Liefde begrenzen?

Liefde begrenzen?

 

 

Ons bewustzijn gaat door ongelooflijk grote veranderingen heen. Elke cel ondergaat een transformatieproces. Op alle lagen tegelijk groeien we door naar een hoger energievermogen. We kunnen ons bijna niet voorstellen hoe heftig die verandering nu is. De structuren worden aangepast. De inhoud van ons celbewustzijn groeit enorm. De trillingen in ons systeem zijn sterker dan ooit.

Langzaam draait het perspectief door naar een bredere horizon.

De maand februari 2020 heeft een grote rol gespeeld in de indaling en verwerking van het nieuwe licht. Stromen van energie zijn op ons afgekomen en we hebben keihard moeten werken om hierin niet te verdrinken. Met andere woorden: zie het veranderende celbewustzijn als een absorberende hoeveelheid energiecellen, die uitgedroogd waren en die met grote teugen nu dit nieuwe licht naar binnen slorpen. Tot in de kern. En als die kern ontwaakt en op draaisnelheid gebracht wordt dan wordt elke cel op zich een sproeiende lichtmachine die ongekende energiehoeveelheden uit spuwt.

De kleur die hierin heel erg aanwezig is, is het fuchsiakleurige licht. Dat is een hogere vorm van de liefdesfrequentie zoals deze tot nu toe aangemaakt kon worden. Het hoger hart, in verbinding met de poort van het energetisch-fysieke hart stuwt grote stromen lichtkoper naar het perineumcentrum. Deze schiet hierdoor in aktie en begint geleidende stromen van energie aan te maken die de koperfrequentie kan vervoeren. De koperstromen zetten heel ons bewustzijn in een hogere lichtfrequentie. Het licht schiet door alle chakra’s heen, het wil elke cel vullen en in gang krijgen, het schiet het ruggenmerg in en zet de stroom van Liefde in ons ruggenmerg aan. Het verandert ons DNA van binnenuit.

Deze kleur van liefde maakt een einde aan het tijdperk van “OPOFFEREN”. Het lost zaken op in ons systeem die gerelateerd zijn aan dit proces. Het mooie is dat er ook direct een tweede kleur vrijgemaakt wordt door het hart. Dat is de kleur groen. De complementaire kleur van fuchsia roze.   Deze  combinatie van energie kleurstromen zijn cel regenererend en helend. Het is belangrijk dat elke kleur die in de nieuwe trilling aangemaakt kan worden,  ook zijn complementaire kleur in werking brengt. En ik spreek zelfs niet over één specifieke kleur roze en groen.. het is een waaier van kleurtinten die ons bewustzijn nu van binnenuit op gang brengt. Roze verdiepend naar Magenta en groen uitwaaierend naar blauwgroen.

Natuurlijk komt er dan vanuit het celbewustzijn nog wat  herinneringslicht omhoog, dat kan weer even oude angsten en emoties in ons bewuste aandachtsveld brengen. Sta hier niet te lang bij stil. Het is niet de bedoeling dat je hierin duikt, je mag het door je heen laten golven en vervolgens los laten. Zet jezelf aan tot de aanmaak van dit fuchsia licht en spoel elke vierkant centimeter van je bewustzijn hiermee. Ook je botten, bloed en organen.

Nog een bijkomstigheid van dit licht is, dat het zaken omhoog trilt die lang verborgen zijn gebleven. In de tijd dat de mensheid zich van het licht afkeerde zijn er begrenzers oftewel implantaten in het bewustzijn van groepszielen geplaatst.

Er is een tijd geweest, lang voor onze tijd dat deze begrenzers bewust zijn ingebracht in de kern van het hoger hartchakra door buitenaardse krachten. Vooral in de laatste periode in het oude Egypte, toen de Hathortempels ten onder gingen, zijn er veel begrenzers geplaatst. Het voert te ver in dit artikel om hier dieper op in te gaan. Hoofdzaak is nu dat deze begrenzers los trillen en weggenomen mogen worden. Hoe ziet zo’n begrenzer er uit? Dat kan verschillend zijn. Zo heel groot zijn ze niet. Ze zijn specifiek geplaatst in de hartsverbinding. Met name in de verbinding tussen hoger hart en fysiek-energetisch hart. Veelal in de thymus. Zij zijn zodanig ingesteld dat als de trilling in de begrenzer te hoog wordt ( als de stroomaanlevering zich verhoogt) dat er dan automatisch een pijn reactie ontstaat. Zij veroorzaken hoe dan ook storende energiegolven die er voor zorgen dat het bewustzijn zich in paniek, angst of verdriet terug stelt naar de toegestane frequentie. Als dit wereldwijd aanwezig is in het bewustzijn van duizenden mensen, dan is dat een handige truc om het collectieve veld wereldwijd te controleren en aan te sturen. De laatste jaren zijn onze trillingen in rap tempo verhoogd. Een golf van transformatie is op gang gebracht door vele zielenwerkers die voor dit doel op de planeet zijn geïncarneerd.  Deze zielen brachten hoogwaardig licht mee dat wijds om zich heen heeft gesproeid. Hierdoor konden de trillingen in de begrenzers niet worden gereguleerd op grote schaal. Omdat er een massale zielsverhuizing heeft plaats gevonden. En nu nog steeds plaats vindt. Duizenden zijn door heftige ascentie-verschijnselen gegaan. Vaak met de moed der wanhoop. Nu zijn we wereldwijd zo ver dat de trilling van waarachtigheid en liefde zodanig sterk is geworden dat er vanuit het collectief bewustzijn een opruim-aktie kan starten. Aangestuurd door de Galactische Federatie. Mooie zielen uit diverse lichtstelsels, die zich verenigd hebben in een galactisch plan, sturen de grote wereldbeweging aan vanuit hun kennis en liefde. Zij begeleiden de veranderingen die plaats vinden op grote schaal. Ook velen van ons hebben hier van te voren hun bewustzijn op gezet. Zij zijn op aarde geboren met dit plan in hun zielsdatabank.

