welkom in 2021.

welkom in 2021.

 

Het is zover. Velen van ons zijn overgestapt in de nieuwe blauwdruk en we gaan er dit jaar alles aan doen om deze blauwdruk te bekrachtigen en te versterken. Maar vooral ook om deze bewoonbaar te maken voor onszelf. De nieuwe frequenties in de blauwdruk kunnen je een opgejaagd gevoel bezorgen, alsof je van alles moet en wel NU. Dat is echter niet het geval. Je MOET niks. Je mag er alleen voor zorgen dat je in deze blauwdruk je comfortabele plaats vind, waarin jij jezelf gelukkig voelt en de beslissingen die zich voordoen niet meer laat afhangen van anderen. Het oude plaatje van gestrengheid en dienstbaarheid echoot nog na ergens achterin je bewustzijn. Trap er niet in. Zorg er eerst voor dat je genieten kan van het feit dat je dit veld, deze bewustzijnsfrequentie überhaupt hebt gehaald.  We hebben nog steeds veel rust nodig om in dit nieuwe Zijn te stabiliseren en juist daarom moet je niets overhaasten. Gewoon ZIJN is voldoende om straks ergens te KOMEN.  Je bent pas net aangekomen, dus je hoeft niet weer ergens heen te gaan.

Het is een onvoorstelbare klus geweest om de matrix van de oude tijd te verlaten. Meer dan 2000 jaar werk hebben we hier in gestoken. We hebben alles gegeven wat we in ons hadden. Net zoals Jezus alles gaf in zijn kruisdood. Zo zijn wij met hem mee gestorven en de oude matrixvelden ingegaan. En die kruisweg is nu ten einde. De weg naar Pasen zal gevuld zijn met opstandingsberichten. We worden dit jaar met Pasen bekrachtigd in de wederopstanding en daar beginnen we nu al naar toe te werken. Dus we hebben tijd genoeg NU om het opstaan te leren en het juk van het kruis definitief van ons af te schudden. Het stigma is bevrijd, de poorten staan open, de wereld begint aan een nieuwe fase.

We zijn er in geslaagd om vanuit het oude weefsel een nieuwe tijdslijn te puren en langs deze lijn gaan we verder. Eerst was het alsof je met een versleten draad, uitgerekt en zwak een nieuwe trui moest gaan breien. Maar gaandeweg hebben we de energie versterkt en is de oude draad vervangen door een nieuwe. Ik wil dit graag de gouden draad noemen. En met deze gouden draden weven we verder aan het weefsel van de nieuwe tijd, aan het bewustzijn van de aarde. De oude aura krijgt een nieuwe trilling, er wordt dwars door de oude laag heen een nieuwe laag geweven. Dat is een merkwaardig verschijnsel, veel mensen houden nog vast aan die oude versleten trui en kunnen deze niet loslaten. Anderen zijn volop bezig de nieuwe aura trui te weven en weer anderen pendelen een beetje heen en weer tussen die twee.  Dat betekent dat we nu op zijn minst al met drie parallelle tijdslijnen te maken hebben, allemaal binnen hetzelfde tijdsbestek van NU. En er zijn er meer hoor. Andere patronen weven er ook nog steeds hun draden doorheen. Het is een beetje rommelig dus. Zoals je ook om je heen kan zien. Maar wij vestigen onze aandacht niet op de rommel. Wij weven verder met de gouden draden van de Bronhartezon om de nieuwe aura te weven. Het is zo belangrijk dat dit weefsel boven alles voorrang krijgt. Door met het oude weefsel mee te resoneren, maak je geen gouden draden aan. Integendeel, je weefgetouw valt stil en wordt werkloos. En jij voelt je ellendig omdat je in een impasse vast zit. Daarom roep ik jullie alweer eens op om niet achterom te kijken. Maak van het Nu geen verleden. Maak er zelfs nog geen toekomst van. Maak  van het Nu je gouden opstap voor de volgende seconden, minuten, uren en uiteindelijk dagen, maanden, jaren. Maak de kernfrequenties in je chakra’s sterk. Laat hen op met het goud van Moeder aarde, van je hart, van de kosmos. Leer te resoneren op goud, levenskracht, de nectar van de Moedergodin- de Vadergod. Voed jezelf elke dag weer met het goud in alle kleuren. Geelgoud. Witgoud. Rosegoud. Dat heeft je bewustzijn nodig om sterk te worden en op te staan straks met Pasen. Ik heb jullie door de jaren heen genoeg stof gegeven om over na te denken, om mee aan de slag te gaan. Je weet hoe het moet, je kan het….. als je maar werkelijk wilt.

