De Zonnekamer

De Zonnekamer

Met het indalen van de gele straal vinden er weer veranderingen plaats in de zonnevlecht. Als we de indaling goed benutten kan dit hele gebied een veel grotere actieradius gaan opbouwen.

Stel je voor dat er in het midden van je maag, ter hoogte van de drievoudige warmtemeridiaan een energetische ruimte is.

Noem dit “ DE ZONNEKAMER”.

Het is veelal een ronde ruimte, transparant aan alle kanten zodat het zonlicht er van boven af direct kan invallen en de kamer kan verlichten.

Visualiseer in die ruimte een stoel.

Kijk  welke stoel je te zien krijgt. Meestal krijg je eerst het beeld te zien van de stoelruimte die jij jezelf in dit leven gunt.

Het is erg belangrijk dat je zelf bepaalt of je genoegen neemt met de comfortabelheid en/of de functie van de stoel.

Als je de vorm bepaalt hebt, neem dan plaats in die stoel.

Voel dat je daardoor op je plaats schuift en dat je door in de stoel te zitten exact uitlijnt met de kracht van de Centrale Zon.

Oefen elke keer weer dat je NIET opstaat uit die stoel.

Het is nl. de bedoeling dat je vanuit de Zonnekamer de energie van de zonnevlecht gaat leren besturen. En als je wegloopt van je plaats, kunnen anderen dat bestuursrecht overnemen.

Door omstandigheden is dit in het verleden al te vaak gebeurd.

Enerzijds door de eigen taakstelling.  Door vanuit het licht te regeren en jezelf te veel onder het gewone volk te mengen om welke reden dan ook, staat je stoel te lang leeg.

En terwijl jij goedbedoeld je licht aan het verspreiden bent gaan anderen op jouw bestuursfunctie zitten.

Keer dus bewust terug naar je stoel. En neem je plaats weer in. De trillingen zijn van zodanig gehalte dat DE STOEL weer zichtbaar wordt en jou uitnodigt om terug te keren naar je rechtmatige plaats.

Het is de bedoeling dat duizenden zielen op aarde bewust of onbewust terugkeren in de energetische ruimte van de zonnekamers en hun bestuursfuncties weer opnemen.

Hoe meer zielen er op hun stoel gaan zitten, en er ook blijven, hoe meer stabiliteit we aan gaan brengen in de aardematrix.

Het is dus erg belangrijk dat jij jezelf realiseert dat je onder welke omstandigheid dan ook, de stoel niet verlaat.

Het kan zijn dat dit toch gebeurt, keer dan zo snel mogelijk terug en controleer regelmatig of je stoel niet leeg staat. Omdat jij in je dienstbaarheid, enthousiasme of wat dan ook je stoel verlaten hebt.

Het kan zijn dat je de stoel ziet veranderen. Dat heeft te maken met het feit op welke dimensie- laag je aansluiting krijgt.

Het kernpunt van de Zonnekamer beslaat meerdere lagen. Dus het uitzicht  van de stoel kan variëren, net naar gelang jouw trilling aansluit op de andere dimensies.

Hoe dan ook. NEEM JE PLAATS IN en laat je  niet meer wegtrekken uit jouw bestuursrecht.

Welkom terug in de Zonnekamer.

Print Friendly, PDF & Email