De samenwerking tussen de Galactische raad, de engelenrijken, de hogere astrale lichtrijken en ons is enorm belangrijk. Door onze gezamenlijke energie te gebruiken en door stug door te werken komen we los van de oude indoctrinaties, die soms zelfs al vanuit Atlantis hebben bestaan.

Mocht je vermoeden dat er een begrenzer in jou aanwezig is -let wel die is er niet in dit leven ingezet, die is er eeuwen terug bij iemand in de voorouderlijn ingezet of in een vroegere incarnatie van jezelf. Dit kan zelfs binnen dezelfde voorouderlijn hebben plaats gevonden- dan haal je deze er uit of je gaat naar iemand toe die dit voor jou kan doen.

De begrenzer zelf kan op twee plaatsen ingebracht zijn, in de uitlijning tussen het hoger hart en het fysieke hart, en/of in de uitlijning tussen je Ikbenpunt net onder navel, ter hoogte van de baarmoedermond en het Perineumcentrum. Naar alle voortplantingsorganen,  de baarmoeder, de borsten lopen wortelverbindingen die deze trillingen vervoeren. Als je de begrenzers er uit haalt moet je dus ook de wortelverbindingen mee trekken. Doe dit als volgt: Vraag eerst en vooral om een quarantainebak. Dat is een kristallijnen lichtbak, die gevuld is met oplosvloeistof, vaak in de mooiste magenta/fuchsia kleuren.  Als de begrenzer los is doe je deze in die bak. Dan lost deze nl. op.  We mogen en kunnen deze begrenzers niet zomaar weggooien, om te voorkomen dat ze alsnog in verkeerde handen vallen. De Galactische raad zal er direct voor zorgen dat er zo een bak klaar staat als je er om vraagt.  Je spoelt de punten waar de begrenzers zitten door met fuchsia licht, dan week je hen nl. langzaam los.  Begin de hoofdbegrenzers pas weg te trekken, als je echt het gevoel hebt dat deze moeiteloos los komen. Je hoeft geen onnodige irritaties op te wekken in je lichaam. Je loopt er al zo lang mee rond, die paar uur/dagen kunnen er ook nog wel bij. Als je trekt zie dan voor je dat je de wortelverbindingen ook los trekt, die komen als lange draden mee met de begrenzer. Als ze los zijn laat je hen voorzichtig in de lichtbak glijden en je laat het letterlijk los. De bak zal opgehaald worden door medewerkers van de Galactische raad en jij bent er van af. Zij kunnen dit afval afbreken en zonder gevaar voor jou/ons verwerken. Gelukkig hoeven we daar niet over na te denken.

De begrenzer in het onderste  deel van je lichaam kan er voor gezorgd hebben dat je seksueel over of onder actief bent geworden. Het heeft storingen aangebracht tussen het hoofd en het hart en daardoor is de beleving van liefde en intimiteit in het bewustzijn verandert. Op welke wijze dan ook. Herken bij jezelf wat er speelt. In de borstkas kan deze begrenzer o.a. ziektes rondom het hart, bloed, lymfe, borstweefsel hebben veroorzaakt. De oorsprong van veel zwaktes in deze gebieden komt vanwege deze overerving. Hoog tijd dus om een DNA zuivering op gang te brengen die zich wereldwijd gaat uitbreiden.

Elke trillings-verhoging brengt zaken aan het licht die lange tijd verborgen waren. Wees daar niet bang voor. Als we het gaan zien, zijn we ook sterk genoeg om er iets aan te kunnen doen, zo werkt het altijd.

Ga in het grootste vertrouwen deze veranderende tijd door en houd er rekening mee dat iedere cel in je bewustzijn zich ompoolt, energie nodig heeft en kracht opwekt. Diepe vermoeidheid en juist periodes van veel energie wisselen zich af. Het mooiste is gewoon dat je er bij bent, dat je het doet en dat ook jij deel uitmaakt van de grote golfbeweging die zich nu voordoet in onze evolutie. Je kijkt niet naar de verandering , je BENT het.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

Print Friendly, PDF & Email