12-12-2019.

12-12-2019.

12-12-2019.

Vanaf 12 december 2019 beginnen we behoorlijk op stoom te raken. Dat wil zeggen dat we steeds beter en dieper aansluiten op de lichtfrequenties die we vanuit onszelf, de aarde en de kosmos aan het integreren zijn. We moeten daarvoor een sterk gevoel van eigenheid, eigenwaarde en eigenliefde ontwikkeld hebben. Zodat de Ikben-frequentie niet langer doortrilt wordt met lage frequenties van welke aard dan ook die storend werken op alle gebieden die daarop aansluiten. Hoe krachtiger en schoner dit punt wordt, hoe meer het werkt als de draaideur naar andere energievelden en tijden.

Als we de kracht in ons Ikbenpunt kunnen aanvullen met de kracht van ( glanzend energetisch koperen )Liefde dan fungeert dit punt als intermediair.

Wat kunnen we verwachten?  De Tempel van het Heilig Hart in de borst is sterk geladen met energie en straalt naar alle richtingen  Lichtende Liefde uit. Voor het eerst sinds tijden is deze ook weer verbonden met de Tempel van het persoonlijk liefdeshart. Waardoor onze gehele persoonlijkheid een booster van licht ontvangt, die zich op dagelijkse basis sterker en sterker profileert.

Vanuit de Tempel van het Heilig Hart in de borst komt er een energiestroom op gang die rechtstreeks naar het Ikbenpunt vloeit. Als dit punt sterk genoeg is om de kracht te dragen dan flitst het door naar een volgende laag, gecentreerd in het Venusheuvelgebied. Hier bevindt zich een kristallijnen punt.   In dit punt ligt een kruispunt van energielijnen.  Het is de bedoeling dat er een gecodeerde lichtflits in dit kruispunt valt. Je kan hier bijv. als intentie een replica van de Tempel van het Heilig Hart in plaatsen. Deze intentie ( mits oprecht uitgezonden) veroorzaakt een lichtflits en opent in dit kruispunt een Template van Tempellijnen.  Allemaal verbonden met de energie van de 4e dimensie, het koperen licht en onvoorwaardelijke Liefde.  Op dat moment sluit je weer aan op de liefdesfrequentie van de planeet en doordat je dat doet kunnen de Tempellijnen die zich hier bevinden zich gaan herstellen.  De Liefdesfrequentie is verbonden met alle roze kwartsgesteentes van onze planeet. Op een andere laag met roze Andes-opaal.   Deze werkt meer via het hart. Het helpt heel erg door je voor te stellen dat er een  Rozekwartstempel open straalt in het  Venus-kruispunt, zoals hiervoor besproken.  Dan ent je meteen in de roze kwartslagen van de planeetstructuur. De frequentie is definitief verstoord geraakt, toen de Tempels van Liefde in het oude Egypte in verbinding met de Hathor energie in verval zijn geraakt.

Je zou op die plek zelfs oude vervallen ruïnes kunnen zien. Als jij in de oude  tijd verbonden was met deze Tempels, dan heb je de ondergang van de Tempels als een oude, zware herinnering (in de vorm van  schrijnend littekenweefsel) op deze plaats bewaard. Door terug te keren met de essentie van Liefde, gaan we wereldwijd werken aan het herstel en de opbouw van deze Tempellijnen. De toegang is bewaard gebleven, we kunnen er bij.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, kun je vanuit dit kruispunt doorzakken naar een lager gelegen punt. Ter hoogte van het Perineumcentrum/Heiligbeen.

Op dit punt komen de zonnelijnen bij elkaar en ook deze gaan we terug initiëren.

Keer terug naar De Tempel van het Heilig Hart en verbind je van daaruit met  de zonnevlechtpoort van zuiver  zielslicht,  de gouden Energie.  Integreer het licht van het Hoger Hart hierin en daal  door deze poort heen verder af via het Ikbenpunt naar het Tempelgebied van de Venuslijnen. Er   komt licht in de Tempelfrequentie.  Zak nog verder door ,  dan activeer je met dit schitterende licht de zonneschijf-frequentie die daar klaar ligt. Er schiet dan een energiepunt los, dat zich spiralend om zijn eigen as beweegt. Het zonnen -aura chakra.  Het licht dat deze spiraal oppompt uit de gouden Aardehartenliefdes-poort is immens sterk. De spiraal groeit en beweegt steeds sneller. Het licht dat los komt straalt naar boven, naar de Tempelvenuslijnen en vult deze met kracht. Vervolgens gaat de Tempelfrequentie meer stralen en wordt deze sterker. De Tempellijn maakt een energiestroom aan die vervolgens via het Ikbenpunt op straalt naar boven en door de Gouden poort in de zonnevlecht de Tempel van het Heilig Hart in de borst bereikt. Deze Tempel gaat nog sterker stralen en is dan vervolgens weer krachtig genoeg om licht uit de kosmos via het hart om te zetten naar bruikbaar licht. Kortom , is dit plaatje eenmaal in beweging, dan komt er een omloop  op gang binnen het bewustzijn van een aards mens die een ongekende oerkracht vrij maakt op onze planeet.

