Hartenkracht.

Hartenkracht.

 

 

Zoals elk jaar rond deze tijd start er in de kosmos een energiestroom op die zich de komende drie maanden zal verbinden via de energetische hartenpoort met ons nieuwe Yin-vat.

21 december 2018 is deze Hartepoort op een krachtige manier geactiveerd. Dat houdt in dat er een kernfrequentie geopend is die in een diepere laag van ons bewustzijn wakker is geworden.

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met behulp van de Venuspoort om via het Hoger Hartchakra, met als omzetter de Thymus de rose lichtdeeltjes op de frequentie van eigenliefde te activeren en te verbinden, gevolgd door de energie van rosegoud. Vorig jaar ( in de verbinding met de Pleiaden) brak de zuivere blauwe vlam van Godinnen/Moederliefde door en deze straalde soms op tot lila. Al deze activaties in verbinding met het licht in ons hart maken in de hartepoort lichtkoperdeeltjes vrij . De lichtdeeltjes schieten door naar het Perineumcentrum en worden gekoppeld aan  het Yang-goud, meegedragen door ons bewustzijn. Elke fase brengt een diepere verbinding op gang en een sterkere geleidingskracht. Dat betekent dat er in de nieuwe blauwdruk een heel stelsel van lichtleidingen gebouwd wordt. Het zilver van de Yin-spiegelcellen zorgt er voor dat dit licht vermeerderen kan en opstralen tot naar zijn hoogste potentie.

De lichtdeeltjes van de maand januari 2019 worden aangestuurd door de lichtwezens van de Andromedanevelen. Zij zorgen er voor dat het lichtkoper in onze hartepoort rechtstreeks naar het Yin-vat wordt geleid. In het Yin-vat is momenteel de kleur hemelsblauw heel sterk aanwezig. De vlam laait hoog op en mag in samenwerking met het goud een prachtige kleur groen ontwikkelen. In eerste instantie smaragdgroen.

En later in de maand februari doorschakelend naar zacht lichtgroen. De kleur van regeneratie, van diepe heling en rust. Ook deze hartstint zal weer leidingen door ons bewustzijn gaan bouwen. Want we hebben al dit groen hard nodig.

Het groen zal eerst en vooral onszelf doorstralen en zichzelf manifest maken in ons bewustzijn. Van hieruit zal het de matrix van het wereldhart instralen. En dat is prachtig. Dit gehele jaar zullen we er aan werken om op alle mogelijke manieren een veld van lichtende compassiestralen te bouwen, geankerd in  het energetisch hart van de Aarde. Veel zielen gaan de komende jaar oversteken naar de nieuwe tijdsfrequenties. Als zij oversteken mogen zij een gevoel van veiligheid ervaren. Ook al weten ze niet precies wat zij voelen, wij gaan er voor zorgen dat er een energetisch overgangsveld wordt gebouwd waarin de stralen van compassie, verdraagzaamheid, tolerantie, respect en liefde verweven worden. Zodat het zal lijken alsof hun bewustzijn in een warm bad glijdt. Een zacht vibrerend licht dat iedere ziel zal omvatten en koesteren. Zodat men de moed vindt om door te gaan en de evolutie te voltooien. Elke zielenwerker die door de poort van 21 december 2018 is gebracht, heeft de potentie om deze nieuwe lichtdeeltjes aan te maken. De uitlijning vanuit het Kosmisch Hart, naar het energetisch mensenhart en van daaruit naar het Aardehart zorgt er voor dat het punt waarop we ons nu bevinden een samensmeltingspunt kan zijn. Waardoor deze drie factoren samenwerken  en daardoor samensmelten tot een nieuwe kracht. Dit is een prachtig fenomeen en ook hard nodig. In de wereld van nu is veel van dit licht nodig.  Via dit veld kunnen ook nieuwe zielen die klaar staan om geboren te worden zich opladen en deze energie tot in hun diepste wezenskern inademen. Het tussenveld wordt een kraamkamer, van lichtend weefsel. Een pulserend, krachtig harteveld dat uitgaande, inkomende en de op aarde levende zielen gaat helpen oversteken. Dit jaar zal er vnl. gebouwd worden. Er mogen speciale lichtcellen ingebracht worden, getransplanteerd als het ware door de prachtige wezens die het Andromedalicht vertegenwoordigen. Heilige plaatsen op Aarde worden omgebouwd en geactiveerd. De heilige zaaikristallen die hiermee verbonden zijn worden aangetrild en aangezet, wereldwijd. Als een onzichtbaar netwerk zullen zij opgloeien in de meest schitterende kleuren groen en goud. Waar het kan, zal dit geschieden. De wezens uit het Hartenetwerk van Andromeda zijn om ons heen en bij ons, zij zullen ons begeleiden en helpen om datgene te mogen en kunnen doen wat mogelijk is. In een ander artikel zal ik deze wezens beschrijven en hun taak beter uitleggen.

