De roze hand

De roze hand

Ik neem jullie even mee terug naar  de tijd van 6-6-2013.

In die tijd is nl het begin gemaakt met het omkeren van de Lucifercode.

Ik heb dat toen beschreven in de artikelen die de witte hand en de zwarte hand heetten.

Ieder mens op de aarde had nl in de nek de blauwdruk van de zwarte hand. Dat is de blauwdruk van de hand die ons onderworpen heeft.

Deze hand heeft vanuit Ego-macht onze verbindingen naar de bron willen sluiten. We moesten met de neus in het stof. Valse goden aanbidden en vooral valse machten erkennen.

Vanuit de kosmos gezien was dit een naar gezicht. Zo veel mensen die de afdruk van deze hand met zich mee droegen en daardoor hun eigenheid niet konden beleven.

En zo gemakkelijk ook voor de valse heersers om die hand aan te trillen door mensen angst aan te jagen, waardoor ze zichzelf vanzelf wel in het stof wierpen en klein bleven.

Meester Jezus zei toen tegen mij dat er een begin gemaakt werd met het opheffen van die zwarte hand. Omdat tegen de verdrukking in de trilling van de planeet toch naar hogere waardes was terug gebracht, was er licht genoeg aanwezig  in het collectief om dit te kunnen doen.

Hij stuurde vanuit Shamballa een witte ,elektrische golf.

Deze bliksemde naar binnen in  de valse poorten van macht.

Vanuit deze poorten werden de koorden aangetrild die met de blauwdruk te maken hadden.

Ik kreeg toen de taak om bij iedereen die bij mij kwam  en die er klaar voor was die blauwdruk los te maken.

Ook kreeg ik zonder dat deze mensen het zelf beseften  een aantal mensen bij mij, die de zwarte hand ferm hadden helpen zetten. Drie jaar lang heb ik gewerkt aan deze taak. Binnen de door Meester Jezus aangewezen gebieden.

Hij heeft mij geholpen om op de plaats van de zwarte hand , de witte hand te zetten.

Meester Jezus gaf aan dat dit tijdelijk zou zijn, maar wel nodig.

Hij vertelde dat als we de zwarte hand weghaalden en er niets voor in de plaats zouden zetten, de mensen in staat waren om  alsnog terug te keren naar die energie. Omdat hun persoonlijke aansluitingen te zwak konden zijn, temidden van het geweld van deze tijd.

 

Nu de harte trillingen groeien kunnen we zelf actief meewerken aan de ondersteuning van onze hoofden.

Visualiseer dat er vanuit de Tempel van het Heilig Hart een roze gouden gloed geboren wordt. En stuur die gloed naar je nek.

Vorm er een arm en een hand van.

Stel je voor dat deze hand van binnenuit in jouw  hoofd kan ondersteunen. De atlas rust op het kuiltje onderin de handpalm. Je handpalm zelf draagt de schedel en de arm loopt daarmee door de nek.

Durf eens te voelen hoe heerlijk dat is. Dat er iets is vanuit jouw diepste waardes dat jouw hoofd draagt en ondersteunt.

Veilig stelt.

Het is jouw nek,jouw hoofd, jouw leven, jouw energie.

 

Jullie voelen zelf wel aan hoe belangrijk het is in deze tijd dat de kracht van de roze hartehand geboren wordt en versterkt.

Zo krijgen we stap na stap de logische instrumenten aangereikt die ons helpen door deze mistige fase heen te leven.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email