Het kunstje bestaat er uit om deze omloop in gang te zetten en dat doen we NU.

Iedereen die wereldwijd zo ver staat dat dit patroon geactiveerd kan worden, zet deze krachtsstroom in beweging. Deze zal door het morfogenetisch veld heen werken als een tsunami van licht. Een zonnestorm van etherische liefde opwekkend die alle smetten en onzuiverheden die ontstaan zijn op dit niveau wereldwijd gaat uitzuiveren. Het is vergaand en wijds reikend. De aarde komt nu in een zeer precaire fase terecht. Want er zijn jammer genoeg nog steeds veel mensen die hun ogen sluiten voor dat wat werkelijk gaande is, of  die zich “wetend” slapend houden waardoor ze niet aansluiten op al dit moois.

Ik roep de mensheid op om wakker te gaan worden, om smetten weg te werken, om de regie in het Ikbenpunt op te nemen en zwakheden die dit kunnen saboteren voor eens en altijd weg te filteren.

Als het Ikbenpunt niet sterk genoeg is dan kun je simpelweg de onderste velden en lijnen niet in. Omdat er een bepaalde mate van zuiverheid geldt, die als sleutel op de deur van deze gebieden past.

Laat je niet afleiden door wat er om je heen gebeurt. Kijk goed naar wat dat IN jou doet en bewaak de gouden/roze formule van Lichtende Liefde die nu door de tijdsbarrières heen breekt en als een golf de wereld gaat overspoelen.

Luister niet naar misleiding, ego-gedoe, verdwaasdheden die niets te maken hebben met dit geweldige fenomeen.

Jij bent bedraad met de nieuwe tijdscodes. Dit kun je nauwelijks uitleggen, maar je kunt er wel naar handelen. En juist daarom moet je stevig in je schoenen staan en je Ikbenpunt beheren. Wat er momenteel in ons DNA gebeurt is zo ongelooflijk wereldbewustzijns-veranderend, dat er geen ruimte mag zijn meer voor Ja-maar en gedoe.

Wij maken de aarde klaar voor de volgende generaties lichtzielen, die uit liefde komen helpen de planeet te verzorgen en te doen groeien, om al het leven dat zich op deze planeet bevindt levenskansen te bieden.

Niets is belangrijker dan dat.

Al diegenen die hun vage beloftes nooit inlossen en zich op hun dwaalpad blijven verstoppen, moeten we voor eens en altijd voorbij schieten.

Er is geen weg terug, alleen maar vooruit. Nu…..met hulp van de 12-12-poort die een oneindige stroom van energie zal opwekken. In de aanloop naar 21 december zet dit alles zich in werking. HET Initiatiemoment van deze tijd. Dit is niet mentaal te beïnvloeden, en niet op hoop gebaseerd. Dit moet op handelen, er staan, op tijd dit punt bereikt hebbend en er alles voor geven gebaseerd zijn.

Ik ken nog genoeg mensen die halfslachtig hierin staan, die niet bereid zijn om offers te brengen hiervoor. Die nog steeds niet de verleidingen van de oude tijd kunnen loslaten. Die halfweg zijn en het pad niet afmaken.

Ik bid en hoop uit de grond van mijn gouden hart dat zij toch zullen gaan staan voor wat er van ons gevraagd wordt. En integreren in dit machtige fenomeen. Hoe meer integratie er komt, hoe meer kracht we opwekken.

Het groepje lichtwerkers dat de trillingen echt kan verdragen en er naar leeft is al jaren lang wereldwijd veel kleiner in verhouding tot de andere stromingen. En eerlijkheid en oprechtheid is de zuivere norm hierin.

Ik wens iedereen toe dat men stabiliteit zal  vinden in datgene wat men doet en vooral dat het met liefde gedaan wordt. .

Ik ben heel benieuwd wie er nu wakker gaat worden en versneld kan aansluiten in deze processen. Want ook dat gaat gebeuren.  Ik heb al enkelen van hen mogen ontmoeten. Het enige dat ik kan zeggen is dat ik klaar zit voor elke ziel die bereid is dit te herkennen in zijn diepste wezen en de nieuwe tijd in wil gaan met de glans van deze lichtende liefde.

Dank aan iedereen die meegewerkt heeft om dit punt te bereiken. Vanaf 21 december sluit ik  alle poorten en systemen die oude tijdswaardes in zich dragen.

 

Er is alleen maar ruimte voor

NIEUW.

GOUD.

GLANS.

RESPECT.

VOORTGANG.

VREUGDE.

LICHT.

LIEFDE.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Toekomst heet.

 

 

Print Friendly, PDF & Email