De omvorming.

De omvorming.

 

 

Na de heftige februarimaand, zijn we de maand maart ingeschoten. Bijna letterlijk, want de opbouw van de energie gaat snel. Alle lichtdeeltjes die we nu opbouwen zorgen voor een gigantische versnelling in ons bewustzijn. Ik zal voor deze maand de ontwikkelingen op een rijtje zetten zodat jullie begrijpen wat er gaande is in ons systeem.

# De lichtdeeltjes die vanuit de hartepoort verbonden worden met het perineumcentrum zorgen voor nieuwe leidingen in onze blauwdruk.  Zie een prachtige, wijd uitstralende,  goudgele lichtaura voor je en besef dat daar  transparante “ leidingen” door heen lopen zgn. stroomdraden.  Deze ontstaan vanuit ons eigen lichtkanaal. We hebben goudgele stroomdraden, zilveren, rose, rosegouden, hemelsblauwe, lila en groene bedrading gebouwd. De hoofdbedrading is verwekt vanuit het Heilig hart chakra en is via ons energetisch hart door het hele bewustzijn de geleidingskracht aan het versterken.

Al je dit visualiseert en je beseft dan dat jij de bouwer bent die dit alles aanlegt, dan zie je ook voor je dat jij in het centrum van die blauwdruk de aanlevering verzorgt.

#We gaan dit jaar aan de slag om het harmonisch veld te bouwen. Onze nieuwe blauwdruk wordt klaar gemaakt voor een initiatie. Als deze initiatie voltooid is (een deel er van met Pasen) dan stralen we dit licht voortdurend uit. Met de kracht  van dit licht gaan we een energieveld bouwen, dat in de wereld de kracht van harmonie opwekt. Toonsleutel 8 is daar de hoofdfactor in. Alles wat we omhoog krijgen naar de  gouden 8-kracht ( lemniscaat) gaat het harmonisch helpen ondersteunen. Dit toon-veld is uitermate belangrijk.  Het gaat diep inwerken op het veld van disharmonie en dit uitzuiveren. De gouden 8-kracht wordt drager van alle andere klanken. Het zet letterlijk de toon. In ieder geval om te beginnen in onszelf. En daar is werk aan de winkel, want we zakken nog maar al te snel naar beneden doordat de magnetische waardes van emoties binnen in ons en om ons heen aan ons trekken. Blijf dus werken aan je eigen waardes en til ze omhoog naar 8. Pas dan gaat je gouden hersenbrug synapsis bouwen die resoneren op dit gevoel. Praat jezelf voortdurend “omhoog” en sta niet toe dat je “omlaag” gebracht wordt. Je kunt misschien al wel begrijpen dat als harmonie groeit en vibreert, dat disharmonie als mistsluiers omhoog komt uit de tijdslijnen en dat het daardoor soms weer kan lijken alsof het donkerder wordt i.p.v. lichter. Dit is een tijdelijke fase, daar moeten we door heen. Blijf in je gouden 8-waardes.

# Vanuit de Grote Centrale Zon lopen er lichtdraden door het gehele universum. Onze wereld wordt op een diepere laag aangesloten op dit netwerk met nieuw licht. Zie dit licht als een zonnestraal van hoog boven je komen, deze  passeert de zon van het hoger weten, daalt via de fontanel je hersenbrug binnen en zakt vervolgens laag na laag af door de chakravelden. In ieder chakra het licht aanzettend.  Zo zakt deze lichtdraad door naar de voeten, voorbij de voeten naar de aardester en deze zet ook hier weer het licht aan. De draad zakt door naar het hart van de planeet en wekt energie op. Als je s morgens opstaat zet dan als eerste je innerlijk licht aan. Zie deze draad opstralen en besef dan dat je “ AAN” staat. Blijf dit checken gedurende de dag en als je vermoed dat je “uit” staat, zet  dan  het licht weer aan. Jij mag de lichtschakelaar bedienen, ofwel je onderbewustzijn trainen op het feit dat het zich aanpast aan de nieuwe norm en niet aan de norm van de wereld zoals deze nu is. Als je dit een week of zes traint, is het meestal geïntegreerd tot norm.

