Astraal slapen.

Astraal slapen.

 

Onze aarde is omgeven door verschillende astrale lagen. Als we in slaap vallen dan moet ons bewustzijn zich voorbij de dichtstbijzijnde astrale trillingen heen werken, om in de hoger gelegen “schone” droomvelden te kunnen komen. Daarboven zweeft ons bewustzijn in een heldere, lichte, liefdevolle omgeving en kan dit zich opladen voor de komende dag.

Sinds jaren speelt er echter een groot probleem in het opstijgen naar deze droomvelden.

De stress die sinds de tweede wereldoorlog rondom de wereld is komen te hangen is enorm.  Je zou kunnen zeggen dat er wereldwijd zo een turbulentie in deze velden is ontstaan dat ons lichtlichaam er moeilijk tot helemaal niet doorheen kan breken. Als je wel eens in een vliegtuig hebt gezeten dat door zware regenwolken heen  heeft op moet stijgen, dan heb je de weerstanden die hier op lijken al eens gevoeld.

De densiteit van de astrale velden is in dit leven heel zwaar. En als er dan op aarde een enorme stress periode verschijnt zoals nu met het virus dat zich roert, dan is die densiteit nog erger. Mensen die totaal geen stress zouden hebben komen hier al moeilijk door heen, maar mensen zonder stress in hun bewustzijn bestaan bijna niet meer. Het kleinste beetje stress kan er dus al voor zorgen dat een in slaap vallende mens zo goed als niet door de astrale luchtvervuiling heen kan breken. Heel vaak blijft men hangen in een bepaalde laag en zijn/haar bewustzijn brengt daar dan de nacht door, rusteloos, vaak wakker wordend en weer opnieuw omhoog klimmend, wat weer mislukt, waardoor je in een eindeloze cirkelbeweging blijft hangen en niet uitrusten kan. De astrale turbulentie bestaat uit meerdere “afdelingen”. Elke afdeling kent zijn “trucjes.”  Entiteiten die graag in deze turbulentie leven, proberen invloed uit te oefenen op de tijd die we hier door brengen. Zij voeden zich met de rusteloosheid en de beelden die we op dat niveau uitzenden. Verhinderen ons uit te rusten, zodat we overdag ook zwak zijn en beïnvloedbaar voor hun gedragingen. Op dit moment is slapeloosheid een wereldwijd probleem.  Zelfs zielen die wel naar de schone lagen daarboven kunnen komen, moeten altijd weer langs dezelfde weg terug, en op hun weg terug kunnen zij dus aangevallen worden de beelden en levensvormen die in deze velden levensecht rondwaren  en nachtmerries veroorzaken.

Je kan dus spreken van een groot probleem.

Maar er is hoop , sinds kort bereiken ons de berichten dat er in die stressvelden en trillingen vrije ruimtes aan het ontstaat zijn. Lichtruimtes. Ze zijn nog maar net in werking gegaan, maar we kunnen er gebruik van maken. Stem je bewustzijn af op die vrije ruimtes, een soort toevluchtsoorden. Dan hoef je niet wanhopig naar boven te klimmen, maar kun je ergens halverwege die vrije ruimtes binnen gaan. Deze boodschap heb ik gekregen door het bewustzijn van een tweejarig meisje heen, dat mij dit liet zien. Zij is soms als ze wakker wordt in de war, dan ziet ze haar mamma en vraagt ze waar andere mamma is. Die andere mamma is het hogere lichtdeel van haar eigen aardse mamma die in de vrije ruimte  “boven” een opvang voor kinderzieltjes runt. Dit is compleet nieuw en zeer verheugend. Het heeft me getriggerd om verder te kijken en ja, er zijn ook vrije herstelruimtes voor volwassenen. En er komen er steeds meer bij. Het is niet perse zo dat je geest in die vrije ruimtes ook echt slaapt, maar ze wordt wel tot rust gebracht en opgeladen. Er vinden activiteiten plaats die heel verheffend zijn.

Daardoor rust je aardse lichaam toch goed uit en herstelt het zich.

Je wordt nog steeds af en toe wakker, maar je voelt rust. De opgedane ervaring zet zich over in het celbewustzijn, integreert en je valt weer terug in slaap en gaat verder met de activiteit die je daar aan het doen was. Dit is dus werkelijk al de eerste stap naar heling en veel meer rust in je systeem. Je kan zeggen, waarom zou ik dan niet helemaal naar boven gaan, maar dat  gaat in dit stadium niet. Onze stressmodules en de straling die van de wereld af komt verhinderen dat. Ons celbewustzijn, onze overprikkelde geesten moeten eerst gereset worden en geheeld. Daarna kunnen we weer verder naar “boven”.

Als je al jaren slecht slaapt, dan staan je meerdere dingen te doen.

  1. Je probeert op alle mogelijke fronten je stresslevels te verlagen.
  2. Je neemt tussendoor pauzes, waarbij je misschien niet slaapt, maar toch even een uitstapje kan maken naar de herstelruimtes.
  3. Je zorgt er voor dat je drama vermijd.
  4. Je blijft dicht bij jezelf.
  5. Let goed op wat je eet en drinkt.
  6. Bouw je weerstand op, op alle manieren die je maar bedacht krijgt.
  7. Stem jezelf af op de rustruimtes in de astrale velden.
  8. Probeer voordat je gaat slapen al een soort rust in te bouwen, waardoor je gemakkelijker wegglijdt in je slaap.
  9. Neem duidelijke beslissingen en geen halfslachtige.
  10. Zorg dat je goed gehydrateerd bent.

Op deze manier kunnen we een begin maken met het herstel op ons slaapritme.

Mensen die  niet goed slapen en uitrusten verzwakken, en dat kunnen we nu gaan aanpakken. Ik schrijf dit artikel zodat het besef hierop in het  bewustzijn wakker wordt en men daar naar toe kan reizen. Maar ik schrijf het ook, om bewustzijn te scheppen voor deze ruimtes.  Men wil er meer van bouwen, wereldwijd. Zodat er steeds meer aardse zielen die op dit moment leven de weg naar deze ruimtes gaan vinden en er gebruik van kunnen maken. De Galactische Federatie weet hoe we dit gaan doen. En ik laat die kennis bij hen, zodat de astrale wezens  die het bouwen van deze ruimtes willen verhinderen geen weet hebben van hoe wij dit doen. Ze zullen getuige zijn dat we dit doen en zodoende zal hun leefruimte verzwakken en op den duur uitdoven.

Wat mooi dat het kleine meisje, met de prachtige naam Nova dit heeft door kunnen geven. Het geeft zoveel hoop voor de toekomst. Dit kindje en haar familie heeft de ruimte al kunnen benutten. Hoeveel meer kindjes van deze tijd kunnen daar nu al terecht. Wat een zegen voor al deze beginnende aardse zieltjes dat er nu rustige tussenruimtes zijn, waar ze de opgedane toevloed van prikkels elke nacht kunnen omzetten. In hun aardse leventje is er ook al een soort van rust omdat de wereld in lockdown zit. Ook daar zijn deze zieltjes veel minder blootgesteld aan externe prikkels die veel te sterk zijn voor hun jeugdige hartjes.

Achter de schermen zijn er volop positieve ontwikkelingen gaande.

Dit is al een voorbeeld hoe we het licht van  de nieuwe blauwdruk kunnen gebruiken en in zetten voor heling en verbetering. Dat er nog veel van dit soort projecten mogen volgen.

 

Ik groet jullie vanuit de bron die Liefde heet.

http://www.centerofthesoul.nl

 

Print Friendly, PDF & Email