Kies bewust voor het gouden pad, de gouden levenslijn. Hoe meer verlicht deze wordt hoe minder de andere parallelle lijnen op jouw hart en emoties zullen resoneren. Ze zijn er nog wel, maar buiten jouw beleving. Hoor je slecht nieuws op de tv of radio, zet dan meteen je aanmaak van goud hoog aan. Ga direct iets leuks doen. Zet een fles water in de keuken en leg daar een briefje onder met het woord GOUD, drink daar veelvuldig van. Leg overal briefjes neer met het woord GOUD er op.  Neem hen mee in je handtas, je broekzak. Hang er een paar duidelijk zichtbaar op. Ook in de auto. Elke keer als je ogen dit woord zien, gaan je hersenen tot aktie over en beginnen zij het signaal goud door te geven aan al je cellen en synapsis.  Zodat het een gewoonte wordt. Zodat je er in slaagt om op jouw gouden tijdslijn te blijven en niet af te wijken van de koers.

Het wordt natuurlijk weer een bijzonder jaar, met veel uitdagingen. De wereldwijde DNA verandering is volop in gang gezet en logisch gezien komen er dan weer verschuivingen aan op alle wereldse lagen.

Zolang jij in de gouden matrix blijft is er niks aan de hand. Dan ben je veilig en geborgen, waar en wanneer dan ook. Dan overwin je elk obstakel met gemak. Zodra je weer in de zakken van de oude aura-trui begint te rommelen en daaruit de energie angst opvist i.p.v. vertrouwen, krijg je onmiddellijk paniekverschijnselen. Je onderbewustzijn laat je weten dat je uit de zakken van de nieuwe aura-trui de energie van vertrouwen moet pakken. Dat brengt de zaak in evenwicht. Zo kun je aan jezelf aflezen hoe vaak je van trui verwisselt op een dag, haha erg vermoeiend hoor. Daarom hoop ik gewoon dat je stug doorweeft aan de nieuwe bedrading en er een sterk, warm behaaglijk patroon in verwerkt.

Dit wordt een jaar met grote tegenstellingen.

Daar is niets aan te doen.

Uitwerking heet dat.

Die moet er zijn voordat er tot afwerking kan worden overgegaan.

Verwerk elke gevoel, elk patroon dat je ontmoet tot een gouden draad voor jouw nieuwe aura trui. Stel je deze  “trui” voor.  Weef er bloemen, glinstertjes en wat je maar wilt aan schoonheid in. Ik heb de mijne al af.  Geheel naar mijn eigen unieke smaak. Prachtig vind ik hem. Voordat ik aan de nieuwe dag begin zorg ik er voor dat ik  DE  trui, HET kleed of DE jas geactiveerd heb in mijn bewustzijn. Natuurlijk is trui  maar een woord, je kan er van maken wat je wilt, als je dit nieuwe weefsel maar durft te activeren en dit aantrekt. Komt er dan door de dag heen een scheurtje in, een vlek of anderszins een beschadiging, dan leer je dit onmiddellijk te repareren.

De gouden kleermaker in jou, weeft zijn eigen design. Goud en oud, 1 letter verschil, maar wat een andere gevoelsbeleving. Goud en God, 1 letter verschil, maar wat een gelijkwaardige gevoelsbeleving zit hier in.

Lieve mensen, het licht in mij groet het licht in jullie.

De gouden weefgetouwen van de tijd zijn volop in bedrijf.

Ook dit jaar gaan we middels de webinars en persoonlijke consulten daar weer volop werking in zetten. Ik nodig je van harte uit om mee te doen met ons.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email