Bevrijding.

Bevrijding.
 
Ik schrijf dit artikel voor alle zielenwerkers op aarde die hun oude taakstellingen los mogen laten. De energie van de oude tijd en de aansluitingen hierop zullen meer en meer uit ons bewustzijn verdwijnen.
Stel je dit leven voor als een wandeling, van punt naar punt. 
Je daalde af in de laagst mogelijke energiepoorten die je kon vinden en vanaf dat moment begon de weg omhoog te meanderen.
Als een steile klim.
Ergens daarboven vermoedde je de top van de berg, maar je kon deze nog niet zien. Omdat je spiraalsgewijs de rondingen van de berg moest volgen. Op deze manier ontmoette je op dit pad alle obstakels die je kon verwijderen, alle transformatiepoorten die je openen mocht en je besteedde veel tijd aan het omzetten van de energie uit deze poorten.
Langzaam maar zeker klom je door. 
Je liet wel degelijk een lichtspoor achter.
Hoe hoger je kwam, hoe steiler de helling leek en op sommige plaatsen was de mist heel dicht.  Soms leek je te verdwalen, maar je innerlijk kompas leidde je altijd weer terug naar de weg van De Waarheid en Het Leven.
Langs de weg stonden veel afleidende zaken, je werd uitgedaagd, lastig gevallen, beroofd en bespot, maar jij klom door.
Je had tenslotte een doel voor ogen.
Jij wilde in dit leven de top van de berg bereiken, wat het ook kostte aan moeite en inzet.
Het nam veel tijd in beslag om de rondingen van de spiraalweg omhoog te volgen.
Eigenlijk ben je daar de laatste 2000 jaar mee bezig geweest en kom je in dit leven pas wat dichter bij de top.
Maar nu de top van de berg in zicht komt, ook al is deze omfloerst door wolken klim je door.
Probeer je voor te stellen dat er gedurende de maand mei iets geweldigs gebeurt. Je energie is sterker dan ooit tevoor, je laat je niet meer afleiden door wat er om je heen gebeurt en langzaam maar zeker nader jij je einddoel.
De mist om  je heen begint dag na dag wat op te trekken, en dat komt omdat jij je licht helderder kan laten schijnen. De mist wordt goudachtig van kleur, hij wordt dunner en tijdens de laatste dagen van mei, net voor Pinksteren wandel je definitief weg uit de mist. Dat kan je in deze maand elke dag al gebeuren.
Als jij dat wilt gebeurt het.
Loop door, klim door, kijk niet om, breek door de mist heen.
En stel je dan voor dat je,  met alles wat je hebt aankomt in het licht van de hemelse zon.
Klim nog niet door naar de top, dat is pas voor Pinksteren bedoeld.
Ga op de groene bergweides zitten of liggen en sluit je ogen.
Stel je zelf voor dat je eindelijk, eindelijk je pad bewandeld hebt tot aan dit punt. Dat je tevoorschijn komt uit de illusielagen van de tijd en dat je mag rusten in het licht van de Waarheid.
Je hoeft nog niets te doen, je mag rusten en genieten van het uitzicht.
Zie om je heen anderen op de bergflanken verschijnen van hun eigen bergen, net zo moe, maar voldaan als jij en verwelkom hen vanuit je diepste hartenliefde.
Trek je niets aan van kreten die je vanuit het dal, of uit de mist op hoort stijgen, reageer er niet op. Zelfs al hoor je , je naam roepen ga NIET terug in de mist.
Bemoei je er niet mee.
Richt je aandacht volledig op jezelf, je hart en je licht. Besef dat je op het punt staat om wedergeboren te worden en dat het Pinkstervuur straks alles wat waarheid en liefde is in jou zal samensmelten tot een prachtige gloed.
Wacht af, rust en slaap.
Eenmaal boven de mist uitgestegen word er niks van je verwacht.
Wat een zegen.
 
Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet
 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Email