We doen HET niet.

We doen HET niet.

 

 

In het vorige artikel beschreef ik dat we Het aan het doen zijn. Ook heb ik daarin beschreven wat we aan het doen zijn en waarom. En maak je geen zorgen dat doen we echt. We gaan gewoon door met DOEN.

Wat gaan we o.a. doen. We gaan er voor zorgen dat de oprechte intenties van de lichtwerelden door kunnen stralen in het morfogenetisch veld van de planeet. Dat is op zich al best moeilijk, omdat dit veld erg diffuus, mistig was en door de pandemie nog eens extra oplichtte in de energie van angst. Desondanks zijn we er met elkaar toch in geslaagd om de trilling hoog te houden, de frequenties van de planeet stijgen enorm. Dus dat doen we goed.

Nu de eerste commotie over het  fysieke virus voorbij is, komen er andere besmettingshaarden omhoog. De  energetische besmettingen van onvrede, onrust bijvoorbeeld.

Er leven op aarde verschillende soorten mensen, die allemaal in verschillende stadia ontwaken. Als je ontwaakt dan voel je door de illusies heen dat er ook onderstromen zijn die maar al te graag bovenstromen willen worden.  Iedereen die al wat meer bewustzijn heeft verworven voelt dat er zaken aan het gebeuren zijn die wat ongrijpbaar lijken. Dat is ook zo. De nieuwe frequenties trillen oude frequenties omhoog, als droesem van de bodem van het oude tijdsvat. Nu het licht sterker wordt, komt het onlicht boven drijven in al zijn smakeloosheid en lelijkheid. Dat was ook onze bedoeling. Om zaken van achter de schermen van het wereldbewustzijn aan de oppervlakte te krijgen, zodat we er iets aan kunnen veranderen. Mensen die ontwaakt zijn, maar niet genoeg bewust zijn, voelen dit ook. Juist zij schreeuwen het nu uit naar de mensheid dat zij zaken kunnen zien en voelen die anderen niet doorgronden kunnen, en dat het heel erg is wat er gaat gebeuren.  Maar dat ze tegelijkertijd ook hen weer nodig hebben om hier door heen te komen. Ze hangen een  soort noodlot boven de mensheid  en weven hierin ook de opruiende elementen  om in beweging te komen, om in opstand te komen. Zij schuiven daarbij alle aspecten van een veranderende wereld op een grote hoop en gaan voorbij aan de verschillende bedoelingen van dit alles. In plaats van Liefde schenken zij onrust en verwarring. Ieder mens dat nu op aarde leeft, leeft nog in de echo van oudetijdspatronen, het is een kleine moeite om die echo’s op te pompen en er misbruik van te maken. Vanuit Atlantis is er veel echo en angst aanwezig geweest en vooral veel indoctrinatie en verraad. Dat is een feit. Daarom doen wij ook wat we moeten doen. De onderste steen boven trillen om die echo-poorten  af te kunnen breken. Zodat er een einde aan komt. Omdat de tijd dit met zich mee brengt.

Daarom wil ik jullie vragen om niet mee te resoneren met de zielen die nu in het vat beginnen te roeren, terwijl de droesem er nog niet afgeschept kan worden. Zij vertroebelen met andere woorden het proces en het leefveld. Door hun zgn. doorgevingen van opstandigheid en boosheid begint het leefvat op de verkeerde manier te kolken. En juist daarom kan er zeer moeilijk liefde en waarheid door heen geroerd worden, om het weer rustig te krijgen. Kan je het deze mensen kwalijk nemen, ja en nee. Velen van hen zouden nl. nu beter moeten weten en niet mee moeten roepen in het woud van onvree. Anderen laten zich meeslepen, omdat zij nog net niet genoeg zelfvertrouwen hebben opgebouwd en denken dat ze verdwalen in dit woud, als zij de herriemakers niet volgen. Want door herrie te maken verdwijnt de dreiging. Het is niet waar. De onlichtpoorten worden opgeschoond en er komt vuil binnen drijven. Astrale wezens maken hier  meteen misbruik van. Zij gebruiken dit als aanvliegroute naar de roepers en angsthazen om hun energie binnen te dringen en op te kloppen. Want hoe meer het leefveld kolkt en woedt, hoe minder licht er binnen kan dringen.