#. Door de opstart van dit licht bouwen we lichtspiralen. De chakra’ s gaan sneller draaien en produceren spiralende lichtimpulsen. Deze spiralen werken naar buiten toe, dus van ons af. Door ons hele bewustzijn heen wordt ook een grote spiraal gebouwd. De hoofdspiraal.

Als deze afgebouwd is, dan hebben we een omvormer in ons bewustzijn van jewelste. De omvormer zorgt er nl. voor dat lichtdeeltjes die niet afgestemd zijn op de trilling van het hart je niet kunnen bereiken en dat deze ter plekke worden omgezet en uit je systeem gewerkt. De omvormer trekt dus ook aan de energiedeeltjes die in onszelf vibreren, de laagste mogen er uit gewerkt, om ingewisseld te worden voor hogere energiedeeltjes. De omvormer is erg belangrijk. Als deze opstart kan je hem vergelijken met een grote transformator. Licht dat uit de kosmos valt, licht vanuit ons eigen systeem en licht vanuit de aardetransformator werken samen en maken behalve dat ze omvormend werken ook nieuwe energie aan.

# Op vele plaatsen op aarde worden deze omvormers uitgebouwd tot krachtcentrales. Op heilige plekken waar enorm veel krachtlicht wervelt. Het netwerk wordt aangezet, zeker na 21 maart zal er veel licht de wereldbedrading instromen. Ongelooflijk heftig voor ons en onze planeet.

Daarom is het belangrijk dat wij al stabiel staan voordat de enorme kosmische centrales worden aangezet, die het nieuwe licht naar onze planeet  uitzenden . Het Andromedavolk ( beschreven in een vorig artikel) werkt in en door ons heen om deze bedrading kloppend te krijgen.

# In ons energielichaam  worden ook omvormers wakker. Met name binnen in de gewrichten.  De schouderpoorten, heupen zijn daarin de hoofdpoorten. Hierin worden de grotere omvormers wakker. En van daaruit wordt ieder gewrichtje energetisch omgebouwd totdat er in al deze punten zich spiraaltjes oftewel omvormers openen. Dat is een heftig proces voor ons lichaam.  Het kan zelfs pijnlijk zijn of stramheid veroorzaken. Zorg dus voor rust en vooral geduld en vertrouwen. Besef dat er iets groots gebeurt.  Train jezelf er op dat je “ AAN” staat.

Zie in alle gewrichten goudgele energieveldjes ontwaken. Als het gouden veldje werkt dan komen er andere lichtveldjes in, zoals het koperrood, of zilverblauw. Het goud is voor alle omvormers, spiraaltjes oftewel lichtveldjes de opwekkende kracht. Dat blijft belangrijk.

# Besef dat alles wat ik nu schrijf maar een deel van de waarheid bevat. En dat alle beelden niet star en bewegingloos zijn. Alles is opgebouwd uit licht, dat nooit stilstaat. Licht pulseert en ademt, en  is transparant, kleurrijk aanwezig. Het is de bedoeling dat we dit jaar systemen bouwen die de wereld verder helpen.  Zodat het  de zielen die nog gaan oversteken uitnodigt om in het licht te gaan leven. Zodat ook zij “AAN” gaan staan en pulserende, levende lichtwezens worden op aarde.

# Op 21 maart zal er een kosmische energiestraal naar de Aarde gezonden worden, die in alle geledingen van onze planeet zijn werk mag gaan doen. Deze zal bijv. diep in de waterblauwdruk over gezet mogen worden. Voor dat doel reis ik af naar Egypte om via de rode zee het nieuwe watermerk te implanteren en in beweging te brengen. Deze energie zal ook in onze eigen waterhuishouding indalen en via de Moedergodin- Yin frequentie tot geboortelicht worden opgewekt.  Waar ben jij op die datum? Hoe sterk sta je? Hoe mooi glanzen je waardes van harmonie? Hoe trots ben je op jezelf dat je die waardes opgepoetst hebt tegen de verwachtingen in? Sta je klaar? Doe je mee? Heb je je oude zelven afgelegd? Ik hoop het en spreek de wens uit dat deze dag een LICHTENDE dag mag worden in tijd en ruimte wereldwijd.

 

Ik groet jullie vanuit de bron die LIEFDE heet

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email