Het leven achter het leven.

Het leven achter het leven.

 

 

Op dit moment gebeurt er van alles door elkaar heen. Oude tijdslijnen, nieuwe tijdslijnen, overlappingen op grote schaal, het is onduidelijk en chaotisch om ons heen.

En vaak ook binnenin ons.  We worden uitgedaagd door het “oude”, tegelijkertijd is er nog niet zoveel houvast in het “nieuwe”. We zijn een beetje bodemloos en oeverloos.  En houden onszelf “drijvend” in de oceaan van de tijdszeeën. Drijven is misschien ook maar het beste. Niet willen sturen, gewoon maar even dobberen in de oceaan van Nu. Geniet van het nieuwe licht dat op je schijnt en negeer het oude troebele dat misschien nog diep onder je aanwezig is.

Het goede nieuws is dat het nieuwe zelf nu werkelijk geboren gaat worden. Zeker in de maand maart begint de heilige drie-eenheid van het hart, de kosmos en de aarde in elkaar te vallen als een geordend patroon. En vanaf nu wordt die ordening geleidt door de sterkste trilling die deze drie factoren als lijm aan elkaar plakt. Dat is de LIEFDE. De nieuwe liefdestrilling die sinds 2-2-2022 steeds dieper doordringt in onze cellen en het DNA. Daar wordt ruimte voor gemaakt, dat is best heftig. Dat wat je echt niet meer dient wordt bij je weggehaald, opgelost in jou als  het ware, om plaats te maken voor het nieuwe levenskoord. Het plaats maken kan zeer heftig gebeuren. Dat wat nog te veel op het oude resoneert, op echo’s, gedachten en verbindingen  in het 3-D  veld moet nu weg gefilterd worden.

Diep uit de aarde rijst de Moederstraal omhoog, in al haar facetten en tinten.  Deze straal baant zich een weg van onder naar boven, en wil via jouw Zijnspunt in de buik doorklimmen naar het Heilig hartchakra. Van bovenaf komt de Vaderstraal naar beneden en ook deze wil in  het ontmoetingspunt van  het heilig hartchakra binnen dringen. Als Moederlicht en Vaderlicht elkaar ontmoeten in de Tempelstraal van Liefde die daar ontwaakt momenteel, dan vindt er een samensmelting plaats op zulke diepe lagen dat er geen woorden voor zijn. De kracht van Liefde zorgt er voor dat we dit ook werkelijk kunnen doen. Jouw eigenwaarde en liefde voor jezelf dat zeker op 8-waarde moet staan, zorgen er voor dat er een “Big Bang” plaats vindt in jouw hele lichtsysteem.  Een energetische beving die door alles heen dendert en alles aan de kant schuift dat in de weg zou kunnen staan. Yin en Yang, zwart en wit, goud en zilver….dit alles smelt samen  en activeert het diamanten licht hierin dat alle tinten lichtende liefde die ons bewustzijn kent gaat aanmaken. Het hemels blauw, roze, lavendel, smaragdgroen doorschakelend naar de diepste kleuren van verwantschap die misschien nog sluimerend aanwezig zijn in ons. Zodat er een scala van subtinten uit dit spectrum geboren wordt. Ons heilig hartcentrum wordt daadwerkelijk een Tempel van Liefde. Hierin worden alle wezenskenmerken van dit licht vermeerdert en uitgedragen.

Dit jaar herrijst de diamanten, fonkelende ster van waarachtigheid in ons en we kunnen niet anders dan dit uitzenden naar de wereld. Het mooiste is natuurlijk als je dit permanent aan weet te zetten. Dit kan door intentie of via programmering die je jezelf cadeau doet.

Het is daarbij van het grootste belang dat persoonlijk drama of werelddrama hierin niet de regie gaat overnemen. Dan verdwijnt je diamant onder een grauwsluier en dat is wat het Onlicht wil, dus dat doen we NIET.

Verlies kan uitgroeien tot winst, pijn tot geluk, angst tot moed en standvastigheid. Er wordt veel van ons gevraagd in deze veranderende tijden, maar we kunnen dit aan. We zijn hiervoor bedraad. Uit ons bewustzijn trekken alle sluiers van mist weg. Vooroudermist, karmamist (eventueel, als je dat nog had), mist van omlaag trekkende gedachtes, welke soort mist dan ook dat gebaseerd is op alles wat onder de 4D -frequentie ligt. Geloof hier in. Zie voor je dat jouw bewustzijn, aura steeds helderder en zonniger wordt. En dat jij de koning of koningin bent van dit prachtige wezen dat onder de mist vandaan komt. Eva herrijst, Adam bewondert en draagt haar. En jij bent op Aarde de vertegenwoordiger van dit prachtige licht. De tijd van klein zijn is voorbij, de grootsheid wordt wakker. De nieuwe geboorte is nabij, er is geen ontkomen meer aan. Trek alle energie die je hiervoor nodig hebt naar je toe. Er kan vermoeidheid optreden, want het is niet zomaar iets dat ons systeem aan het doen is. Echo’s kunnen oude pijnen en verdriet oproepen, filter deze zo snel mogelijk weg. Het is niet alleen jouw bewustzijn die dit doet, we doen het samen. We zijn verenigd in een nieuw kristallen raster dat de Toon van Liefde en herrijzenis in zich draagt.

Laten we er samen voor zorgen dat deze toon zowel in ons als in de wereld gehoord en geleefd mag worden.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email