11-11-2019

11-11-2019

 

 

We beleven alweer eens een markeringsmoment in tijd en ruimte.

Vandaag 11-11- 2019 worden er verschillende frequenties van energie op zodanige wijze gekoppeld aan elkaar dat het een “sleutel op de deur” effect geeft.

Dit betekent dat als er een marge van meer dan 50%   van een bepaalde energie opgebouwd kan worden wereldwijd, dat we dan binnen kunnen stralen in een ander dimensionaal veld. Vandaag gebruiken we het 4-dimensionale veld om de brug  tussen 3D en 5D te versterken. En om via deze brug een “heen en weer beleid “ te kunnen opbouwen. Zodat we via deze brug, vanuit de hogere energievelden licht kunnen vervoeren naar de 3D- werelden.

Het 4 dimensionale veld is opgebouwd uit waarachtigheidsfrequenties, waarin liefde en respect voor elkaar de boventoon voeren. De  4D“brug” heeft veel van deze frequenties nodig om hem in de basis te kunnen versterken. Waardoor hij/zij meer draagkracht en geleidingskracht ontwikkelt.

Als er duizenden energiestralen tegelijk vanuit mensenharten dit veld bereiken, dan ontstaat er een alchemistische reactie.  De brug begint gek genoeg enigszins te wankelen. Er  om heen ontstaat beroering.  Alles begint te bubbelen en te golven rondom de brug. De energie die binnen dringt moet nl. nog samensmelten met de energie die er al is. Vandaag  krijgt het collectieve veld  ( de brug) een hoogwaardige injectie van dit licht.  Er komt een enorme straling vanuit de harten van op aarde levende mensen het veld binnen. Er wordt Liefde gepost.

De energie die we posten veroorzaakt onrust, dat zal zichtbaar zijn om ons heen.

De samensmelting zal pas op 2-2-2020 echt een feit zijn. Vanaf die datum hebben we binnen de 4D velden een sterke, homogene trilling opgebouwd, die ook voortdurend aangevuld zal blijven worden.

De energie die we nu inbrengen gaat stromen naar de ruggengraat  van de wereld.  Ik heb jullie verteld over het gouden skelet. In dit skelet gaan de IKBENLIEFDE lichtjes branden. Dat kun je ook bij jezelf oefenen, door vanuit jouw kernpunten ( Hoger hart en IK ben in de buik) deze essentie naar de ruggengraat te leiden en dit daadwerkelijk binnen te zien dringen. Liefde regeert en beheert komt hierdoor ineens heel dichtbij. Want als het beheer in ons DNA in de rug overgenomen wordt door deze energie krijgen wij een veel betere verbinding met onszelf en van hieruit met de wereld. Hoe meer van dit licht er samensmelt in onze ruggengraat en DNA-veranderend gaat werken, hoe meer van dit licht er naar de Ruggengraat van de wereld stroomt.

De Ruggengraat van de wereld staat in Mesopotamië, daar staat het menselijk concept van oorsprong in de blauwdruk geprint.

Zie voor je hoe tussen de twee rivieren Eufraat en Tigris een energetisch  transparant gouden, menselijk skelet  staat. De voeten diep in de aarde, de handen uitreikend naar de kosmos.  Dit skelet is immens groot. Via dit skelet stroomt er DNA uit de kosmos de wereld binnen. Als er vanuit de kosmos  energie in dit skelet stroomt, lichten alle DNA-poorten in de ruggengraat op.  Dat zou ongehinderd naar ons door moeten stromen, zodat we ons DNA kunnen voeden en onderhouden. Helaas is dit zoals we weten niet meer het geval. Nu we werken aan het opruimen van oud vuil binnen ons DNA-geheugen en de botstructuren, kunnen we de oorspronkelijke verbinding met dit skelet weer herstellen. We staan via dit skelet direct geschakeld aan de oorspronkelijke gedachten van het goddelijk bewustzijn.  De blauwdruk van al het menselijk leven komt hier vandaan.

Laat je dus niet tegenhouden door wat er in de wereld gebeurt.. Maar dring diep door met je energie en probeer energetisch het skelet te bereiken dat daar staat. Op het moment dat je dit lukt, sta je weer geschakeld aan deze poort en zal je enorme krachten kunnen ontvangen uit het universum in je celbewustzijn.

Er zal meer licht stralen vanuit de ruggengraat. We worden hierdoor veel sterker en weggeleid van alles wat Liefde ondermijnen wil. Energie werkt naar twee kanten. Als in ons het licht uitdooft zal het ook in de  belangrijke poorten uitdoven, die met de kosmos in verbinding staan. Als ons licht aan gaat zullen ook die poorten weer “aan gaan”. Het is een wisselwerking. Door aan het gouden skelet in Mesopotamië te denken, maak je contact met de Oorsprongspoort aller tijden. Via deze poort is het Menselijk DNA  het leven in getransporteerd. Via deze poort moeten we dus ook werken op herstel.

Denk aan deze poort, verbind je met het skelet en blijf onverminderd werken aan jezelf. Probeer meer en meer essentieel licht in je systeem toe te laten. Ik ben Liefde is gebaseerd op het basisprincipe van het universum.

Diep binnen in ons  dragen we dit weten nog steeds met ons mee..

De deuren van het morfogenetisch veld staan wagenwijd open. Laten we licht, liefde en bewustzijn posten in dit veld zonder te stoppen. Stel je intentie in op dit veld en zie alsmaar mooie lichtflitsjes vanuit jou er in binnendringen.  Dat werkt veranderd en verheffend.

Rondom dit skelet zijn vele valse skeletten gebouwd. Gebaseerd op valse dogma’s en religies. Het is dus belangrijk dat we het Human Design programma van de Aarde weer aanraken en ons er mee verbinden. Dan zullen in de toekomst de valse poorten er om heen gewoon verdwijnen. En de slangen van verraad zullen weer slangen van heling worden.

Werk aan de winkel. Fijn. We kunnen tenminste iets doen. Ook al lijkt het er op dat wat we doen maar nietig is als je het afweegt tegen het geweld om ons heen in het dagelijks leven. Het is niet zo. We werken in de zielenbank van de planeet en dat duwt rommel naar boven die nog uitgeklaard moet worden.

Ik wens jullie een tijd vol zegeningen toe en groet jullie vanuit de Bron die Essentie heet.

Print Friendly, PDF & Email