6-6-2021.

6-6-2021.

 

Er komt weer een belangrijke datum aan, 6-6-2021.

Op dit soort dagen komen er veel energiestromingen bij elkaar. In het verleden waren dat ook vaak moeilijke dagen, vanwege het feit dat al die stromingen dan heftig konden botsen op en tegen elkaar. Op die dagen zijn de sluiers tussen hemel en aarde altijd wat dunner en gelukkig valt er dan ook hoogwaardig licht in dit trefpunt van energie. Aangezien we er al jaren aan werken om juist op dit soort dagen de energie stabiel te krijgen heb ik weer iets positiefs te melden. De 6-kracht is al eeuwen lang verbonden met een negatieve frequentie. Dit jaar zien we het volgende: de getallen van dit portaal kun je nl.  als volgt bekijken. Eerst zien we 6-6-2021. Het jaargetal vormt een 5, er staat dus 6-6-5. Tel dit bij elkaar op en je krijgt het getal 8.  Het getal vijf is in dit verband belangrijk. Want 5 zegt iets over verandering en de uitkomst 8 vertelt dat die verandering naar de meer harmonische kant zal gaan, want het getal 8 staat voor verbinding en harmonie. Volgend jaar om deze tijd zullen we 6-6-2022 zien. Dan staat er 6-6-6. En bij elkaar opgeteld vormt dit getal  18, wordt een 9. We zitten nu halverwege het proces van de wederopstanding van de vrije energie.  Hier is op kosmisch  niveau ongeveer drie jaar voor uitgetrokken. Het herstel op de kosmische oermoeder navelstreng is volop gaande. Een enorm traject, dat niet geheel ontoevallig samenvalt met de pandemie in deze tijd. Er worden veel DNA zuiveringen uitgevoerd op alle DNA poorten, op alle energievelden en op alle bewustzijnscellen.

Vorig jaar om deze tijd zijn we de Yinpoort diep binnen gedrongen en sinds die tijd zijn we de oude codes van onderwerping, uitbuiting, verkrachting aan het omzetten. Binnen het collectief van de wereld geeft dat veel chaos te zien. Allerlei vaststaande waardes komen op de helling te staan. Nieuwe waardes moeten nog worden gevormd. Daarom zal er dit jaar nog weinig samenhang te zien zijn in alles. We moeten de verloren gegane energie van het Yinvat nog verder omhoog halen en installeren tot een basiskracht. De vrouwelijke energiestromen zijn lange tijd geblokkeerd geweest en ingezet voor de verkeerde doeleinden. Langzaam maar zeker bouwen we een nieuw Yinvat op. Een vat dat stabiel en krachtig is en de nieuwe energietrillingen kan dragen en verwerken. De vrije energiestroom die op de 3-6-9 frequentie resoneert wordt elke dag een beetje meer vrijgemaakt en tot werkkracht omgebouwd.  Zodra we de vrije innerlijke stroom los hebben gemaakt en gebruiksklaar gezet hebben – dat zal zeker nog tot volgend jaar juni duren – zal er een immense collectieve verhoging van energie gaan plaats vinden.

Het nieuwe Yinvat moet wennen aan deze hoge trillingen ( dit kan storingen in het bekken en buikorganen veroorzaken). Het Yinvat moet zo sterk gemaakt worden dat het weer in het automatische “vermeerderingsbeleid “ gebracht kan worden. Met andere woorden: het Yinvat is het meest belangrijke onderdeel van de hele schepping. Via dit vat kan elke trilling worden vermeerderd. Ten goede en ten kwade. En als het Yinvat eeuwenlang in een patriarchaal systeem onderdrukt is geweest, dan kan de vrije energiestroom ook voor verkeerde doeleinden gebruikt zijn. Aangezien het Yinvat van nature een kosmisch meewerkend orgaan is voor het licht, is dit een erg tegennatuurlijke beweging geworden. De druk werd soms zo groot dat het vat geïmplodeerd is en niet langer als “nuttig” werd ervaren. Minachting naar dit fenomeen is wereldwijd bekend. Minachting naar het vrouwelijke geslacht is een heel problematische “ziekte” geworden hier op aarde.

Hoog tijd dus om dit vat te repareren en op te glanzen, zodat het weer gaat stralen. Veel mensen op aarde zijn in het collectief van plaats verwisseld, opgeschoven, in een hogere laag van hun bewustzijn terecht gekomen. Bij iedereen die hoog genoeg “trilt” zal de nieuwe energie diep inwerken op het Yinvat en de erbij horende problematiek. Met Pinksteren heeft het heilig huwelijk plaats gevonden, de samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke energieveld.  Daardoor kan de 5-kracht in dit 6-6-2021 portaal in gang gezet worden en de kracht van verandering geboren worden. Ondersteund door de meedragende 8-kracht in dit verhaal.  Deze kracht is van uiterst belang om het Flower of Life weefsel te kunnen herstellen. Het wordt dus een belangrijke versmelting morgen op deze poortdag. Een energie die alles gaat omkeren en de goede richting op sturen. Zodat we volgend jaar in  staat zijn op de nieuwe Poortdag in juni  2022 de vrije energiestroom te initiëren.

Laat je niet afleiden door destructief gedrag van anderen. Vermijd manipulerende personen. Gebruik de energie van deze  dag om jezelf krachtig te installeren in je lichaam, tot diep in je bekken, tot ver in je voeten.

Het is nog een beetje tegen de stroom in roeien, maar dat hoort er bij. We halen onderweg nog steeds alle lichtcodes op die verloren zijn gegaan. Elke dag is een “ophaaldag” een hersteldag, een geboortedag voor de vrije energie stroom. Houd vol, zet door, we zijn zo dichtbij het doel.

De infusie van hoogwaardig licht zal duidelijk voelbaar zijn vanaf morgen. Dit licht zal diep instromen in al onze bewustzijnslagen. Het wil aanraken, strelen, verzorgen en koesteren. Het zal als zalf in oude wonden stromen. Als nectar in ondervoede cellen. Maak ruimte voor dit prachtige, helende licht en laat het Yinvat volstromen met de energie van de kosmos, de sterren, de zon en de maan. Duizenden lichtwezens uit alle hiërarchische rijken staan klaar om deze energiestroom naar ons toe te zingen. Het Luciferisch licht maakt plaats voor euforisch licht. De moederstroom wordt teruggezet in ons bewustzijn en verbonden. Dit kan een heftige ervaring zijn voor het bewustzijn, het zenuwgestel. Het kan verdriet en pijn losmaken vanuit de oude Yintijd. Laat het los, laat het stromen, houd jezelf vast in liefde en mededogen. Bevrijd jezelf van het juk van de oude tijd. En besef dat je al zo ver op weg bent naar het nieuwe model dat er geen weg meer terug is naar het oude. Blijf dichtbij je eigen, prachtige, liefdevolle hart en bedek alles om je heen met zachte rozenblaadjes, zodat de geur van de schoonheid je zal omvatten en de stank van wat was verdwijnt uit je geheugen. Strooi, rozenblaadjes, zaai hartenzaadjes, doe wat je doen moet om het heilig huwelijk van het Pinksterfeest te bezegelen en te ankeren in je bewustzijn.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

 

Print Friendly, PDF & Email