Het vuur dat in ons wezen besloten ligt en aansluit op de tijdsgeest van vandaag brandt in alle hevigheid op. Oranje gouden vlammen van de Centrale Zon zuiveren de chaotische patronen die ontstaan zijn uit. De engel Uriël bestuurt dit. Mensen die dit vuur meedragen in hun celbewustzijn zijn massaal opgeroepen om hun energie vrij te geven. In 2010, tijdens de Pinksterfeesten is dit begonnen.
Ook het violette vuur brandt in ons wezen. Het raast in grote vlammende velden door de wereld om te voorkomen dat de energie die door het Uriël – vuur is vrijgemaakt nieuwe brandhaarden veroorzaakt.
Wat in de wereld gebeurt, vindt ook plaats in ons. In onze persoonlijke levens, in de relaties, in de gebeurtenissen.
Het vuur van de verandering raast door alle patronen heen en is niet meer te stoppen.
Het celbewustzijn staat in lichterlaaie. Het brandt door het DNA heen, naar alle richtingen ordening scheppend. Oude patronen worden weggebrand uit het geheugen, je leven. Als je een " vuurwezen" bent dan kan het zijn dat veel relatiekoorden knappen en wegvallen. Of dat er in de koorden die overblijven een rigoureuze zuivering wordt aangebracht.
Verbonden met de kracht van je wezensstraal, van welke kleur of afkomst dan ook, brandt dit vuur uit je weg.
Je kan het niet meer stoppen.
Probeer het ook niet langer.
Kijk naar wat er wegvalt en besef dat dit is waar je voor komt.
Dat het bedoelt is zo te ZIJN.
Dans in het vuur en offer je verlangen tot verbinding op. Het kan nu niet. Er is te veel beweging in de patronen. Heel lastig om een verbinding aan te gaan als alles in beweging is en een nieuwe ordening zoekt.
En waarom zou je verbinding zoeken met iets waarvan je in je diepste Zelf weet dat het voorbestemd is om los te laten. Juist omdat het te zwaar verbonden was.
Het vuur raast, niets ontziend brandt het alle zaken weg uit je omgeving waar geen voeding in zit, waar geen beweging uit te halen valt of waar een gebrek aan zuurstof in zit.
Het vuur denkt voor jou. Want het vuur kent geen emotie. Jij wel. En daardoor zou je vasthouden wat je loslaten moet.
Dans in het vuur en offer je gevoelens van eenzaamheid, van pijn en verdriet. Gooi hen op het vuur en besef dat daardoor jouw vuur nog hoger oplaait. Want in het offeren van deze gevoelens zit automatisch de verbinding naar wat die gevoelens oproept verborgen.
Je moet wel dansen in de vlammen van je energetische vuur, want als je stilstaat doet het pijn.
Als je voeten dansen in het vuur, voel je de pijn minder en verbindt je jezelf niet met de kracht van het vuur.
Lief kind van deze aarde, probeer niet te begrijpen wat er gebeurt om je heen. Je denkvermogen schiet tekort. De processen van deze tijd zijn zo groot dat het niet meer te " overdenken' valt. Laat los, laat los, laat los en heb geen angst. Je leven staat in dienst van een geweldig plan. En je WEET dit.
Kijk niet om naar wat was, begrijp niet wat NU is, maar leef in vertrouwen door. Het is allemaal voorbestemd, gecodeerd in je wezen.
Op de juiste tijd ben je op de juiste plaats, altijd.
Draai en wentel, spring en wervel. Brandt maar los. Het is tijd.
Wat een opluchting zal het zijn, als je echt durft te branden. Zodat alle aangekoekte energie uit je celweefsel kan verdwijnen. Laat het vuur maar razen door je ziel, door je geest en door je lijf.
Het ruimt op, het verandert, het IS.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email