Zij willen hun zorgvuldig opgebouwde duistere web-energie niet kwijt raken, dus zoeken zij aanhechtingspunten op aarde om het web weer terug te kunnen weven.

Ik roep jullie daarom op: “Doe het NIET. Doe hier NIET aan mee”. Ook al voel je jezelf onrustig en weet je het niet goed, doe NOOIT mee met deze ONroepers . Velen van hen hebben zelf nog karma op te lossen en denken dat nu te gaan doen, door anderen in hun Onvrede te betrekken.

Zoek in jezelf naar rustpunten, verbind je met je eigen hart en besef voor eens en altijd dat alleen liefde de kolkende tijd zeeën kan bedaren. Ook als je jezelf niet elke dag liefdevol kan voelen, dan betekent dat nog niet dat je in jezelf geen liefde voor het leven en de wereld hebt. We willen dit met elkaar oplossen en niet versterken. Doordat er nu een golf van extra troebel licht door deze zielen wordt aangewakkerd, kunnen we degenen die hier achter zitten moeilijker bereiken. Het is alsof de drenkelingen in de tijd nu door de hoge branding het rustige strand niet kunnen vinden en alsnog verdrinken in de oceaan. Dat mag NIET. Wij moeten er voor zorgen dat de energie van zuivere, lichtende liefde door dit alles heen spoelt en de onruststokers op de klippen van hun eigen pijnen worden geparkeerd.

Een echte lichtwerker roept niet, deze zegt.

Een echte lichtwerker wil niet doen, deze doet.

Een echte lichtwerker resoneert niet mee met de wereld op angst/boosheid of frustratiegolven, deze drijft op zijn eigen vlot van waarachtigheid.

Een echte lichtwerker zal nooit maar dan ook nooit de mensen om zich heen nog angstiger maken dan dat ze al zijn. Integendeel, deze zal hen helpen om hier op de juiste manier veilig door heen te komen. Om in hun liefde terug te keren.

Een echte lichtwerker kan beter niet in discussie gaan met Onlicht opkloppers, want zij hebben altijd gelijk en jij niet. Terwijl het niet om gelijk krijgen gaat, maar om gelijkheid en levende waarachtigheden.

Ze geven de wereld NIET de broodnodige ondersteuning die het wel moet krijgen.

Daarom vraag ik jullie dit te herkennen en je ver van deze mensen te houden. Ban hen uit je buurt, zodat de besmetting die zij willen veroorzaken niet kan doordringen in jouw bewustzijn.

Laat hen NIET toe in je leven. Doe niet met hen mee, ook al voelt het soms als waarheid wat men roept, omdat je zelf nog reageert op echo’s.

Voel zelf, waar je voor staat en wat je hart je zegt.

En dat er zaken aan het licht komen, dat is niet te vermijden. Dat staat al 2000 jaar op de kosmische agenda, dat is niet nieuw. Zet het vuur van heilige Pinksterliefde hoog op in je systeem. Haal anderen uit het vuur van de brandende aarde als zij willen luisteren, maar nooit ten koste van jezelf.

Verbind je met de kracht van Pacha Mama, de heilige aardemoeder en weet dat we met haar samenwerken om de Aarde te heiligen. Er zijn genoeg offers en ontheiligingen geweest. Dat moet stoppen.

En daarom staat er boven dit artikel: WIJ DOEN HET NIET.

Snappen  jullie het? Doorgronden jullie dit?

Dan hoop ik dat jullie allemaal mee doen met het NIET doen, zodat we WEL kunnen DOEN aan al het leven van nu en de toekomst.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Heilig is en blijft tot in lengte van dagen.

 

 

Print Friendly, PDF & Email