 

Wat kun je verwachten? Waar licht sterker wordt, worden de frequenties dieper in ons bewustzijn getrild, dat kan ongemak veroorzaken omdat je op nog weer diepere lagen oude pijnen los kan laten. De oudste zielen die momenteel leven op de planeet, de echte zielewerkers dragen herinneringen met zich mee van alle tijden, zowel van henzelf als van het collectief. En zij staan zonder uitzondering geschakeld op de genezing van dit collectief. Laat de echo’s van oude onveiligheden en smart door je heen trillen naar de oppervlakte en laat hen los. Je bevrijdt hiermee het geheugen van de wereld van oeroude herinneringen. Als je jezelf hier te diep mee verbindt wordt het een pijn die te groot is om te dragen. Geen enkel individu kan de collectieve pijn van een bepaalde tijd alleen dragen en verwerken. Daarbij krijgen we hulp van de Andromedawezens. Vertel jezelf elke keer weer dat het NIET JOUW pijn is, maar dat je als transmitter dient voor die pijn. En dat het niet jouw taak is om dit op te lossen. Je mag het aanbieden aan de God/Godin van de Kosmische Hartetempel. Elk lichtstelsel dat met het Hart verbonden is heeft een Tempelconstructie, waar het Bronlicht in een heilige vlam stralen mag. Het maakt niet uit waar je het naar toe stuurt. Alle priesters van welk lichtstelsel dan ook zullen de stroom die je hen aanbiedt in hun heilig hart aanvaarden. En door middel van liederen, gebeden en meditaties omzetten naar kernlicht.

Vooral de priesters van onze oude Aarde zullen veel van deze smarten doorgeven aan de Vader/Moederbron waar de energie omgezet zal worden naar een helende trilling. Ook deze stroom zullen wij verwerken en aan het Hart van Moeder Aarde aanbieden.  Je hebt hierdoor een uitgaande en een inkomende stroom van licht, waar jij zelf eigenlijk niks mee hoeft te doen dan als de mediator in het verhaal het gewoon aanwezig te zijn.

Tegelijkertijd groeien de lichtdeeltjes in ons bewustzijn en dat zal rust schenken. Daarom is het belangrijk dat je zo groen mogelijk durft te worden.

Denk groene gedachtes ( rustgevende gedachtes).

Eet groene groentes, die veel kracht en chlorofyl in zich meedragen.

Werk met etherische oliën die groenkracht in zich dragen.

Drink heerlijke smoothies waarin groenkracht aan de prachtige kleuren van het fruit gekoppeld worden, bijv. door er Spirulinapoeder in te doen.

Hang een mooie plaat aan de muur waardoor je ogen steeds het groen zullen vangen en naar je hersenen doorsturen.

Omring je met de kracht van groene kristallen, groene planten, accessoires in je huis die groen zijn en je kracht geven.

Draag een tijdje iets groens in je kleding.

Verbind je met Moeder natuur en de elfenwerelden.

Ga naar de kinderboerderij met je kinderen en verzorg de dieren.

Maak wandelingen buiten in het bos of de velden.

Misschien vind je het fijn om te mediteren.

 

Elke dag zal de groene stroom in je kernfrequenties sterker worden en deze zal inpluggen via je buik en hartenkern in je ruggengraat. Stel jezelf dat voor dat je ruggengraat groen oplicht, of dat er groene lampjes in je ruggengraat gaan branden. En in je hoofd, in je hersenbrug.

 

Liefde komt in vele kleuren en mogelijkheden. In de kosmos is er geen limiet aan de mogelijkheden die er bestaan.

Ik wens je toe dat je veel van deze lichtdeeltjes aanmaakt en op laat lichten in je hart, je huis en leven.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet

 

Print Friendly, PDF & Email